15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024

Horoscop

Berbec
În perioada pe care o petreceți încercând să stabilizați emoţiile şi să vă liniştiți, s-ar putea să fiți prins de sentimente contradictorii. Nu vă ascultaţi raţiunea, chiar dacă aveți argumente solide pentru a acţiona într-o direcție. Acordați-vă timp să vă dați seama de ce simţiți anumite lucruri şi luați în serios lucrurile care nu vă dau pace.

Taur
Sunteți foarte încrezător în forţele proprii şi vă place să luați iniţiativa. Aveți grijă să nu exagerați, pentru că nu aveți atâta energie și corpul are nevoie şi de pauze. Aveți mari şanse să reuşiți în plan financiar şi social. Cunoaşteți oameni interesanţi, dispuşi să vă ajute în carieră. Comunicați foarte bine cu persoanele tinere din familie.

Gemeni
Sunteți într-o formă de zile mari şi ar trebui să profitaţi de asta. Favorizată este şi viaţa sentimentală. Dacă sunteți într-o relaţie, partenerul vă pregătește o surpriză. Dacă sunteți singur, veți primi multe complimente. Vi se oferă şansa de a obţine venituri suplimentare, nu o refuzați, dar asigurați-vă că aveți timp să le faceți pe toate.

Rac
Este o zi bună să faceți schimbări importante în carieră sau în plan social. Sunteți determinat şi îndrăzneț, aşa că orice decizie luați e bună. Vă faceți prieteni noi cu uşurinţă şi comunicați foarte bine cu colegii de muncă. Profitați de ziua asta pentru că intuiţia funcţionează la capacitate maximă şi puteți să vă dați seama cine vă minte sau are intenţii ascunse.

Leu
Nu ezitați să ţineți cont de sfatul unei rude mai în vârstă, pentru că nu le ştiți pe toate. În plus, evitaţi apariţia unui conflict pe care nu ştiți cum să îl gestionați. Nu stați foarte bine financiar, aşa că evitați să faceți cheltuieli inutile. Oricât de mari s-ar părea reducerile, nu este cazul să cădeți în capcana lor.

Fecioară
Treceți cu bine peste orice obstacol şi reuşiți să faceți tot ce vă doriți. Este o perioadă favorabilă pentru examene, prezentări şi proiecte, pentru că le veți trece cu bine. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune, dar ar trebui să le acordați mai multă atenţie celor dragi.

Balanţă
Este o zi bună din toate punctele de vedere şi sunt mari şanse să rezolvați o problemă importantă, care vă macină de multă vreme. Dacă vreți să cumpărați o casă, sunt mari şanse să găsiți un preţ favorabil. Ar fi bine să ţineți cont de sfatul persoanelor mai experimentate pentru că vă vor ajuta să evitaţi situaţii neplăcute.

Scorpion
În plan financiar, simţiți că soarele începe să răsară şi pe strada dumneavoastră. Sunt şanse mari să câştigați o sumă importantă de bani, care vă ajută să deschideți o afacere pe care o doriți de multă vreme. Oamenii vă vor aprecia calităţile şi vă vor cere ajutorul în probleme delicate. Evitați să intrați în activităţi care ar putea atrage atenţia oamenilor legii.

Săgetător
Nu stați foarte bine din punct de vedere financiar, iar această situaţie vă face să încercați tot felul de variante pentru a obţine câştiguri suplimentare. S-ar putea să vă asumați prea multe riscuri, aşa că nu uitați să vă opriți când lucrurile devin foarte complicate.

Capricorn
Sunteți tentat să vă implicați în mai multe activităţi în acelaşi timp şi s-ar putea să nu terminați la timp. Sunt şanse mari să obţineți venituri suplimentare, câtă vreme nu faceți alegeri riscante şi vă păstrați picioarele pe pământ. O persoană din anturaj are nevoie de sfaturi, nu îi întoarceți spatele.

Vărsător
Simţiți nevoia să faceți unele schimbări, mai ales în plan personal. Dacă sunteți într-o relaţie, este important să nu luați nici o decizie până nu aveți toate datele şi sunteți convins că vă puteți asuma consecinţele. Cunoaşteți o persoană atrăgătoare, dar ţineți cont că s-ar putea să nu fie atât de minunată cum o credeți. Este important să rămâneți precaut şi să nu vă faceți speranţe mai mari.

Peşti
Sunteți foarte agitat, dar este important să rămâneți optimist şi încrezător în forţele proprii. Nu îi neglijați pe oamenii apropiaţi pentru că vor crede că i-ați uitat. Fiți foarte atent să nu cumva să încălcați legea, pentru că altfel vă alegeți cu amenzi usturătoare. Nu vă faceți multe griji din cauza banilor, pentru că rudele şi cei dragi sunt pregătiţi să vă ajute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS