14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile cu prietenii se desfăşoară cu dificultate, uneori sunt pline de iluzii. Când nu vă convine ceva, ştiți să vă folosiți de cuvinte usturătoare pentru a pune la punct pe cei vinovaţi. Trebuie să aveți grijă să nu-i răniți şi pe cei la care ţineți. În urma unei neînţelegeri veți avea o problemă la locul de muncă.

Taur
De obicei sunteți rezervat în manifestarea sentimentelor, dar de data aceasta vă arătaţi mai deschis în faţă persoanei iubite. Trăiți momente de pasiune. Sunteți dinamic şi întreprinzător la locul de muncă, însă deveniți instabil şi anxios în relaţiile cu familia. În viaţa profesională vă lipseşte imparţialitatea şi nu reuşiți să ţineți cont de opiniile celorlalţi.

Gemeni
Aveți o rezistenţă scăzută la stres şi oboseală. E timpul să luați în serios un regim de viaţă mai sănătos. Dacă doriți să vă lăsați de fumat, aveți acum ocazia ideală. Disputele din familie se rezolvă cu eforturi de ambele părţi. În relaţie, armonia domneşte şi, mai mult decât atât, proiectele sentimentale în desfăşurare vă fac foarte fericit.

Rac
Acordați prioritate prieteniei, în locul iubirii. Partenerul s-ar putea să nu înţeleagă însă. Nu încercați să faceți pe plac tuturor, pentru că laudele s-ar putea să nu apară. De data aceasta ar fi indicat să vă gândiți şi la dumneavoastră. Viaţa profesională vă aduce un nou contract important sau un parteneriat pe care vi-l doreați de ceva vreme.

Leu
Viaţa sentimentală este pictată în culori foarte calde astăzi. Neînţelegerile din relaţie dispar cu totul. Căutați sprijin în persoanele apropiate în care aveți încredere. Singur, întâlniți o persoană foarte seducătoare şi răspundeți avansurilor sale. Modificați ceea ce nu merge şi fiți prudent cu banii. Găsiți o modalitate nouă de a câştiga suplimentar.

Fecioară
Aveți capacitatea de a tranşa lucrurile, luând decizia care se impune, fără ezitare. Aveți o autoritate bine dozată, temperată de o anumită diplomaţie, iar cei din jur nu pot să vă refuze nimic. Rezolvați nişte probleme financiare, dar nu e cazul să faceți din nou cheltuieli. Dorinţa de perfecţionare în carieră rămâne, însă abordarea actuală nu e cea mai bună.
Balanţă
Mercur vă ajută să ieşiți din izolare. Aveți ocazia să socializați. Cu farmecul dumneavoastră reuşiți să intrați în graţiile celor apropiaţi. Se poate chiar că unele persoane să se ofere să vă ajute cu treburile rămase. În schimb, oferiți jovialitate, umor şi entuziasm. Vor fi mai multe aspecte contradictorii în viaţa sentimentală astăzi, indiferent de situaţia în care sunteți.

Scorpion
Sectorul amoros este afectat. Este o atmosferă mai mohorâtă şi cu nemulţumiri. Singur, exagerați cu exigenţa atunci când este vorba să vă alegeți un partener de viaţă. Cineva din familie se dovedeşte foarte generos ajutându-vă cu bani pentru un proiect de anvergură. Sunteți extrem de imaginativ şi creativ, iar Pluto vă face convingător în domeniul profesional.

Săgetător
În dragoste traversați o perioadă dificilă. Resimțiți o oarecare culpabilitate referitor la partener. Lucrurile îşi vor reintra în normal, în curând. Acceptați invitaţiile care vin din diverse părţi, pentru că veți avea ocazia să întâlniți diverse persoane. Câteva modificări la locul de muncă vă periclitează poziţia.

Capricorn
E posibil să simţiți că vă lipsesc câteva abilităţi de interpretare sau de judecată și reuşiți să vă dați seama ce se întâmplă cu relaţia dumneavoastră. Menţineți-vă cheltuielile în limite rezonabile. Pentru a lua cele mai bune decizii, faceți nişte socoteli ale ultimelor cheltuieli.

Vărsător
Familia cu greu reuşeşte să găsească o cale potrivită ca să comunice cu dumneavoastră. Sunteți când tolerant şi conciliant, când încercați să faceți disciplină. În relaţia de cuplu, ştiți să scoateți în evidenţă calităţile partenerului. Trebuie să fiți răbdător pentru că planurile vor fi întârziate, în special la nivel sentimental. Singur, aveți o viaţă socială foarte activă.

Peşti
Aveți iniţiative îndrăzneţe în viaţa familială. Impulsul vă îndeamnă să vorbiți prea mult. Fiți mai discret, deoarece în preajmă sunt şi persoane rău-intenţionate. Este important să aveți grijă de bani. Se poate să fie nevoie să faceți unele economii. Aveți dispoziţia de a visa la o poveste ideală de dragoste, care, sub influenţa Soarelui va crea o relaţie senzuală şi intensă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS