11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că vă este destul de greu să dați glas celor de care aveți nevoie. „Vinovate“ de acest lucru sunt gândurile pe care le aveți, dar şi atenţia care vă este cerută de cei cu care interacţionați. Poate că vă lăsați prea uşor sensibilizat de rugăminţile celor din jur; de multe ori ați făcut ca totul să pară foarte uşor de realizat, ceea ce acum nu vă este deloc de folos.

Taur
Cu cât sunteți mai maleabil, mai flexibil în gândire, cu atât mai uşor vă este să convieţuiți alături de colegi. Fiți cooperant, doar aşa demonstrați că ceea ce vreți să faceți este şi în folosul celorlalţi. Însă, chiar şi aşa, schimbarea tot din interior vine. De aici şi sfatul de a fi sincer cu dumneavoastră şi de a vă adapta lumii noi.

Gemeni
Destul de intense reacţiile de astăzi. Şi se pare că nu ştiți de ce acestea există. Sursa agitaţiei interioare este de negăsit, iar negarea de care uneori sunteți atât de mândru s-ar putea să nu vă fie deloc de folos, în circumstanţele actuale. Este recomandat să faceți tot posibilul pentru a controla o conversaţie sau pe cei care vă invită la dialog.

Rac
Cu cât sunteți mai sincer, cu atât mai bine pentru dumneavoastră. Rolul diferenţelor de opinie este acela de a vă oferi o perspectivă diferită din care să priviți lucrurile şi evenimentele. Nu aveți nevoie de un nou conflict de idei. Colaborările vă vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi să acceptaţi chiar orice propunere care vi se va face.

Leu
Ştiți că este foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să rămâneți obiectiv atunci când sunteți implicat emoţional, în orice fel de relaţie. Ziua de astăzi coincide cu o perioadă de timp în care evenimentele de care aveți parte vă impun echilibrul între gând şi faptă. Este posibil să întâlniți o persoană de care vă veți îndrăgosti rapid.

Fecioară
Se pare că nu înţelegeți cu adevărat care sunt dorinţele partenerului de viaţă. Deşi sunteți un maestru atunci când vine vorba de detaliere şi de studiu, de această dată aveți mari şanse ca un amănunt să vă scape, poate chiar cel mai important.

Balanţă
Sunteți dat peste cap de sentimente pe care le credeați trecute, uitate, de persoane despre care ați uitat că există, de amintiri pe care le-ați fi dorit a fi de mult timp pecetluite în negura timpului. Însă, indiferent ce vi se spune, încercați să nu credeți tot. Minciuna, alături de iluzie, vă pot face viaţa un calvar.

Scorpion
Cele mai mari probleme pot apărea de la faptul că nu vă exprimați sentimentele. Rezolvarea este practicarea unei forme de sport din categoria artelor marţiale şi asta deoarece este mai simplu şi mai corect să vă rezolvați conflictele interioare decât să provocați altele. Dacă circulaţi cu maşina, nu vă grăbiţi, există riscul să fiţi implicat într-un accident.

Săgetător
Se pare că sentimentele pe care le purtați persoanei iubite vă alterează percepţiile. Este timpul să fiți obiectiv și să nu vă lăsați impresionat de un aparent adevăr. De asemenea, și astăzi, dar şi mâine, evitați să dați naştere unor conflicte, indiferent dacă implicaţi sunt cei dragi sau cei din exteriorul familiei.

Capricorn
Activităţile sociale vă fac mare plăcere, mai ales că aveți posibilitatea de a vă întâlni cu prietenii, de a vă distra, de a vă relaxa. Pe cât de mult vă doriți să îi faceți pe cei din jur să se simtă în siguranţă, pe atât de mult se pare că mâinile vă sunt legate şi nu aveți la îndemână mijloacele necesare pentru a vă ocupa de această problemă, aşa cum vă doriți.

Vărsător
Este mai bine să vă luați după ceea ce simţiți, după intuiţie decât să analizați totul cu mintea şi să găsiți soluţii logice şi argumente raţionale pentru ceea ce vreți să faceți. Cu toate acestea, atunci când simţiți nevoia, căutați în profunzimea subiectelor analizate; puteți avea surprize plăcute. Bazați-vă doar pe propriile puteri.

Peşti
Este indicat să nu pierdeți timp preţios certându-vă cu cei care vă fac zile negre, mai ales dacă aceştia sunt şefii sau colegii de la locul de muncă. Păstrați în minte scopul principal, anume acela de a descoperi care este adevărul. Este important şi să păstrați pentru dumneavoastră experienţele personale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS