9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Vântul schimbării îşi anunţă prezenţa, segmentul carierei fiind cel vizat de această dată. Este o perioadă de timp excelentă pentru a corecta concepţiile greşite pe care le aveți despre dumneavoastră şi despre imaginea pe care o afişați lumii. Confuziile pot fi eliminate cu uşurinţă. Este de preferat să nu vă pierdeți în meandrele propriei minţi. De asemenea, evitați să provocați probleme sau discuții inutile, în societate.

Taur
După câteva săptămâni de confuzie, se pare că a sosit timpul pentru a decide care sunt planurile de viitor cărora le veți dedica energia. Ceea ce decideți şi modul în care acţionați reprezintă o marcă proprie care va rămâne caracteristică mult timp de acum încolo. Amprenta energetică pe care acum o lăsați tinde să rămână definitivă. Asigurați-vă că oferiți sprijin celor care au nevoie de acesta şi nu ezită să îl ceară.

Gemeni
Tot ceea ce până acum a reprezentat o contradicţie sau nu îşi găsea răspuns ori rezolvare, în curând va deveni o certitudine. Dacă aveți senzaţia că va trebui să împrumutaţi ceva pentru a vă descurca mai bine, încercați să faceți un inventar a ceea ce deţineți, pentru că există mari şanse de a descoperi că aveți la îndemână tot ceea ce vă trebuie pentru a vă continua drumul fără a face noi datorii.

Rac
Este posibil să realizați acum că nu a fost vina nimănui în tot acest timp cât ați stat supărat, nedescoperind sursa nefericirii. Ceea ce părea a fi fost o eroare a reprezentat, de fapt, doar alt drum pe care ați ales să mergeți, în direcţia dorită. Tot ce meritați să primiți va fi al dumneavoastră, cât de curând. Puneți pe primul plan relaţia de cuplu. Este indicat să nu îi determinați pe cei din jur să meargă pe un drum greşit.

Leu
Se pare că veți fi nevoit să faceți ordine în locurile în care vă petreceți timpul. Până acum ați observat ce anume nu funcţionează corect, ce anume trebuie schimbat în rutina zilnică, cum vă puteți eficientiza munca. Capacitatea de concentrare revine la cote înalte, la fel şi puterea de muncă. Nesiguranţa nu ar trebui să mai existe în viaţa dumneavoastră. Indicat este să nu vă agăţați de ceea ce până acum v-a determinat să rămâneți în picioare.

Fecioară
De acum încolo o să ştiți cu claritate care sunt opţiunile pe care le aveți, ce vă este de folos şi ce anume vă dezavantajează. Acum puteți identifica foarte uşor ceea ce vă distrage şi ceea ce v-a sustras de la drumul visat. Rezistați cu brio şi vă onorați responsabilităţile cu mare succes. Nu vă impuneți părerile cu orice preţ, mai ales că nu aveți dreptate în totalitate.

Balanţă
Se îmbunătăţesc condiţiile existente în viaţa de zi cu zi, dar mai ales cele din familie. Confortul este sporit, la fel şi dorinţa de a face lucrurile aşa cum v-ați dorit. Tot ceea ce până acum v-a lipsit, de acum încolo revine în viaţa dumneavoastră, mai ales capacitatea de concentrare. Unele întârzieri încă mai sunt posibile. Nu ar strica o reevaluare de risc, în cazul locuinţei. E o perioadă bună pentru negocieri.

Scorpion
Se sfârşeşte perioada de confuzie de care ați avut parte până acum. Vă puteți întoarce cu bine la programul obişnuit, deoarece aveți la dispoziţie mai multă cunoaştere şi o imagine de detaliu mult mai elaborată decât până acum câteva săptămâni. Întârzierile şi amânările nu vă vor mai da de furcă, ceea ce este o veste excelentă pentru această perioadă. Este de preferat să petreceți zile cât mai relaxante posibil.

Săgetător
Se pare că încep să decurgă lucrurile exact aşa cum v-ați propus, în special în cazul finanţelor; nu mai intervin piedici, nu mai apar amânări. Ca atare, pregătiți-vă pentru a continua ceea ce ați început acum trei săptămâni, renunţând la toate lucrurile şi ideile care v-au ţinut în loc, în acest început de an. Este posibil să descoperiți amănunte de care nu erați conştient. Întâlniți oameni care vă seamănă, persoane care vor fi ca niște oglinzi în care vă veți vedea reflectat.

Capricorn
Alocați toate resursele de care acum aveți parte în cel mai responsabil mod posibil. De preferat, investiți-le în tot ceea ce ţine de imagine. Mai târziu veți avea nevoie de efectele pozitive ale acestor acţiuni. Schimbările de care acum aveți parte se pare că nu vor dura mult timp, deşi există şansa ca unele dintre acestea să fie definitive.

Vărsător
Dacă nu ați mai avut cu cine comunica în ultima perioadă, de această dată veți găsi oameni cu care să puteți comenta ideile şi conceptele nou-descoperite. De asemenea, dacă până acum nu ați mai găsit soluţii sau explicaţii, atunci când ați avut nevoie, de această dată totul va reveni la normal, încă din prima zi a săptămânii. Este indicat să vă bazați pe propriile resurse, chiar dacă aveți acces la resurse exterioare.

Peşti
Probabil că ați aflat până acum care sunt cei care vă respectă cu adevărat, dintre oamenii care vă sunt prieteni. Probabil că, la un moment dat, aşteptările v-au fost înşelate. Începând cu această săptămână, este momentul să vă continuați drumul fără a vă mai lăsa influenţat de oameni care nu vă sunt potriviţi, al căror caracter nu este tocmai impecabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS