12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu contați pe promisiunile care sunt făcute astăzi, pentru că este foarte probabil ca acestea să fie încălcate, inclusiv în sfera amoroasă. În alte domenii de activitate, faceți paşi mari, apropiindu-vă tot mai mult de obiective. Aveți o zi excelentă din punct de vedere profesional, iar conducerea vă răsplătește.

Taur
Aveți tendinţa să vă lăsați pradă unui anumit masochism. Simțiți o nevoie inconştientă de a vă ataşa de o persoană care vă face să suferiți. Această atracţie irezistibilă pentru cineva cu care nu vă potriviți se poate traduce printr-o fascinaţie totală şi fără viitor. Atâta timp cât nu refuzați să faceți efort, vă dezvoltaţi pozitiv.

Gemeni
Slăbiciunea dumneavoastră e evidentă astăzi, la fel şi intuiţia, care vă ajută în situaţiile grele. Sunteți inspirat în ceea ce priveşte relaţiile şi prietenii. Încercați să clarificați un anumit climat de neînţelegere care persistă în anturaj. Intransigenţa şi agresivitatea nu duc la nimic bun. Trebuie să faceți faţă la multe obligaţii profesionale, luați parte la cine de afaceri şi întruniri.

Rac
Afacerile şi comerţul sunt favorizate astăzi, în special cumpărăturile, proiectele legate de unele cadouri care vin mai târziu. Dacă aveți sentimente negative faţă de o persoană, încercați să vă debarasați de ele. În caz contrar, se poate ca la nervi să faceți lucruri regretabile. Vă doriți erotism şi o atmosferă încinsă, însă nu reuşiți deloc să exprimați asta.

Leu
Este o zi nefavorabilă pentru demersuri judiciare. Reflectați îndelung înainte de a acţiona în justiţie pe cineva. Se poate să aveți unele probleme de metabolism. La muncă, aveți parte de o zi destul de riscantă. Încercați să vă controlați impulsivitatea pentru că altfel veți avea de suferit. Este un moment prielnic pentru a vă rezolva problemele de sănătate.

Fecioară
Astăzi, unele detalii trebuie aprofundate şi puse în valoare. Ziua foarte încărcată vă aduce mai multe ocazii de a vă îmbogăţi experienţa. Aveți parte de o relaţie destul de liniştită. Găsiți un echilibru în viaţa dumneavoastră sentimentală, puţină seninătate şi o idee de fericire. Dacă sunteți singur, nevoia să umpleți golul e destul de puternică.Balanţă
Vă simţiți capabil să dominați situaţia, în ciuda problemelor cu care v-ați confruntat la locul de muncă. Veți avea satisfacţia să vedeți concretizate o parte dintre proiectele la care ţineți. Încercați să nu dați crezare şi, mai ales, puneți în practică toate ideile care vin din imaginație.

Scorpion
Ziua se anunţă destul de bună, din mai multe puncte de vedere. Trebuie totuşi să faceți un efort de obiectivitate. Astfel, veți reuşi să rezolvați problemele familiale complexe cu care vă confruntaţi. Vă petreceți timpul în compania unei persoane mai tinere, care vă cere multe, dar nu oferă mai nimic în schimb. Luați totul ca pe o aventură fără viitor şi trăiți clipa.

Săgetător
Influenţat de propriile emoţii, deveniți sclavul intuiţiilor. Vă atrag activităţile intelectuale. Prins într-o lume imaginară, respingeți avansurile unei persoane. Vă bazați pe inspiraţie la nivel profesional şi datorită ei proiectele pe care le aveți avansează foarte repede. Dacă nu aveți timp să faceți sport, încercați să mergeți pe jos mai mult, zilnic.

Capricorn
Feriți-vă să luați poziţii categorice, indiferent de domeniul de activitate. În dragoste vă place să zburați din floare în floare, însă este bine să fiți prevăzător în privinţa riscurilor. Astăzi apar schimbări despre care nu sunteți informat și asta vă îngrijorează. Aşteptați multe de la partener, fără să ştiți cum să dăruiți în schimb.

Vărsător
Vă decideți să nu mai faceți concesii cu persoanele pe care le iubiți. Nu suportați să mai fiți manipulat şi rămâneți ferm pe poziţii. Deveniți exagerat de gelos, ceea ce vă face să vă simțiți rău. Mercur în Gemeni vă încurajează să aplicați pentru o poziție mai bună la locul de muncă. Flerul, intuiţia şi sensibilitatea extremă fac minuni. Limitați cheltuielile.

Peşti
Disputele şi tensiunile riscă să perturbe atmosfera familială la începutul zilei. Din fericire, spre seară, lucrurile îşi reintră în normal şi chiar s-ar putea să aveți motive de bucurie. Trebuie să păstrați un echilibru între timpul destinat persoanei iubite şi timpul pe care trebuie să-l dedicați altor activităţi. Profesional, aveți idei şi concepte inovative, care vă ajută în proiectele la care lucrați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS