16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă aşteaptă momente frumoase alături de persoana iubită, pline de pasiune. Vă este foarte greu să vă ţineți sentimentele în frâu şi spuneți tot ce vă trece prin cap. Dacă vreți să dai dovadă de înţelepciune, ascultați şi sfatul celorlalţi şi fiți mai discret.  Numărați până la zece înainte să spuneți ceva, cuvintele sunt foarte puternice.

Taur
Responsabilităţile par să vă copleşească, dar tot aveți puterea să vă desprindeți şi să visați cu ochii deschişi. Imaginaţia este foarte bogată şi vă ajută să ţineți gândurile negative departe. Reușiți să păstrați aparenţele şi să vă îndepliniți sarcinile de la birou fără probleme.

Gemeni
Reputaţia este astăzi ameninţată, deşi vă ridicați la nivelul aşteptărilor celorlalţi. Vă place să vă prezentaţi ambiţiile pe care le aveți şi să visați cu ochii deschişi la un viitor strălucit, însă veți cădea, la un moment dat, într-o stare de plictiseală. Încercați să nu acţionați din impuls, pentru că riscati să vă puneți în situaţii neplăcute.

Rac
Vreți să primiți laude de la prieteni şi apropiaţi pentru realizările din ultima vreme. Aveți sufletul plin de resentimente faţă de un coleg şi ar trebui să discutaţi despre asta, chiar dacă înseamnă că s-ar putea să nu vă mai placă toată lumea. Este important să vă exprimați sentimentele, câtă vreme nu jigniți pe nimeni.

Leu
Sunteți foarte inspirat şi vreți să vă transformați ideile în realitate cât mai repede. Simţiți că v-ați trezit dintr-o visare profundă şi ştiți exact în ce direcţie să mergeți ca să reuşiți. Veți înţelege că este uşor să vă găsiți satisfacţia în lumea fanteziei, dar dacă vreți ca lucrurile să iasă la fel de bine şi în realitate, trebuie să fiți atent la fiecare detaliu.

Fecioară
Treceți prin momente foarte intense şi  va fi foarte geu să rămâneți rece şi detaşat. În loc să încercați să evitaţi problema, mai bine o înfruntați, pentru că veți reuşi să ieşiți nevătămat, iar lucrurile se vor linişti de la sine. Uneori, trebuie să nu faceți nimic pentru că viaţa îşi urmează cursul firesc fără să împingeți lucrurile de la spate.

Balanţă
Oamenii insistenţi vă vor scoate din sărite, dar enervarea s-ar putea să vină din situaţii ceva mai profunde. Treceți printr-o perioadă în care vă este greu să discerneți între ideile obiective şi cele subiective. Încercați să vă ascundeți partea agresivă, iar asta s-ar putea să vă facă să îi vedeți pe ceilalţi mai răi decât sunt.

Scorpion
Sunteți într-o perioadă creativă, dar sunteți îngrijorat că ingeniozitatea este limitată. Din fericire, veți avea multă energie şi nu veți duce lipsă de idei prea curând. Ţineți cont că nu este treaba dumneavoastră să îi faceți pe alţii să se simtă bine, trebuie să aveți grijă, în primul rând, de propria persoană.

Săgetător
Una este să fiți încrezător şi alta este să nu faceți nici un efort pentru relaţiile dumneavoastră. Atitudinea arogantă s-ar putea să îl scoată din sărite pe un prieten drag sau chiar pe partener. Sunteți foarte egoist de la o vreme, iar ceilalţi încep să fie deranjaţi de situaţie.

Capricorn
Nu puteți să vă rupeți de sarcinile de serviciu nici măcar în timpul liber. În loc să vă concentrați pe viaţa profesională, este indicat să vă implicați în activităţi ceva mai relaxante. Aveți nevoie să vă încărcați bateriile, aşa că ieşiți cu prietenii, mergeți la un film sau la o plimbare. Proiectele vor fi acolo şi mâine. Analizați priorităţile şi gândiți-vă mai bine la cum vreți să arate viitorul.

Vărsător
Uitați de planuri pentru că astăzi este momentul să vă lăsați dus de val. Nu vă întoarceți în trecut şi nu vă mai gândiți la ce ar fi putut să fie, pentru că prezentul este cel care contează. Fiți flexibil şi nu mai ţineți cu dinții de planuri care nu v-au reuşit. Nu lăsați pe nimeni să vă facă să aveți gânduri negative. O viziune optimistă este tot ce aveți nevoie pentru a fi fericit.

Peşti
Nu este o surpriză pentru nimeni că situaţia financiară este în strânsă legătură cu stima de sine pe care o aveți. Dorinţa de a avea bani vă stimulează creativitatea şi vă face să veniți cu idei noi şi bune. Ţineți, însă, cont că s-ar putea să nu fiți mulţumit de ce aveți în momentul în care veți deveni bogat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS