Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Evaluați relaţia cu partenerul şi alte relaţii care contează în sfera profesională. Chiar dacă veți constata că sunt necesare unele ajustări, negocieri şi discuţii lămuritoare, toate sunt de bun augur, şi e bine să luați iniţiativă în acest sens, astfel contribuind la consolidarea acestor relaţii şi a unor proiecte pe care le aveţi împreună în derulare.

Taur
Aveți mult de muncă, iar agenda se încarcă și mai mult prin apariţia unor situaţii de rezolvat în raportul cu instituţii de stat, documente şi relaţii cu autorităţi. E important să treceți peste comoditate şi să rezolvați ceea ce trebuie rezolvat, pentru că astfel creați spaţiu pentru beneficii de tot felul, cunoştinţe noi şi uşi pe care le deschideți mai uşor acum.

Gemeni
Sădiți seminţe bune pentru viitor, cu ajutorul partenerului de viaţă şi prin intermediul imaginii sociale pe care v-ați construit-o în timp. Pe de altă parte, ziua aceasta aduce în prim-plan unele cheltuieli urgente, pentru care e nevoie să dislocați fonduri din altă parte sau să cereți sprijin.

Rac
Pentru a accesa resurse materiale exterioare, e nevoie să fiți nonconformist şi să apelați la soluţii inedite. Calea bătătorită nu funcţionează astăzi, oricât ați încerca să vă menţineți pe linia obişnuită, mai ales în relaţiile cu cei din jur. Nu e recomandat să forţați lucrurile în plan profesional, mai ales în relaţiile la nivel înalt.

Leu
E activă zona comunicării, a schimburilor şi călătoriilor scurte. E posibil să apară schimbări de ultima oră în program, să se anuleze întâlniri sau să accesați informaţii care vă dau peste cap unele păreri şi convingeri. Devin necesare unele reformulări ale activităţii profesionale.

Fecioară
Ziua are ca subiect central banii. E vorba de administrarea banilor personali şi de găsirea unor soluţii pentru optimizarea raportului venituri-cheltuieli. Nu sunt indicate cheltuielile extravagante şi nici deciziile radicale în materie de investiţii. Cu cât manifestați mai multă înţelepciune şi luciditate, cu atât aveți mai multă uşurinţă şi inspiraţie în toate chestiunile legate de bani.

Balanţă
Dispuneți de toată răbdarea de care aveți nevoie, plus diplomaţie şi luciditate pentru a aborda orice situaţie fără emoţii şi exagerări. Aşadar, aveți toate şansele să clarificați ceva, să reparați ceva sau chiar să găsiți calea cea mai potrivită într-un demers legat de o investiţie în cămin. În altă ordine de idei, sunt posibile şanse de expansiune şi ascensiune în carieră.

Scorpion
E momentul să faceți un pas în spate sau în lateral, pentru a observa imaginea de ansamblu a unor contexte din viaţă şi, mai ales, a celor care ţin de transmiterea unui mesaj, de comunicare şi interacţiune cu cei din jur. O evaluare atentă şi obiectivă a atitudinii vă poate lumina, în sensul că vă ajută să vedeți ce detalii v-au scăpat.

Săgetător
Unele interacţiuni sociale, implicarea într-un proiect alături de alţi oameni sau participarea la un eveniment e posibil să se lase cu cheltuieli mai mari decât ați anticipat şi cu disconfortul aferent. Fiți atent la toate detaliile şi evaluați corect costurile oricărei ieşiri în lume.

Capricorn
Sunteți dispus să renunțaţi la orice pentru a face un pas în direcţia dorită în carieră sau în afaceri. Vi se deschide calea în ceea ce priveşte cariera, puterea şi autoritatea, poate culegeți nişte roade ale unor demersuri din trecut sau vă bucurați de un succes. Totuşi, nu ezitați să spuneți şi „nu“ dacă e cazul.

Vărsător
Chiar dacă unele fantome ale trecutului nu vă dau pace şi încă ies la suprafaţă sentimente îngropate demult, este totuşi o zi frumoasă sau cel puţin reuşiți să nu vă mai luați aşa de mult în serios, privind cu încredere în viitor. Ziua aceasta are în tolbă posibilităţi şi vise frumoase, idei originale, inspiraţie şi mesaje cu care puteți construi proiectele visate.

Peşti
O zi bună de dezlegat mistere şi scos la iveală adevăruri. Plutiți într-o lume a secretelor sau chiar vă sunt încredinţate informaţii în exclusivitate. Atenţie, însă, până unde vă implicați în discuţii care s-ar putea să nu vă privească, mai ales că există riscul de a vă trezi prins la mijloc în nişte dispute, invidii şi gelozii care nu vă aparţin.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima centrală nucleară din Elveţia a fost deconectată

În 2017 cetăţenii din Elveţia s-au pronunţat în cadrul unui referendum pentru ieşirea din reţeaua nucleară. Acum, la Mühleberg, a fost deconectată...

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.