19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Vă aşteaptă o zi plină, în care veți trece de la agonie la extaz. Este important să vă păstrați calmul în orice situaţie şi să nu luați decizii pripite. Colegii de muncă s-ar putea să nu fie foarte mulţumiţi şi să încerce să vă saboteze, iar prietenii s-ar putea să simtă nevoia să vă facă reproşuri.

Taur
Vă veți implica în activităţi care combină cunoştinţele tehnice cu cele creative. Dacă sunteți singur, sunt şanse să cunoaşteți o persoană care va ocupa un loc foarte important în viaţa dumneavoastră. Aşteptați-vă să întâlniți oameni care vă vor ajuta să avansați în carieră şi vă vor încuraja să vă asumați mai multe riscuri.

Gemeni
Vă dedicați unei cauze care înseamnă foarte mult, însă nu este o idee bună să vă faceți speranţe prea mari. Deşi este bine să luptaţi pentru lucrurile în care credeți, trebuie să fiți conştient că nu puteți schimba lumea. Sunteți foarte bine organizat şi aveți o intuiţie extraordinară, care vă ajută să demascați o persoană care are intenţii ascunse.

Rac
Dacă sunteți singur, începeți un nou capitol în viaţa sentimentală. Poate o persoană care este de mult lângă dumneavoastră începe să devină mai mult decât un prieten. Dați-i ocazia să se apropie şi să vă cunoască, pentru că se va deschide şi ea şi s-ar putea să vă placă ce vedeți. Aveți grijă să nu vă grăbiți când vine vorba de luarea unor decizii în carieră.

Leu
Organizați o întâlnire de grup acasă. Musafirii vor dezbate probleme din domenii diferite, de la astrologie la politică şi sănătate. Fiți atent la ce se discută, pentru că veți învăţa lucruri noi, care vă vor deschide ochii şi vă vor face să vedeți viaţa altfel. Până la finalul serii, vă veți simţi legat de oamenii care v-au călcat pragul şi îi veți considera prieteni.

Fecioară
Sunteți preocupat de dragoste şi vreți să vă implicați într-o relaţie pasională. Nu lăsați pe oricine să vă intre în viaţă, oricât de mare ar fi nevoia de iubire. Aveți răbdare, curând o să cunoaşteți pe cineva. Se pare că viața amoroasă vă ocupă un loc important în minte pentru multă vreme de acum încolo.

Balanţă
Câştigați sume importante de bani de pe urma unor activităţi artistice. Sunteți foarte creativ, aveți multe idei bune şi reuşiți să stârniți admiraţia colegilor. Vă descurcați foarte bine financiar, iar asta vă dă încredere. Este o zi bună să începeți să avansați în carieră şi să faceți schimbările pe care le doriți.

Scorpion
Sunteți foarte tensionat din cauza problemelor sentimentale. Sunt şanse ca relaţia să se încheie în curând, dar trebuie să vă gândiți că este mai bine așa. O persoană apropiată vă este alături în momentele grele, aşa că puteți avea încredere că nu veți trece singur peste ele.

Săgetător
Dacă sunteți singur şi căutaţi dragostea, sunt şanse să o găsiți astăzi. Aşteptați-vă să vă îndrăgostiți de un străin pe care îl observați din întâmplare. Nu vă gândiți, însă, că o astfel de reacţie nu este lipsită de riscuri. Lucrurile nu sunt întotdeauna aşa cum par la prima vedere, este important să fiți şi precaut. Nu vă neglijați prietenii.

Capricorn
Dragostea este principala preocupare şi nu vă mai gândiți nici măcar la carieră. Sunt rare momentele în care vreți să vă deschideți sufletul şi să lăsați pe cineva să vă intre în inimă. Nu vă opuneți acestui sentiment şi nu stați cu teamă că veți fi rănit. Iubiți şi lăsați-vă iubit. Când vă mai trece această stare, veți reuşi să recuperați fără probleme ce ați pierdut la muncă din cauza stării melancolice.

Vărsător
Aşteptările profesionale încep să se materializeze. Nu vă lăsați copleşit de emoţii şi nu vă gândiți că nu vă veți descurca. Luați totul aşa cum vine şi veți face lucruri minunate. Dacă aveți nevoie, luați-vă câteva zile libere şi gândiți-vă bine la ce vreți să faceți mai departe. Astfel de oportunităţi nu apar prea des, este bine să profitaţi de ele.

Peşti
Un documentar s-ar putea să vă facă să vă puneți multe întrebări în legătură cu o situaţie şi să aflați lucruri pe care nu le-ați fi crezut. Încercați să vă gândiți bine la noile informaţii. Un prieten vă invită să porniţi într-o aventură. Dați curs invitaţiei, pentru că este un moment bun să ieşiți din rutină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS