18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Detestați tot ceea ce este de prisos şi inutil, reuşind să vă concentrați doar pe lucrurile cu adevărat importante şi necesare. Nu vă mulţumiți cu puţin pentru că aveți o voinţă de fier şi supravieţuiți cu fruntea sus tuturor pierderilor. Vă revine forţa fizică şi reuşiți să rămânețila fel.

Taur
Dragostea devine un motiv de euforie, dar poate fi vorba de un entuziasm realist, bazat pe un schimb evident, cert, de sentimente şi emoţie, nu de o plăsmuire afectivă a minţii. Puteți întâlni azi o persoană care vă mişcă adânc emoţional sau pot fi soluţionate diverse dereglaje survenite în viaţa partenerială.

Gemeni
Vă doriți să faceți dovada competenţelor profesionale. Vă irită faptul că cei cu care lucrați sunt nepăsători, vă simţiți neapreciat la adevărata valoare şi pregătire. Cum se face că aveți o încredere oarbă în posibilităţile de reuşită şi puteți fi şi destul de diplomat, e de aşteptat să vă rezolvați frustrările prin dialog sincer.

Rac
Trăiți cu sentimentul că persoana iubită vă propulsează către o lume ideală, că aveți o puternică legătură cu ea de trup, minte şi suflet. E posibil să sesizați la timp oportunitatea de a vă apropia de cineva, de a stabili o legătură afectivă cu cineva cu care simţiți că sunteți pe aceeaşi lungime de undă.

Leu
Lăsați pesimismul, depresia și frica la o parte, pentru că sunteți în fața unei provocări la care faceți față cu brio. Ceea ce vă oprește pe moment e influența nefastă a celor din jur, care vă trag înapoi, vă spun că nu se poate, vă transmit temerile și neputințele lor. Dar sunteți curajos, optimist, dinamic, și nu merită să vă lăsați copleșit de starea negativă pe care aceștia v-o induc.

Fecioară
Poate fi o zi epuizantă, cu multă agitaţie şi consum inutil de energie. Pe scena socială, deşi împrejurările o cer, preferați să nu vă apropiați prea mult de ceilalţi, să nu căutaţi o intimitate durabilă sau relaţii profunde, care să vă angajeze în ceva ce nu corespunde intereselor proprii. Prietenii ar putea să vă reproşeze aceste relaţii impersonale.

Balanţă
Gesturi necugetate ori impulsive v-ar putea aduce la sapă de lemn ori, dacă nu, v-ar putea provoca pagube serioase la buzunar. Pur şi simplu banii pot fi puţini ori, deşi în număr mare, nu vă pot acoperi nevoile. E de preferat să vă petreceți timpul cu treburi care vă solicită fizic.

Scorpion
Ieşiți din circuitul obişnuit al vieţii cotidiene şi evadați într-o lume imaginară, de vis. Experienţa la care vă expuneți poate fi una de iubire năbădăioasă, intens pasională sau cea a unei iubiri domoale şi aşezate. Oricum ar fi, puteți cădea la pace cu cei apropiaţi, sunteți înclinat să iertaţi, să treceți cu vederea lucruri care până mai ieri vi se păreau flagrante, de o gravitate majoră.

Săgetător
În iubire nu mai puteți minţi, nu vă mai puteți amăgi că totul merge ca pe roate, nu mai vreți probabil să vă găsiți scuze şi să inventați explicaţii pentru gesturi şi acte de neiertat. O veste bună sau un dialog încurajator privind starea de sănătate vă poate însenina ziua. Profesional vă puteți face remarcat şi puteți fi numit în fruntea unui proiect foarte rentabil financiar.

Capricorn
E de aşteptat să visați, să-l idealizați pe cel de care vă leagă sentimente adânci. E de aşteptat să aveți o viziune sublimă despre dragoste, bazată pe ceea ce dați şi nu pe ceea ce primiți. Altfel, poate fi o zi de sedentarism incorigibil, în care să nu vă încumetaţi la mari eforturi pentru a face bani sau a vă asigura de un câştig.

Vărsător
Dobândiți azi starea de bine, de confort şi securitate necesară. Puteți primi cadouri şi atenţii, vă puteți alege cu diverse chilipiruri sau câştiguri mai mult sau mai puţin muncite. Oricum, sentimentul ar putea fi acela că vă procurați cu destulă uşurinţă lucrurile care vă folosesc şi dispuneți de întreaga energie necesară să mergeți până la capăt.

Peşti
Ați putea adopta un comportament derutant şi contradictoriu: îndârjirea şi înverşunarea afişată nu fac decât să vă ascundă fragilitatea şi vulnerabilitatea. Vă temeți că ați putea fi surprins foarte uşor descoperit şi să ieşiți cu vehemenţă în ofensivă, pe principiul că atacul este cea mai bună apărare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS