19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Puteţi să vă puneţi în practică planurile de ascensiune socială. Graba cu care vreți să faceți totul nu va face altceva decât să întârzie realizarea acestora. Probleme mai vechi par să revină în actualitate şi v-ați putea trezi cu o mulţime de datorii pe cap. Veți reuşi totuşi să duceți la final ceea ce v-ați propus.

Taur
Relaţiile cu prietenii sau cu partenerul de viaţă sunt stabile. Traversați un moment prielnic în viaţa afectivă. Disputele şi nemulţumirile rămân în trecut. Singur, conştient de propriul farmec, vă puneți la bătaie calităţile pentru a cuceri persoanele din jur. Aveți parte de tot soiul de cuceriri. Fiţi cumpătat, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive!

Gemeni
Sunteți prea timid şi din cauza acestui lucru ați putea rata câteva ocazii importante la serviciu. Nici cu persoana iubită lucrurile nu sunt clarificate, pentru că tot evitaţi să spuneți lucrurilor pe nume. Nu sunteți încă apt să vă exprimați sentimentele. Poate că ar fi mai bine să vă abţineți de la eventualele comentarii.

Rac
Sunteți dezorientat şi nu prea ştiți încotro să vă îndreptaţi. Poate că o activitate casnică vă va ajuta să vă recăpătaţi puterea de concentrare şi stăpânirea de sine. Dacă anumite lucruri nu merg bine, trebuie să ştiți că lucrul acesta se datorează unui prieten care vă încurcă. N-ar fi rău să deveniți puţin mai discret.

Leu
Neliniştea şi nervozitatea de care dați dovadă v-ar putea crea numai încurcături atât acasă, cât şi la serviciu. Să nu vă mire deci că ceilalţi nu vă înţeleg ori că nu fac ceea ce le spuneți. Încercați cel puţin să vă controlați emoţiile şi să nu mai puneți la suflet orice veste primită. Relaţiile sentimentale decurg fără probleme.

Fecioară
Aveți interesul să supravegheați îndeaproape echilibrul financiar şi să controlați cheltuielile. Dacă aveți de făcut o achiziţie importantă, gândiți-vă bine înainte de a acţiona. În dragoste, pentru a cuceri persoana pe care o doriți, trebuie neapărat să vă înfrânați timiditatea. Familia şi colaboratorii vă apreciază iniţiativele.

Balanţă
Momentele grele au fost depăşite, astfel că puteți să priviți cu încredere spre viitor. Aveţi încredere şi nu vă lăsaţi copleşit! Dacă vă veți lua inima în dinţi şi veți fi mai curajos, poate că veți obţine şi realizările atât de aşteptate. S-ar putea să aflați că aveți un protector care doreşte să vă ajute.

Scorpion
Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceți. Sunteți foarte optimist şi comportamentul pe care îl afişați astăzi în faţa celorlalţi vă va avantaja. Aşa stând lucrurile, ați putea fi mai îngăduitor cu persoanele care nu pot ţine pasul cu dumneavoastră sau v-au greşit cu ceva în trecut.

Săgetător
S-ar putea să fiți cam irascibil sau deprimat din cauza complicaţiilor în care v-au aruncat, fără să vrea, unii dintre apropiaţii dumneavoastră. Acum, că ați fost prevenit, ați putea face ceva. Aveţi spor la treabă şi sunteţi hotărât să nu lăsaţi nimic neterminat, însă nu exageraţi cu munca. Încercați să vă ţineți ocupat, cel puţin până duminică, când vă trece.

Capricorn
Începeți să înţelegeți încotro vă îndreptaţi şi perspectivele vă mulţumesc. Vă doriți să faceți un pas important, care vă ajută nu numai profesional, ci şi din punct de vedere emoţional. Sunteți pus în situaţia de a face eforturi mari şi de a deveni responsabil de propria viaţă. Cu puţin efort se poate orice.

Vărsător
Aceste zile vă avantajează atât financiar, cât şi profesional şi nu trebuie să pierdeți nici o ocazie apărută. Aveţi idei bune, pe care vă sfătuim să le folosiţi în afaceri. Ați putea să vă puneți la punct lucruri la care nici nu vă aşteptaţi. O veste plăcută vă redă parcă puterea de a o lua de la capăt, deşi eforturile depuse în ultimul timp nu prea au fost recompensate.

Peşti
Veți primi încurajări din familie în legătură cu o schimbare de care vă cam îndoiți. Totuşi, trebuie să dați dovadă de prudenţă dacă intenţionați să semnați acte şi să vă asigurați că avantajele pe care trebuie să le obţineți sunt reale. Este posibil să primiți o veste neplăcută despre o femeie din familie. Puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS