9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
La serviciu trebuie să dați dovadă de curaj şi de perseverenţă pentru a vă atinge obiectivele. Aveți de recuperat câteva restanțe, pentru care veți lucra peste program. Acasă vă exprimați cu vehemenţă nemulţumirile. În privinţa banilor stați bine, pentru că ştiți să vă gestionați bugetul.

Taur
Astăzi trebuie să nu luați decizii pripite, eventual consultați-vă cu prietenii de încredere. La serviciu faceți eforturi permanente pentru a vă menţine pe o poziţie bună. Au loc unele schimbări la care vă vedeți nevoit să vă adaptați. Unii dintre dumneavoastră aveți parte de o nouă idilă.

Gemeni
Ar trebui să aveți parte de nişte întâlniri importante astăzi. Acestea vor avea o influenţă decisivă în privinţa viitorului profesional sau personal. Ieşiți în lume, socializați, pentru că în felul acesta ați putea întâlni un partener care să îndeplinească toate cerinţele dumneavoastră.

Rac
Unul dintre prieteni încearcă să abuzeze de bunăvoinţa dumneavoastră. Trebuie să puneți piciorul în prag, chiar dacă vă este apropiat. Vă simţiți relaxat în privinţa familiei, căreia nu-i lipseşte entuziasmul şi energia. La serviciu vă bucurați de prestigiu şi puteți chiar să primiți un post pe care vi-l doriți de multă vreme.

Leu
La serviciu ştiți să luați deciziile potrivite. Începeți o afacere importantă sau primiți un post cu mai multe responsabilităţi. Sunt favorabile domeniile legate de călătorii, cultură şi religie. S-ar putea să plecați în străinătate. Acasă veți avea nevoie de timp mai mult pentru educaţia celor mici.

Fecioară
Reduceți consumul de ţigări şi de alcool. În unele cazuri, abuzul poate duce la performanţe scăzute în dormitor. Adoptați o atitudine rezervată când vi se cere să vorbiți despre viaţa dumneavoastră particulară. Cei care ați avut unele probleme familiale observați, acum, o ameliorare în acest sens.

Balanţă
La locul de muncă vă grăbiți să ajungeți la vârf şi săriți peste nişte etape. Ar fi mai bine să vă clarificați obiectivele şi să lucrați cu răbdare şi într-un mod aplicat. Numai aşa succesul este garantat. Vă preocupă mai mult ca de obicei confortul de acasă.

Scorpion
Dacă v-ați despărţit de o persoană şi sperați să vă apropiați iar de aceasta puteți să faceți un pas în acest sens. Dacă, însă, începeți o relaţie nouă, s-ar putea să fie vorba doar de o aventură. Este un moment bun să vă reorganizați bugetul şi să vă analizați investiţiile.

Săgetător
Profitați de acest moment pentru a face pace cu membrii familiei, în special cu fraţii, surorile şi verii. Sunteți tentat să vă plângeți de milă pentru problemele mărunte pe care le are toată lumea. Dacă vă implicați puţin în alte lucruri şi îi ajutați pe cei din jur, treceți mai uşor peste nemulţumirile personale.

Capricorn
Se poate să cunoaşteți o persoană deosebită, care să vă ajute în viitor sau cu care să legați o prietenie frumoasă. Pentru a profita, însă, de această şansă, trebuie să fiți şi cooperant. Se poate ca în activitatea profesională, şefii să aibă aşteptări exagerate, în ceea ce priveşte rezultatele muncii dumneavoastră.

Vărsător
Dacă aveți dificultăţi în viaţa de cuplu, ar fi bine să le înfruntaţi, încercând să găsiți o soluţie. Este posibil ca aceste neplăceri să dureze mai mult decât vă aşteptați. Dacă sunteți singur, farmecul deosebit de care dați dovadă atrage o mulţime de admiratori. În plan profesional, nu trebuie să încetați să faceți eforturi, chiar dacă lucrurile nu merg aşa cum vă doriți.

Peşti
Profitați de timpul liber pe care îl aveți la dispoziţie pentru a vă ocupa de studiu şi pentru a vă îmbogăţi cunoştinţele şi cultura generală. Beneficiați de o atmosferă liniştită în familie. Cu banii nu stați foarte bine, aşa că este bine să diminuați cheltuielile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS