24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Uranus vă ajută în domeniul financiar. Reuşiți să scoateți bani din piatră seacă, ziua fiind favorabilă pentru fructificarea resurselor băneşti. La serviciu, simţiți că vă adaptați mai greu schimbărilor survenite. Aveți răbdare şi fiți deschis la nou. Acest lucru vă va ajuta să faceți faţă cu bine situaţiilor întâmpinate. Nu este o zi bună să lucrați singuri, cei din jurul dumneavoastră vă pot da sugestii preţioase.

Taur
Aveți tendinţa să visați mult şi vă consumați energia cu lucruri care nu duc nicăieri. Este indicat să rămâneți cu picioarele pe pământ şi să evitați să vă lăsați pradă imaginaţiei. Pentru a vă atinge obiectivele trebuie să dați dovadă de o tactică mult mai diplomată. E posibil ca astăzi să întâmpinați unele probleme de sănătate şi veți fi nevoit să mergeți la doctor. Nu vă faceți griji pentru serviciu.

Gemeni
Veți simţi mai mult că oricând nevoia unei vieţi calme şi a unui program regulat. Respectați orele de somn şi folosiți-vă energia cumpătat. Unii dintre dumneavoastră aveți neînţelegeri cu partenerul de viaţă şi copiii. Este indicat să faceți ceva cât mai repede, că să evitați orice complicaţii. Profitați de libertatea pe care o aveți la locul de muncă pentru a vă expune chiar şi cele mai îndrăzneţe idei.

Rac
Relaţia cu cei din familie este extrem de tensionată. S-ar putea să vă înfurie, însă vor fi ieşiri de scurtă durată. Dați dovadă de puţină voinţă, astfel încât să vă apropiați din nou de cei dragi. În societate sunteți optimist şi plin de vitalitate, ceea ce vă face extrem de atrăgător în ochii prietenilor. Încercați să scăpați de haosul de acasă, apoi veți fi mult mai liniştit.

Leu
Unii dintre dumneavoastră vă implicați în acţiuni sociale caritabile, răspunzând astfel nevoilor de a-i ajuta pe ceilalţi. O astfel de activitate vă aduce mari beneficii. Comunicați greu cu cei din familie, din cauza unor neînţelegeri. Au loc mici neplăceri acasă. Este un moment bun pentru întâlniri, pentru afaceri, dar şi pentru sarcini rapide.

Fecioară
Vă intră în cont sume neprevăzute de bani. Acestea sunt destul de importante, aşa că o duceți bine pe plan financiar. Aveți nevoie de stabilitate şi de calm acasă, unde vă place să vă petreceți majoritatea timpului. Dacă aveți copii, aceştia vă fac mari bucurii. Simţiți nevoia să aveți mereu ceva de făcut astăzi, altfel riscați să deveniți depresiv. Încercați totuşi să nu faceți lucruri de umplutură.

Balanţă
Fiți prudent în ceea ce îi priveşte pe noii dumneavoastră prieteni. Vorbiți puţin despre viaţa particulară, pentru că s-ar putea ca printre ei să fie persoane care să vă pună multe întrebări. Vă ocupați cu unele proiecte de anvergură legate de casă. Unii dintre dumneavoastră vă redecorați locuinţa. Această zi va fi foarte importantă pe plan profesional.

Scorpion
Vă place să reuşiți în ceea ce întreprindeți, însă pentru acest lucru tindeți să vă impuneți ideile şi punctele de vedere. Un dialog adevărat îşi arată avantajele în cel mai scurt timp. Sunteți sensibil la frig şi umiditate. Protejați-vă mai ales pieptul şi îmbrăcați-vă corespunzător. E posibil să primiți ordine din mai multe părţi şi nu trebuie să vă pierdeți concentrarea.

Săgetător
La serviciu, sunteți ambiţios, combativ, plin de voinţă şi gata de acţiune. Feriți-vă, însă, de tendinţa de a deveni prea exigent cu cei din jur. Organismul are o rezistenţă mai slabă azi, astfel încât este expus viruşilor. Vitaminele şi tratamentul homeopat vă pot aduce beneficii. Un proiect în care sunteți implicat de mult timp va cunoaşte astăzi primele rezultate. Primiți veşti bune şi mergeți mai departe cu planul pe care  l-ați făcut.

Capricorn
Este bine să fiți foarte prudent în domeniul financiar. Dacă nu sunteți sigur ce decizie trebuie să luați, ar fi bine să consultați un specialist. În cazul în care nu există nimeni important în viaţa dumneavoastră, se poate să întâlniți pe cineva care să vă stârnească interesul. În timpul liber, ar fi bine să vă dedicați proiectelor de familie. Cei dragi pot avea nevoie de prezenţa şi sprijinul dumneavoastră.

Vărsător
Se pare că eforturile pe care le faceți în ultima perioadă îşi arată roadele. Se schimbă ceva în plan profesional, într-un sens bun. În viaţa amoroasă, sunteți preocupat de tot ceea ce înseamnă arta seducţiei, întâlniri… Farmecul dumneavoastră nu va lăsa pe nimeni indiferent. Aveți mai multă grijă de bani şi nu vă asumați riscuri inutile.

Peşti
Dacă până acum ați avut unele probleme cu banii, situaţia începe să se amelioreze. Chiar dacă primiți o sumă de bani care vă rotunjeşte contul, nu înseamnă că este cazul să faceți planuri de cumpărături. Ar fi mai bine să profitați de această situaţie pentru a economisi ceva. În relaţia de cuplu vă confruntați cu o lipsă de comunicare ce poate duce la tensiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS