19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţa nu vă treziți binedispus şi nu reuşiți să vă dați seama de ce. S-ar putea să vă confruntaţi cu ameţeli sau cu probleme cu vederea, aşa că este foarte important să nu plecați din casă fără să mâncați. Veți fi uşor tensionat şi nu sunteți în cea mai sociabilă perioadă. Încercați să nu vă stresați, evitați să munciți peste program şi ieşiți la o plimbare.

Taur
Programul de astăzi se va schimba pe neaşteptate, dar modificările vor fi bune. Sunt şanse mari să întâlniți persoane importante, care vă vor ajuta în carieră. Nu luați decizii din impuls, iar speculaţiile financiare trebuie evitate cu orice preţ. Vă aşteaptă o zi bună dacă vă păstrați calmul şi nu plecați urechea la ce auziți pe la colţuri.

Gemeni
Astăzi nu este o zi potrivită să începeți activităţi noi, pentru că pot apărea obstacole neaşteptate. Dimineaţa va trebui să rezolvați nişte probleme pentru o persoană din anturaj, iar asta vă indispune. Înainte să vă enervați, gândiți-vă că persoana respectivă v-ar ajuta, dacă ar fi în aceeași situaţie. Amânați problemele dificile, care au nevoie de concentrare.

Rac
Sunteți mai sensibil decât de obicei şi vă enervați din orice. Încercați să nu vă descărcați pe prima persoană care vă iese în cale, pentru că puteți isca un conflict major. Nu este indicat să luați decizii majore, pentru că sunteți cu capul în nori şi uşor naiv. Dacă vreți să faceți cumpărături, nu ezitați să vă răsfăţați cu câteva haine noi.

Leu
Vă confruntaţi cu unele probleme domestice. Păstrați-vă calmul şi încercați să fiți înţelegător cu cei din jur, pentru că şi ei sunt mai tensionaţi decât de obicei. Nu stați foarte bine la departamentul financiar, dar trebuie să gândiți pozitiv. Banii vor veni la momentul potrivit, nu este o problemă pe care să vă concentrați acum.

Fecioară
Vă simţiți foarte obosit şi confuz, astfel că simţul practic este puternic diminuat. Nu vă implicați în treburi foarte importante, pentru că nu sunteți în toane bune şi s-ar putea să luați decizii pe care să le regretaţi. Prietenii vor mai multă atenţie decât de obicei. Pentru a evita controversele, spuneți-le că aveți nevoie de odihnă şi amânaţi întâlnirile.

Balanţă
Este o zi bună pentru întâlnirile cu prietenii sau cu partenerul. Primiți o sumă importantă de bani de la o persoană în vârstă din familie. Sunt şanse să vi se ofere şi un job part-time, care să vă aducă unele câştiguri. Gândiți-vă, însă, la timpul care vă rămâne, pentru că nu este indicat să vă neglijați apropiaţii. Puteți intra într-o ceartă cu o femeie impulsivă.

Scorpion
Astăzi sunteți foarte idealist şi aveți impresia că puteți rezolva orice problemă. Fiți mai realist şi nu luați decizii impulsive, pentru că riscați să ajungeți în situaţii jenante. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere, pentru că nu întotdeauna aveți dreptate. O baie fierbinte vă va ajuta să vă relaxați!

Săgetător
S-ar putea să fiți dezamăgit din cauza unei întâlniri de afaceri care nu iese conform aşteptărilor. Nu este o perioadă bună pentru afaceri sau schimbări de carieră, aşa că cel mai bine ar fi să vă concentrați pe familie şi pe cei dragi. Dacă aveați planuri cu prietenii, ar fi bine să le anulați. Nimic nu se compară cu o seară liniştită în familie.

Capricorn
Aveți foarte multe pe cap, dar este indicat să luați o pauză. Dimineaţa s-ar putea să fiți tentat să faceți unele cheltuieli neaşteptate. Nu picați în ispită, pentru că riscați să rămâneți cu blocaje financiare de care nu aveți nevoie. După-amiază s-ar putea să întâlniți o persoană importantă, care îşi va pune amprenta pe viaţa dumneavoastră.

Vărsător
Nu este o zi bună să începeți activităţi noi, pentru că nu aveți foarte multă răbdare astăzi şi aveți tendinţa să vă grăbiți. Sunteți cu capul în nori şi există un risc destul de mare să neglijați aspecte importante sau să faceți greşeli în carieră. Încercați să vă adunați şi e bine să aveți o listă cu priorităţi, pentru a fi mai organizat.

Peşti
Poate oamenii nu vă apreciază ideile, dar încercați să nu vă supărați şi să nu o luați personal. Nu este o zi potrivită să semnați documente sau să luați decizii importante în carieră. În viaţa sentimentală pot apărea unele schimbări semnificative. Oameni pe care îi credeați plecaţi din viaţa dumneavoastră s-ar putea să vă surprindă în mod plăcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS