13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți mai decis, mai activ şi mai dinamic ca de obicei. Relaţiile cu cei din jur se îmbunătăţesc. Apar idei constructive în discuţii. Eforturile făcute în comun sunt încununate de succes. Faptul că vă simţiți bine vă ajută să progresați şi să vă exteriorizați mai bine. Vă manifestați talentele şi vă bucurați de viaţă alături de persoanele la care ţineți.

Taur
Apare o şansă neaşteptată de câştig. Dacă nu aveți o relație, trebuie să vă înfrânați în momentele în care vă simțiți înflăcărat de o idee sau o situaţie, altfel veți fi dezamăgit. Prestigiul creşte, vă bucurați de admiraţia şi aprecierea celor din jur. Rămâneți însă modest, chiar dacă vă încântă situaţia.

Gemeni
Viaţa socială se anunţă foarte animată şi veți avea parte de întâlniri importante. Vă petreceți mai mult timp ca de obicei cu rudele şi vă bucurați de aceste momente împreună. Deveniți exigent şi posesiv. Trebuie să ţineți cont de dorinţele şi de personalitatea partenerului dacă vreți să trăiți în armonie cu el.

Rac
Vă folosiți de talentele de bun diplomat pentru a negocia o afacere dificilă, câştigând un contract în detrimentul concurenţilor sau obţinând un preţ mult mai avantajos. Reuşiți să vă impuneți condiţiile fără prea mult efort. Aveți parte de o nouă aventură importantă sau de o prietenie amoroasă pasionantă, bazată mai ales pe complicitate.

Leu
Treceți printr-o situaţie destul de deranjantă. Vi se pare că prietenii vă resping, în timp ce lor li se pare că îi manipulați. Totul se poate rezolva dacă înfruntaţi deschis problemele apărute. Partenerul de viaţă vă dă dovezi în ceea ce priveşte ataşamentul său. Singur, cu greu veți alege între numeroasele posibilităţi.

Fecioară
Tot ceea ce începeți acum are şanse să se extindă, mai ales dacă ştiți să solicitaţi aportul unor contacte utile. Vin influenţe pozitive din domeniul artei, modei, frumuseţii şi esteticii. Vin membrii noi ai familiei acasă sau chiar dumneavoastră se poate să vă mutaţi în străinătate. Aveți ocazia să întâlniți o persoană interesantă.

Balanţă
Acordați prioritate relaţiilor cu prietenii, mai ales pentru că ați ştiut să fiți  un prieten loial şi sincer. Vă multiplicați proiectele cu persoanele la care ţineți. Simţul diplomaţiei v-ar folosi pentru anumite probleme cu care vă confruntaţi în relaţiile cu cei din jur. Vă gândiți serios la o reamenajare acasă, poate cumpărați aparatură electrocasnică şi vă schimbați bucătăria.

Scorpion
Iubirea rămâne o afacere de zile mari. În definitiv, interesele  materiale primează, iar eforturile merg în sensul unei ambiţii personale. Vă asigurați viitorul sentimental prin reuşita socială şi profesională. Apar confruntări cu persoane din anturaj, însă acestea se vor face repede uitate.

Săgetător
Entuziasmul este trăsătura dominantă a comportamentului dumneavoastră. Aflați că trebuie să faceți faţă unei creşteri a responsabilităţilor profesionale. Este, de asemenea, posibilă o promovare în viitorul apropiat, însă pentru acest lucru va trebui să munciți din greu. Trebuie să aveți răbdare dacă apar întârzieri şi să vă păstrați calmul.

Capricorn
Vi se oferă posibilitatea de a vă îmbunătăţi veniturile. Echilibrul bugetar este stabil, iar circumstanţele sunt favorabile pentru o decizie financiară rentabilă. În viaţa sentimentală apare pasiune şi poate o nouă iubire. Aceasta vă va face să uitaţi suferinţele din trecut. Viaţa de cuplu este caracterizată de vise romantice, cu prinţi încântători şi femei ideale.

Vărsător
Oscilați între nevoia de a vă impune şi de a vă valorifica şi tendinţa de a sta cu mâinile în sân în faţa obstacolelor. Cel mai important lucru este să vă debarasați de ideile fixe şi să vă simţiți liber să acţionați. Ați putea câştiga foarte mult la nişte jocuri de noroc, însă există posibilitatea şi să vă pierdeți uzul raţiunii.

Peşti
Sunteți foarte solicitat amoros şi nici nu vă trece prin cap să vă opriți la o singură cucerire. S-ar putea să fiți surprins de întâlnirea unei persoane care vă va schimba profund, făcându-vă să vă doriți o familie. Trebuie să fiți conştient de posibilele erori care apar ca urmare a unei evaluări greşite şi a neînţelegerilor cu cei din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS