Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Cheltuielile pe care le veţi face în această perioadă se vor arăta inspirate, mai ales dacă veţi asculta sfaturile celor din jur. Nu este exclus ca una din rudele dumneavoastră să vă facă o surpriză cel puţin plăcută. Ar fi bine să nu ripostaţi, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Activităţile financiare pe termen lung vă vor favoriza, dându-vă ocazia să vă îmbunătăţiţi veniturile.

Taur
Veţi putea avea un câştig sau aţi putea primi un cadou de la un prieten. La serviciu vă aşteaptă o zi destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. În cazul în care vi se propune o colaborare, mare atenţie, căci ar putea ascunde tot felul de capcane. Intuiţia este punctul dumneavoastră forte pentru ziua de azi.

Gemeni
Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În anturajul apropiat veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută; nu este însă momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. Oricum, în scurt timp lucrurile se vor lămuri într-un fel care vă va avantaja.

Rac
În cazul în care doriţi să luaţi decizii în ceea ce privește semnarea unor documente oficiale, este bine să chibzuiţi totul cu răbdare. În general, relaţia cu străinătatea vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de călătorii sau afaceri. N-ar fi exclus să primiţi o veste îmbucurătoare de la un prieten aflat pe alte meleaguri.

Leu
Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă, căci vor exista situaţii în care nu veţi reuşi să vă faceţi înţeles de cei din jur. În relaţia cu părinţii, lucrurile evoluează bine. Impulsul de moment ar putea să vă dea serios de furcă în această perioadă. Ar fi bine, deci, să vă gândiţi de două ori înainte de a face sau de a spune ceva.

Fecioară
Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în această zi. Totuşi, ţineţi cont de faptul că impulsivitatea poate determina apariţia unor neînţelegeri cu cei apropiaţi, mai ales cu cei din familie. Ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere.

Balanţă
Din punct de vedere sentimental, situaţia va fi destul de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Ar fi de dorit să daţi dovadă de ceva mai multă rabdare şi toleranţă decât în mod obişnuit. Proiectele pentru timpul liber ar trebui regândite şi n-ar fi rău să purtaţi o discuţie cu prietenii pe această temă.

Scorpion
Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atâta cât veţi avea nevoie. Dacă veţi dori să demaraţi o lucrare mai deosebită, cu siguranţă şansa va fi de partea dumneavoastră, cu condiţia să nu aşteptaţi rezultate imediate.

Săgetător
Eforturile pe care va trebui să le faceţi la serviciu vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Nu este cazul să mizaţi pe sprijinul colegilor, care vor fi concentraţi pe alte proiecte. O activitate pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi întru totul şi va fi nevoie de un efort suplimentar.

Capricorn
Vitalitatea dumneavoastră este în creştere. Şi din punct de vedere intelectual veţi fi deosebit de eficient, aşa încât dacă aveţi de realizat o lucrare mai dificilă, de dat un examen sau chiar de luat decizii, rezultatele vă vor satisface. Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi simţitor, ceea ce v-ar putea permite să obţineţi acordul acestuia într-o chestiune la care vă gândeaţi de mai mult timp.

Vărsător
Inițiativele dumneavoastră din această perioadă se vor finaliza cu întârziere, aşa că nu este cazul să vă grăbiţi nici măcar un pic. Dacă doriţi să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni, gândiţi-vă bine! Aţi putea avea unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri pe teme financiare.

Peşti
Veţi avea parte de o mulţime de activităţi minore, care nu vă vor lăsa timp să respiraţi. Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Capacitatea dumneavoastră de adaptare este bună, aşa că veţi reuşi să rezolvaţi totul din mers.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați croit prea dintr-o bucată...

Bancul zilei

Un polițist oprește un student pe stradă pentru a-i verifica actele: Așa, văd că nu lucrăm….Așa este.Înseamnă că trândăvim...

Confesiunile secretarului-general al PSD, Paul Stănescu

Noul secretar-general al PSD, Paul Stănescu, a vorbit, într-o conferință de presă susținută la Slatina, despre motivele rezultatului foarte slab la nivel...