17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
O perioadă în care începeți să fiți remarcat, admirat mai mult decât de obicei şi dorit în orice cerc de cunoştinţe. Probabil că începeți să vă concentrați şi mai mult la tot ceea ce are legătură cu dumneavoastră, fie că este vorba despre aspectul fizic, fie că este vorba despre felul în care alegeți să vă prezentați lumii. Modalitatea prin care vă administrați şi folosiți resursele se va schimba.

Taur
Simţiți nevoia să câștigați ceva, orice; o bătălie, o persoană. Se pare că nici curajul nebunesc nu vă lipseşte, cu atât mai puţin puterea şi perseverenţa. Aveți nevoie de acţiune de această dată. Recunoaşterea meritelor nu va întârzia să apară. Puteți obţine mult mai uşor ceea ce vă propuneți, însă sunteți sfătuit să vă gândiți bine la ceea ce vă doriți. Ascultați de sfatul celui care vă este superior sau şef.

Gemeni
Cu greu puteți fi păcălit de această dată, ceea ce reprezintă un avantaj clar în faţa celorlalţi. Deşi multe se pot spune, de această dată nu vi se va putea înscena ceva, ceea ce vă asigură o putere la care nu vă aşteptați. Puneți sentimentele de dragoste pe primul plan, însă, de această dată, nu mai acceptaţi ceva trivial; aveți nevoie de sentimente profunde şi sincere şi cereți fără frică acest lucru de la celălalt.

Rac
Acum se văd rănile sufleteşti pe care ceilalţi vi le-au produs în ultima perioadă; acum ies la suprafaţă efecte ale nepăsării celorlalţi şi ale dezamăgirilor proprii. Cu toate acestea, puterea nu vă lipsește, nici capacitatea de a iubi în continuare, necondiţionat, aşa cum numai un nativ Rac poate să o facă. Forţat fiind să vă priviți în faţă idealul, veți descoperi cu uşurinţă ceea ce trebuie să faceți pentru a fi fericit.

Leu
Uitaţi de gândurile de vacanţă pe care le aveați. De la prieteni puteți avea parte de daruri, de mici bucurii care vă vor da speranţe mari. Este posibil să vă asumați mai multe responsabilităţi decât de obicei, în acelaşi timp având şansa de a-i învăţa pe cei din generaţiile mai tinere ceea ce ați experimentat deja. Este posibil să vă ascundeți în spatele unei măşti, ceea ce nu vă este caracteristic.

Fecioară
Este o perioadă potrivită pentru a vă implementa planurile pe care le-ați pus la punct în utima lună. Ideile vi se succed cu repeziciune, gândurile pare că o iau razna, dar, cu toate acestea, aveți destul de multă energie mentală pentru a găsi soluţii pentru orice problemă care ar putea interveni. Stabiliți-vă singur limitele, nu permiteți nimănui să vă spună ce sunteți în stare să faceți sau nu.

Balanţă
În condiţiile în care foarte des vă este cerută părerea, aveți grijă ce spuneți. E o perioadă în care ar fi bine să vă intereseze numai ceea ce este „aici şi acum“, nicidecum să vă faceți planuri de viitor sau să încercați să faceți previziuni bazate pe informaţiile actuale. Este posibil ca depresiile să alterneze cu stările în care exuberanţa joacă rolul principal, de aici şi tendinţa de a rămâne impasibil sau neutru.

Scorpion
Puneți sănătatea pe primul plan. Pregătiți-vă pentru o nouă etapă la locul de muncă, o perioadă de timp în care culegeți roadele multor acţiuni pe care le-ați făcut până acum, în special cele de acum jumătate de an. În următoarele zile veți simţi nevoia de puţină solitudine, poate că este timpul să vă regăsiți. Tot în această perioadă este indicat să fiți maleabil şi pregătit pentru schimbare.

Săgetător
E o perioadă în care constanţa şi echilibrul sunt elementele-cheie necesare unui bun mers al lucrurilor. Nu este cazul să vă asumați riscuri inutile, deoarece este o perioadă în care cel care administrează energiile are parte de un aspect cât se poate de dinamic, de aici şi tendinţa spre exces. Disciplina nu trebuie să fie absenţa din rutina zilnică. Puneţi-vă în aplicare planurile pe care le aveți şi dacă nu ştiți chiar tot ce aveți de făcut pentru a reuşi, apelați la un sfat specializat.

Capricorn
Atenţia vă este îndreptată către casă şi familie, către imobilul în care locuiți și către cei apropiați. Cu toate acestea, însă, nu uitați nici de suflet, aveți grijă de el făcând fel de fel de lucruri care vă aduc bucurii. Este posibil să vă simţiți slăbit, devitalizat, însă toate acestea se întâmplă pentru a vă fi atrasă atenţia asupra punctelor slabe.

Vărsător
Sosesc în viaţa dumneavoastră oameni care vă pot sprijini să vă îndepliniți visul. De asemenea, persoane din cercul apropiat vor fi cele care vă vor oferi toate informaţiile de care aveți nevoie. O schimbare de plan, în ceea ce priveşte călătoriile pe tărâmuri îndepărtate ori în domeniul rezervat studiilor, are mari şanse de a surveni. Este posibil să întâlniți oameni care nu mai au simţul măsurii, persoane care îşi doresc ca totul să se întâmple aici şi acum.

Peşti
Din punct de vedere financiar, vin veşti bune, chiar dacă nu din primele zile ale săptămânii. Surpriza frumoasă este reprezentată de faptul că o să câştigați putere atunci când vă aşteptaţi mai puţin, în momentul în care credeți că nu mai aveți nici o şansă. Descoperiți noi chei de acces către dimensiuni încă neexplorate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS