15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Trebuie să fiţi foarte diplomat şi să vă expuneţi punctele de vedere cu cât mai mult tact. Puteţi obţine beneficiile materiale scontate, dacă evitaţi speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare. Nu este cazul să fiţi visător, ci să aveţi foarte mare grijă la toate detaliile pentru a putea avea succes.

Taur
Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie şi cântăriţi lucrurile foarte bine! Vă sfătuim să analizaţi cu atenţie propunerea, împreună cu partenerul de viaţă, care vă va fi de mare ajutor, mai ales dacă îi veţi spune toate detaliile! De asemenea, ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă, cu experienţă în domeniu.

Gemeni
Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. Seara s-ar putea să aflaţi despre problemele grave de sănătate ale unei cunoştinţe şi să vă schimbaţi programul pentru zilele următoare. Aveţi tendinţa de a vă aventura în mai multe activităţi deodată.

Rac
Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor. Trebuie să ţineţi cont de sfaturi şi trebuie să vă gândiţi foarte bine atunci când luați o decizie în legătură cu un lucru important. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă grăbiţi în luarea unei hotărâri.

Leu
Relaţiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. Sunteţi foarte plăcut în mediul dumneavoastră de prieteni şi este posibil să primiţi o invitaţie la o petrecere. Nu trebuie să refuzaţi pentru că veţi trăi momente foarte plăcute. În cursul dimineţii vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Cu această ocazie, puteţi afla lucruri foarte interesante sau veşti despre persoane de care nu mai ştiaţi nimic de mult timp.

Fecioară
În prima parte a zilei, sunteţi mai sensibil decât de obicei, iar relaţiile cu anturajul ar putea fi uşor tensionate. Nu trebuie să faceţi o dramă din orice chestiune măruntă pentru că riscaţi să iscați un scandal. Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta. De asemenea, aveţi foarte mare grijă la cuvintele pe care le folosiţi pentru că ar putea fi jignitoare.

Balanţă
Partenerul de viaţă vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult pentru că vi-l doreaţi de mult timp. Un prieten de familie vă invită să petreceţi o după-amiază împreună, iar acest lucru vă face mare plăcere. Capacitatea de comunicare este excelentă, iar prietenilor dumneavoastră le face mare plăcere să vă vorbească şi să vă ceară anumite sfaturi.

Scorpion
Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan social şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Trebuie să vă puneţi ordine în gânduri şi să încercaţi să înţelegeți ce anume vă doriţi de la viaţă şi care vă sunt adevăratele priorităţi. Nu trebuie să fiţi deloc superficial pentru că orice decizie proastă vă va face să regretaţi mult. Este un moment bun pentru a încheia contracte.

Săgetător
În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională, iar acest lucru vă face să planificaţi o vacanţă sau să cumpăraţi un lucru pe care vi-l doriţi. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare din care este foarte posibil să obţineţi beneficii extrem de mari. În partea a doua a zilei, împreună cu persoana iubită, faceţi planuri de viitor.

Capricorn
Sunteţi hotărât să începeţi o nouă etapă în viaţa dumneavoastră socială şi profesională pentru că nu vă mai simţiţi foarte bine cu situaţia actuală. Azi sunt favorizate comunicarea, relaţiile cu persoanele tinere şi călătoriile în interes personal. Încercaţi să faceţi lucruri cât mai multe pe aceste trei planuri pentru că vă veţi bucura de reuşite. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Vărsător
Astăzi este o zi bună pentru a începe noi activităţi şi pentru a face planuri de viitor. Profitaţi de orice oportunitate pentru a vă demonstra calităţile pentru că există şanse mari să fiţi remarcat la serviciu sau în orice alt loc. După-amiază sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul familiei. Fiţi cumpătat şi consultaţi-vă cu partenerul de viaţă pentru că este foarte posibil să nu aveţi aceleaşi priorităţi.

Peşti
Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să vă afirmaţi în societate. Sunteţi foarte popular în rândul prietenilor şi aceştia au o plăcere deosebită să îşi petreacă timpul alături de dumneavoastră. Sunteţi într-o perioadă în care vedeți lucrurile optimist. Puteţi să începeţi o nouă afacere, cu condiţia să finalizaţi mai întâi lucrările deja începute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS