19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi bună pentru reorganizarea finanţelor şi pentru noi plasamente. Aveți parte de întâlniri neobișnuite. Vă simţiți atras de persoane oarecum marginale, a căror originalitate şi lipsă de conformism vă seduc. Rămâneți calm atunci când vine vorba de sentimente. La locul de muncă aveți şansa de a obţine un statut mai interesant.

Taur
Continuați să vă luptați cu problemele din cuplu. Trebuie să găsiți sursa grijilor şi să tăiați răul din rădăcină. Un prieten poate să vă ofere un sfat preţios. Vă asumați responsabilitățile familiale, chiar dacă vă simțiți constrâns de multe lucruri. Învăţați să vă relaxați. Aveţi inspiraţie din plin la locul de muncă și vă strecurați foarte uşor printre probleme.

Gemeni
Doriți să vă asociați cu o persoană pentru a realiza un proiect la care ţineți mult, însă ezitați, neavând totală încredere în ea. În jurul dumneavoastră lumea povesteşte vrute şi nevrute, însă nu este cazul să vă aplecați urechea la toate zvonurile. Rămâneți neutru şi obiectiv. Comunicarea e foarte bună, deci nu e cazul să vă faceți probleme.

Rac
Relaţia cu copiii va fi foarte dificilă. Chiar dacă se închid în ei şi refuză dialogul, insistați. Veți vedea că efortul dumneavoastră nu va fi în zadar. Aveți tendinţa de a mânca foarte mult. E cazul să vă gândiți serios la posibilitatea de a ţine o dietă. Dacă doriți să achiziţionați un bun important trebuie să aveți răbdare și să căutați cea mai bună ofertă de pe piaţă.

Leu
Problemele familiale trec în prim-plan. Dacă interesele financiare corespund cu cele ale rudelor, atunci puteţi găsi împreună o soluţie convenabilă. În relaţia de cuplu vă vedeți nevoit să priviți realitatea în ochi. O întâlnire neașteptată ar putea juca un rol declanşator, schimbându-vă concepţia despre iubire.

Fecioară
Nu veți trece neobservat. Sunteți plin de farmec şi strălucire, atrăgând privirile oriunde mergeți. Din această cauză deveniți uneori provocator. Este bine totuşi să ştiți până unde puteți merge, ca să nu vă treziți că sunteți respins. Fizic, începeți să vă simţiți mai bine.

Balanţă
Atenţie la impulsivitate astăzi. Acţiunile dumneavoastră şi încăpăţânarea bulversează relaţiile cu partenerul de viaţă. Dacă nu sunteți atent, lucrurile pot duce la o ruptură bruscă. Încercați să nu vă mai lăsați influențat de părerile altora. Puteți pune bazele unui proiect împreună cu nişte prieteni care au aceleaşi interese şi opinii.

Scorpion
Vă schimbați comportamentul destul de des. Repercusiunile asupra vieţii de cuplu se fac simţite. Puteți repara lucrurile prin gesturi, atenţii, cadouri, tandreţe. Aveți probleme digestive din cauza alimentelor grele din hrană dumneavoastră. Sunteți pus în foarte multe situaţii dificile şi de aceea este nevoie să găsiți mereu soluţii rapide.

Săgetător
Ziua este bogată în surprize, pe plan afectiv. Pentru cuplurile vechi este prevăzut un adevărat regal de tandreţe. Dacă sunteți singur trebuie să vă alungați timiditatea şi să ieşiți în întâmpinarea unei persoane care vă emoţionează. Influenţele astrale sunt benefice dacă lucrați în turism, în sport sau aveți relaţii comerciale cu străinătatea.

Capricorn
Relaţiile pe care vi le-ați făcut vă ajută să rezolvați o problemă delicată a unei rude apropiate. Au loc discuţii fructuoase. Unii dintre dumneavoastră se poartă cu duritate faţă de cei din jur. Sunteți intransigent şi riscați să vă distrugeți reputaţia de buni diplomaţi. În relaţia de cuplu refuzați să faceți concesii.

Vărsător
O gestionare defectuoasă a finanţelor naşte dispute între dumneavoastră şi partener, urmate de reconcilieri. Cu toate acestea, stabilitatea cuplului nu va fi ameninţată. Aveți grijă să vă plătiți toate facturile şi datoriile, în caz contrar veți scoate mai mulţi bani din buzunar. Trebuie să comunicați şi să vă exprimați dacă vă doriți o împlinire profesională la sfârşitul zilei.

Peşti
Încercați să vă dominați emoţiile şi impulsurile. Nu vă încărcați cu prea multe sarcini de serviciu şi evitați situaţiile riscante. Circumstanţele înclină către continuarea activităţii profesionale, nu către schimbarea acesteia. Vă este foarte greu să rămâneți concentrat la birou şi munca are destul de mult de suferit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS