21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aspirați la reuşită şi nimic nu poate să vă stea în cale. Energia vă permite să îndepliniți toate sarcinile primite, să rezolvați foarte multe probleme din mers şi să puneți mai mult accent pe viaţa sentimentală. În plus, ştiți să îi faceți pe cei din jurul dumneavoastră să se simtă bine. Aveți posibilitatea să începeți o nouă afacere.

Taur
Viaţa de familie şi sentimentele sunt supuse unor turbulenţe nefaste. Apar discuţii legate de bani şi sunteți făcut vinovat pentru situaţie. Gelozia şi posesivitatea sunt cu greu suportate de partenerul de viaţă. Aveți posibilitatea să vă atingeți o parte din obiectivele stabilite. Este important să delimitați viaţa profesională de cea personală.

Gemeni
Vă confruntați cu câteva probleme neașteptate. Aveți șansa să vă găsiți dragostea în cursul unei călătorii în străinătate. Dacă sunteți singur vă îndrăgostiți chiar înainte să vă dați seama. Stați bine cu banii. Chiar dacă nu sunteți risipitor din fire, acum vă puteți permite câteva cheltuieli în plus, pentru satisfacerea unor plăceri.

Rac
Cu sănătatea stați bine, exceptând nişte dureri de spate sau de dinţi. În dragoste puteți avea parte de multe clipe frumoase, dar pentru acest lucru trebuie să renunțaţi la răceala caracteristică şi să faceți gesturi de tandreţe. Vă schimbați atitudinea faţă de persoanele dragi, iar rezultatul este pozitiv şi încurajator.

Leu
Organizați o cină romantică împreună cu persoana iubită. Momentele petrecute împreună vă fac mult bine. Aveți ocazia să vă lărgiți orizonturile. Vă folosiți de influenţa dumneavoastră pentru a convinge anumite persoane. Este o zi bună pentru a lămuri unele neînţelegeri sau pentru a vă face noi prieteni.

Fecioară
Relaţia afectivă este din nou echilibrată. Depinde numai de dumneavoastră să menţineți acest curs al lucrurilor. Tindeți să vă asumați mari riscuri financiare și  puteți pierde sume importante de bani. Evitați disputele de la locul de muncă sau în cercul de prieteni. Primiți și un răspuns pe care îl așteptați de ceva timp.

Balanţă
Dacă aveți nemulţumiri în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, este un moment foarte bun pentru a avea o discuţie sinceră şi calmă cu partenerul de viaţă. Profitați de energie ca să rezolvați nişte treburi presante. Încercați să fiți mai puţin strict şi exigent cu persoanele cu care colaborați. Recunoaşteți atunci când greşiți.

Scorpion
Trebuie să faceți eforturi să vă adaptați. Sunteți absorbit de probleme și cu greu mai reuşiți să vă dedicați vieţii de cuplu. Aveți de trecut un prag important în viaţă. Poate fi vorba despre un examen, un concurs pentru un post mai bun, iniţierea într-o profesie liberală etc. Cu banii nu stați rău, dar nu exagerați cu cheltuielile.

Săgetător
Resimțiți o mare nevoie de independenţă şi ezitaţi să vă angajați într-o relaţie serioasă. Puteți intra în posesia unor informații care v-ar putea fi utile din punct de vedere profesional. Vă folosiți de orice mijloace pentru a ieși în evidență. Nu vă agitați atât, gândiți-vă că noaptea e un sfetnic bun, vă va veni acea idee pe care o căutaţi.

Capricorn
Simțiți nevoia să vă apropiați de familie, să petreceți mai mult timp acasă și să vă implicați în treburile casnice. Este o zi bună pentru a pune accent pe relațiile de prietenie sau pentru a relua legătura cu foștii colegi de muncă. În dragoste vă înțelegeți bine cu partenerul de viață și vă bucurați de clipele petrecute împreună.

Vărsător
Prudenţa este cuvântul-cheie dacă lucrați în colaborare cu altcineva. Se ivesc dispute, ranchiuni sau gelozii. Acasă tindeți să vă purtați într-un mod autoritar faţă de cei dragi. Dacă apar neînţelegeri cu cineva din anturaj, explicaţiile calme şi clare sunt cea mai bună soluţie de a ieşi dintr-o situaţie inconfortabilă.

Peşti
În familie climatul este excelent, marcat de stabilitate. Relaţia cu cei apropiaţi stă sub semnul înţelegerii şi al dialogului. Trebuie să fiți foarte atent ce faceți cu banii. Cineva va veni să vă ceară o sumă importantă, însă nu vă bazați pe ceea ce vă povesteşte, fără să verificați autenticitatea faptelor descrise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS