23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă bucurați de vară şi aşteptaţi cu nerăbdare vacanţa. Nu grăbiți lucrurile, aşteptați să se întâmple la timpul lor, altfel puteți avea parte de surprize neplăcute. Se pare că prietenii aduc foarte multă confuzie în viaţa  sentimentală. Partenerul de viaţă s-ar putea să vă surprindă în mod plăcut cu o declaratie de dragoste, cum nu a mai făcut-o de mult timp.

Taur
Sunteți creativ şi plin de idei năstruşnice. Se pare că nu prea ați făcut exces dacă puteți să mai aveți atâta energie după aceste zile obositoare. Dacă sunteți singur, s-ar putea să descoperiți că aveți un admirator secret. Sunteți decisă să atingeți toate obiectivele profesionale pe care le aveți.

Gemeni
Azi veți încerca să vă faceți remarcat cu orice preţ în cercurile de prieteni sau în familie. Nu vă chinuiți prea mult, pentru că lumea ştie deja cât de special sunteți. Pe plan financiar veți avea parte de surprize plăcute. Aveți de luat o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională şi această este o zi potrivită să faceți acest pas decisiv.

Rac
Munciți prea mult în ultima vreme. Nopţile nedormite şi stresul îşi spun cuvântul. În dragoste sunteți foarte deschis şi comunicativ cu persoana iubită, un prilej tocmai bun să faceţi planuri pentru vacanţă. Sunteți recunoscător pentru tot ceea ce vă oferă viaţa şi aveți încredere că alegerile pe care le faceți sunt cele corecte.

Leu
După ce ați trecut de o perioadă destul de obositoare la serviciu, în care ați împletit stresul cu mâncatul excesiv cu şi mofturile partenerului, vă aşteaptă o zi de relaxare şi întoarcere la propria persoană. Nu e de mirare dacă cei din jur se vor simţi neglijaţi, dar explicați-le că aşa sunteți dumneavoastră în perioada aceasta.

Fecioară
Azi sunteți foarte activ în zona comunicării. Este important să transmiteți mai mult mesajele afective decât pe cele verbale, mai ales în relaţia de cuplu. Este posibil să primiți o veste bună. Învăţați să apreciați lucrurile importante din viaţă şi să evitaţi să fiți superficial în relaţiile cu cei din jur.

Balanţă
Azi este o zi perfectă pentru a vă reevalua priorităţile. Păstrați o viziune clară şi exprimați-vă concis. În dragoste, puneți în aplicare un plan mai vechi, împreună cu persoana iubită. Vă simţiți blocat din punct de vedere emoţional şi incapabil să vă exprimați sentimentele. Le serviciu, atmosfera este plăcută şi de aceea reuşiți să vă menţineți atenţia către sarcinile pe care trebuie să le finalizați.

Scorpion
Starea generală este bună şi sunteți în stare de fapte măreţe. Nu vă suprasolicitați însă, deoarece ați putea avea probleme pe fond nervos. Azi partenerul de viaţă vă va fi alături în tot ceea ce faceți. Problemele prin care ați trecut au fost adevărate lecţii de viaţă pentru dumneavoastră şi astăzi vă simţiți mult mai sigur pe acţiunile pe care le faceți.

Săgetător
E momentul să învățaţi ceva din ultimele evenimente. Priviți spre viitor cu mai mult optimism. O atitudine pozitivă este necesară acum, chiar dacă serviciul vă ocupă tot timpul şi nu mai aveți când să vă vedeți cu partenerul de viaţă. Vorbiți deschis cu el şi vă va înţelege.

Capricorn
Ați devenit o enigmă pentru partener. Arătați că nu aveți nimic de ascuns, chiar dacă vreți să vă păstrați aura de mister. Astăzi veți primi laude pentru efortul depus în ultima perioadă în acele proiecte în care v-ați implicat cu adevărat. Stările dumneavoastră vor varia de la iluzie la deziluzie şi doar iubitul vă mai excită simţurile.

Vărsător
Este posibil să vă ceară cineva ajutorul într-un proiect personal. Nu-l refuzați, cândva este posibil să aveți nevoie de ajutorul lui. Pe plan financiar nu stați prea bine, însă pe seară este posibil să primiți o veste bună care are legătură cu activitatea profesională.

Peşti
Azi veți avea o zi agitată. Veți primi noi proiecte, pe care trebuie să le terminați într-un timp foarte scurt. Nici la capitolul dragoste nu stați prea bine. Este foarte posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă, din cauza stresului. Încercați să evitaţi acest lucru. Vă depărtați de problemele profesionale pe care le aveți şi veți reuşi să vă concentrați asupra vieţii personale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS