12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Un vis pare lipsit de importanță şi de aici starea pe care o aveți. Parcă renunțaţi prea uşor la ceea ce altădată vă făcea să zburați, dar pe de altă parte unele visuri nu se mai potrivesc cu ceea ce faceți sau cine sunteți acum, deci aveți nevoie de un moment de pauză pentru a înţelege ce se întâmplă.

Taur
Succesul financiar de care aveți parte vă bucură, însă pe de altă parte liniştea familiei pare dusă pe apa sâmbetei. Nu rezonați cu nici un membru al familiei şi ies la iveală unele nemulţumiri trecute. Nu reuşiți să calmați spiritele, ci doar să înrăutăţiți situaţia prin ceea ce spuneți.

Gemeni
Ca din senin, se iveşte ocazia unei întâlniri romantice promiţătoare şi trebuie să ştiți că iubirea nu ţine cont dacă sunteți pregătit sau nu. Depinde doar de dumneavoastră dacă acceptaţi acum o relaţie sau amânați momentele romantice pentru alte zile. Principala  preocupare este o problemă de familie ce trebuie rezolvată urgent.

Rac
Vă  simţiți de-a dreptul împlinit pe plan profesional şi aveți tendinţa să vorbiți în continuu despre acest subiect. Pare că vă lăudați, iar prietenii sancţionează întregul discurs, mai ales cei care au zile grele la muncă. Încercați să vă temperați pornirile şi să nu le provocați disconfort celor din jur. Dați dovadă de multă originalitate.

Leu
Le spuneți clar şi răspicat celor din jur ce vreți şi nu vă interesează dacă vă consideră deplasate dorinţele. Aveți suficiente resurse cât să obţineți ceea ce vă doriți. Nu se poate spune că familia vă susţine, ba chiar vă strecoară tot felul de suspiciuni în suflet din dorinţa de a vă face atent. Un coleg pe care îl credeați prieten s-ar putea să vă demonstreze contrariul.

Fecioară
Partenerul de relaţie pune presiune, acuzându-vă pentru tot ceea ce nu merge între voi, şi vă simţiți forţat să reparați situaţia. Aveți cu totul altă viziune asupra lucrurilor, ba chiar vi se pare că este un fel de şantaj emoţional, care nu vă încântă absolut deloc. Discutați despre situaţia neplăcută înainte ca răceala să se adâncească.

Balanţă
Cheful de muncă şi motivaţia au dispărut definitiv din peisaj şi, drept urmare, la muncă nu ştiți cum să vă sustrageți sarcinilor pentru că sunteți conştient de lentoarea ce v-a cuprins. Nici acasă nu sunteți mai în formă, astfel că vă apucați de treburile casnice şi vă dați seama că nu le veți duce la bun sfârşit, semn că aveți nevoie de ajutor.

Scorpion
Nu sunteți o companie plăcută pentru nimeni din casă  deoarece fiecare cuvânt pe care îl spuneți e plin de reproş, iar fiecare privire arde de mânie. Cu o toleranţă aproape de zero, partenerul de cuplu preferă să se refugieze în activităţi, astfel încât să evite o ceartă majoră.

Săgetător
Egoismul care vă cuprinde astăzi nu vă este specific, dar faceți impresie proastă unde ajungeţi pentru că vă comportaţi ca şi cum ați fi singur şi totul vi s-ar cuveni. Chiar dacă cei din jur vor ceda în favoarea dumneavoastră, comportamentul  de copil vă va aduce numeroase probleme pe termen lung şi poate chiar excluderea din grupul cu pricina.

Capricorn
Nici nu mai ştiți de când nu v-ați făcut timp pentru familie şi astăzi vă simţiți vinovat, de aceea rupeți o bucăţică din timp pentru cei dragi şi astfel aflați o serie de lucruri despre care nu mai ştiați nimic. Multe dintre veşti vă surprind peste măsură şi nu neapărat într-o manieră plăcută. În dragoste, nu reuşiți să luați o decizie care nu prea mai suportă amânare.

Vărsător
Deveniți un adevărat model, poate chiar un mentor pentru cei care îşi cam pierd răbdarea şi firea în faţă greutăţilor. Dumneavoastră, în schimb, vă ţineți extrem de bine sub control temerile cele mai mari şi uite aşa priviți cu entuziasm spre fiecare zi. Mare atenţie la ceea ce spuneți unui coleg de muncă.

Peşti
Sunteți în mod vizibil exclus din viaţa unor persoane la care ţineți. Aveți viziuni diferite de viitor şi preocupări la fel de diferite. Până la urmă, nici nu trebuie să înţelegeți ce vi se întâmplă, ci trebuie să acceptaţi faptul că oamenii se schimbă. Dacă vă combinați puterile cu un prieten, sunteţi capabili de lucruri măreţe, nu pierdeți asta din vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS