Berbec
Sunteţi plin de energie şi cu chef de muncă, așa că vă puteţi dedica afacerilor, investiţiilor de tot felul sau vă puteţi lărgi cercul de prieteni. Nu este exclus nici să primiţi o sumă de bani, nu foarte importantă, dar suficientă să vă binedispună. Petreceţi ceva mai mult timp cu cei dragi, nu se ştie când veţi mai avea ocazia s-o faceţi. Vă dedicați cu adevărat obiectivelor pe care le aveți și preluați inițiativa ori de câte ori simțiți că este nevoie să faceți acest lucru.

Taur
Demaraţi diverse lucrări în gospodărie şi nu, nu e vorba doar de curăţenia de primăvară, ci de redecorat casa, amenajat un colţ de grădină în balcon sau schimbat culoarea pereţilor. Va trebui să vă înarmaţi cu răbdare şi să vă pregătiţi de un efort financiar de durată, întrucât lucrurile nu vor fi deloc aşa de simple cum le imaginaţi dumneavoastră.

Gemeni
Popularitatea dumneavoastră este la cote maxime, aveţi chef de ieşit în oraş şi de stat la taclale şi reuşiţi să-i vrăjiţi cu farmecul dumneavoastră pe toţi cei din jur. O glumă aici, un zâmbet dincolo, totul vă iese cât ai zice pește, toate uşile vi se deschid şi găsiţi susţinere pentru toate proiectele pe care le începeţi. Luaţi-vă o scurtă vacanţă împreună cu partenerul de viaţă, veţi avea parte de zile de vis. Sunteți o fire precaută și previzibilă pentru că nu vă plac deloc situațiile dificile.

Rac
Vă puneţi gaşca în mişcare şi organizaţi fie o petrecere, fie o ieşire la iarbă verde, fie pur şi simplu o seară în oraş. Aveţi o grămadă de treabă, dar nici un chef să vă apucaţi de ea, aşa încât vă pierdeţi în tot felul de activităţi mondene mai mult sau mai puţin plictisitoare. Atenţie, shoppingul nu trebuie să devină o obsesie.

Leu
Apar la orizont cheltuieli noi, multe şi mărunte, cărora le veţi face faţă cu brio. Aveţi grijă, însă, nu aveţi la dispoziţie un sac fără fund şi în curând veţi simţi efectele nechibzuinţei de acum. Încercaţi să va limitaţi la strictul necesar. Nu vă încăpăţânaţi în discuţiile cu partenerul de viaţă, riscaţi certuri stupide care vă vor deteriora relaţia iremediabil. Nu vă plac schimbările și de aceea sunteți destul de reticent la astfel de lucruri, mai ales dacă sunt complet neprevăzute.

Fecioară
V-aţi propus să faceţi o mie și unu de lucruri, dar nu aveţi cu adevărat răbdare pentru nici unul. Ar fi de preferat să o luaţi mai încet, dar mai temeinic, altfel în zilele următoare vă veţi trezi înecat în promisiuni nerespectate. Nu mai încercaţi să fiţi „premiant“ la birou, amintiţi-vă că aveţi şi o viaţă particulară, şi prieteni cărora li s-a făcut dor de voi.

Balanţă
Zile de odihnă şi relaxare, mult somn binemeritat şi o atitudine mai optimistă faţă de viaţă, acestea sunt coordonatele săptămânii dumneavoastră. Orele de muncă peste program v-au adus la o anume exasperare şi aveţi prilejul să vă „răzbunaţi” acum, să uitaţi de toate şi să aveţi grijă doar de dumneavoastră. Partenerul de viaţă va aprecia, cu siguranţă, această perioadă, când vă va avea cu totul pentru el.

Scorpion
Este o perioadă de efort susţinut și constant la serviciu, ceea ce vă oboseşte şi vă enervează. Riscaţi să daţi răspunsuri tăioase şi replici acide unor persoane care nu le merită. Gândiţi-vă că şefii vă vor aprecia şi că dacă acum rezistaţi stresului, pe viitor veţi putea negocia de pe o poziţie mult mai avantajoasă. Uneori vă îngrijorați din cauza unor motive care se află doar în mintea dumneavoastră.

Săgetător
Micile, dar sâcâitoarele probleme de sănătate cu care v-aţi confruntat până acum par să vă părăsească săptămâna aceasta şi vă veţi putea bucura din plin de primăvară. Ieşiţi la aer curat, relaxaţi-vă, încărcaţi-vă „bateriile“ pentru zilele ce vor urma. Se îmbunătăţeşte şi relaţia cu partenerul de viaţă, veţi fi vioi şi binedispuşi, zâmbetul va fi cuvântul la ordinea zilei. Partea profesională decurge exact așa cum vă doriți și acest aspect vă menține într-un anume echilibru.

Capricorn
Timpul liber îl veţi rezerva săptămâna aceasta persoanei iubite – gata cu lenevitul la televizor, gata cu frecatul aragazului, alegeţi un mod mult mai plăcut de a vă petrece serile, o meritaţi pe deplin. Nervii din ultima perioadă dispar miraculos şi găsiţi din nou puterea să vă bucuraţi de aerul primăvăratic din jur. Colegii nu ezită niciodată să vă susțină și vă acordă încredere.

Vărsător
Săptămâna vă poate aduce importante câştiguri financiare dacă nu vă lăsaţi pradă impulsivităţii dumneavoastră tipice şi cântăriţi atent situaţiile înainte de a miza pe o investiţie sau altă. Încercaţi să priviţi lucrurile în perspectivă şi să alegeţi varianta câştigătoare pe termen lung. Nu vă hazardați înspre profituri dubioase de pe o zi pe alta. Comunicaţi mai mult cu membrii familiei, unii dintre ei s-ar putea să aibă mintea ceva mai limpede şi să vă fie de real ajutor.

Peşti
Sunteţi mai împrăştiat în această perioadă şi finalizaţi foarte greu (sau deloc) proiectele începute în zilele anterioare. Nimic nu vă iese din prima, vă încurcaţi în propriile picioare, uitaţi de la mâna pân-la gură ce aveaţi de făcut, nimeni nu reuşeşte să vă înţeleagă. Încercaţi să vă puneţi ideile în ordine, evitați să deveniți prea indulgent cu propria persoană.