8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă întâlniți cu oameni de care se va lega viitorul dumneavoastră, fie că e vorba despre prietenii valoroase, fie despre o persoană care să vă împlinească aşteptările. Experimentați emoţii profunde, trăiri pe care vreți să le ţineți secrete. Seara, aveți nevoie de o plimbare relaxantă pentru a vă reface rezervele de energie.

Taur
E o zi perfectă pentru acţiuni de anvergură, mai ales după orele prânzului. Sunteți inspirat şi puteți lua decizii importante cu privire la viitorul dumneavoastră. Aveți capacitatea să cerneți atât oamenii în preajma cărora alegeți să vă petreceți timpul, cât şi speranţele iluzorii. O să ştiți şi să profitaţi de o şansă care vi se oferă în zona carierei.

Gemeni
La locul de muncă se produc tot felul de transformări, schimbări menite să vă tulbure liniştea care vă place atât de mult. Constataţi că e timpul să relaţionați mai mult cu persoane de sex opus. E posibil chiar să sărbătoriți azi un eveniment important în familie. E ziua cuiva sau o rudă vă dă o veste bună, care merită celebrată.

Rac
Reuşiți să identificați acele relaţii care înseamnă cu adevărat ceva important în viaţă şi să vă debarasați de cele care doar vă consumă timpul aiurea. Munciți oricum foarte mult şi vreți să le dați celor care merită tot ce e mai bun. Debordați de creativitate, de optimism, iar relaţia cu copiii este mult mai constructivă.

Leu
Jocurile de putere de la locul de muncă par mai clare acum datorită acelui al şaselea simț. Puteți, în sfârşit, să înţelegeți de ce aveți anumite simpatii sau antipatii. În sfera sentimentală este puţină agitaţie. Iubiți şi sunteți iubit, iar asta vă face să vă simţiți minunat! E timpul să vă protejați mai mult, să vă acordați momente de relaxare.

Fecioară
Sunteți foarte preocupat azi de casă, de înfrumuseţarea propriei locuinţe. Simţiți că relaţia cu familia este cea mai importantă şi doriți să le asigurați membrilor ei tot confortul. E indicat totuşi să nu vă încărcați cu prea multe sarcini, pentru că rezistenţa la stres şi la efort este slăbită azi.

Balanţă
Urmează o perioadă în vervă, comunicând, implicându-vă într-o mulţime de activităţi. Nu puteți spune nu atunci când vi se solicită ajutorul şi de aceea ajungeți să fiți extrem de ocupat. Chiar dacă vor avea azi loc unele discuţii cu colegii de muncă, veți reuşi să ajungeți la un acord comun cu ei şi să faceți pace.

Scorpion
Optimismul vă caracterizează în această zi. Vă simţiți motivat să puneți în practică idei, să găsiți soluţii pentru orice altă dată părea imposibil. Vă veți simţi apreciat de superiori, dar oricum asta nu este o noutate pentru dumneavoastră. În schimb, trebuie să dați dovadă de pragmatism în cazul unei speculaţii financiare.

Săgetător
Sunteți vedeta zodiacului în această perioadă și asta vă ajută foarte mult. Sunteți plin de optimism, de energie, încrezător în viitorul dumneavoastră. Vă simţiți apreciat, iubit, respectat, prietenii vă admiră sincer pentru ceea ce sunteți. Debordați de veselie şi umor şi reuşiți să răspândiți în jur optimism şi bucurie.

Capricorn
Poate astăzi nu sunteți atât de vocal, dar sigur aveți capacitatea de a exprima într-un fel aparte trăirile interioare. Sunteți dornic să aduceți schimbări esenţiale în viaţă. Este posibil să primiți bani în urma vânzării unei proprietăţi imobiliare sau să primiți veşti legate de o moştenire importantă.

Vărsător
Spontan şi plin de viaţă, reuşiți să aduceți echilibrul şi armonia în cadrul grupului de prieteni sau printre colegii de serviciu. Veți avea însă nevoie de planuri realizabile, pentru a avea succes în ceea ce întreprindeți. Pot apărea unele probleme în cadrul unei colaborări, a unui parteneriat. Gestionați-vă atent câştigurile financiare.

Peşti
Este timpul să vă debarasați de trecut. Vă parvin o serie de informaţii importante, care vă pot ajuta să vă reconfigurați planurile de viitor. Veți găsi astfel calea de a vă materializa visuri mai vechi. Vă simţiți mult mai bine alături de partenerul de viaţă, care vă susţine în momentele cele mai grele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS