15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Au loc unele schimbări în relaţiile cu persoanele apropiate. Aceste evenimente au mari şanse să fie pozitive şi să îmbunătăţească relaţia cu părinţii şi copiii. Unii dintre dumneavoastră vă mutați în altă locuinţă sau vă reamenajați casa. Cei care încă nu aveți o relaţie se poate să întâlniți o persoană cu totul specială. În privinţa banilor, puteți spune că sunteți un norocos astăzi.

Taur
Sunteți plin de veselie și de energie, astfel încât se poate să fiți tentat să obțineți satisfacții imediate și succese facile. Încercați să priviți mai mult înainte și să adoptați un comportament discret. La locul de muncă, rezultatele cele mai bune le aveți la proiectele la care lucrați singur. Profitați de momentele privilegiate pe care le trăiți alături de persoana iubită.

Gemeni
La întâlnirile cu prietenii, discuţiile iau un ton polemic. Faceți în aşa fel încât să păstrați aparenţele şi să aveți o atitudine diplomată. Unii dintre dumneavoastră simțiți că responsabilităţile familiale sunt extrem de obositoare. Se poate să sacrificați din timpul liber sau din activităţile care vă fac plăcere pentru a vă ocupa de familie. Vă fac bine întâlnirile cu prietenii, deoarece aceştia vă oferă afecţiunea şi liniştea de care aveți nevoie.

Rac
Vă simţiți cel mai bine acasă, în mijlocul celor dragi. Nu prea aveți chef să ieşiți în societate. Vă simțiți atraşi de persoanele misterioase, care lasă să transpară ceva, fără a spune totul. La locul se muncă se poate să vă enervați un pic, dar vă trece rapid, fără consecinţe. Referitor activităţile financiare, este bine să aveți iniţiative, pentru a putea obţine rezultatele dorite. În relaţiile cu ceilalţi este bine să fiți diplomat şi cât mai prudent şi mai realist.

Leu
Ştiți cum să faceți pentru a vă surprinde partenerul într-un mod plăcut. Sunteți plin de fantezie când vreți să faceți tot posibilul pentru a-l mulţumi. În plus, vă distraţi de minune împreună, într-o atmosferă de profundă complicitate şi dragoste. Unii dintre dumneavoastră vă schimbați statutul profesional şi chiar locul de muncă. Cu banii pe care îi câştigați vă gândiți să faceți unele achiziţii care să vă sporească nivelul de confort familial.

Fecioară
Astăzi, spre sfârşitul zilei, veți reuşi să realizați un proiect important la care lucrați.  În casă aveți tendinţa de a face pe şeful, însă veți fi iubit şi respectat dacă dați dovadă de stăpânire de sine. În relaţiile cu cei din jur, inclusiv în relaţia de cuplu, obişnuiți să vă folosiți de farmecul personal pentru a convinge şi pentru a obţine astfel ceea ce vă interesează.

Balanţă
În viaţa dumneavoastră au loc evenimente neprevăzute, care pot schimba multe. În cazul în care luați anumite decizii, consultați-vă şi cu ceilalţi implicaţi. Sunteți un pic vulnerabil la observațiile celor din jur. În viaţa de cuplu au loc evenimente importante. În cazul în care nu există cineva deosebit în viaţa dumneavoastră, cel puţin vă delectați cu tot soiul de cuceriri şi de experienţe frumoase, care vor fi mai târziu amintiri deosebit de plăcute.

Scorpion
Sunteți într-o formă fizică bună, însă, uneori, deveniți nervos şi nerăbdător. Se poate să aveți şi probleme cu somnul, să nu vă puteți odihni bine. Situaţia financiară este stabilă, însă este recomandat să fiți foarte prudent cu banii şi să nu vă asumați riscuri, pentru că lucrurile pot lua o întorsătură urâtă. În timpul liber, sunteți grijuliu cu partenerul de viaţă şi îi oferiți afecţiune şi înţelegere.

Săgetător
În cazul în care există mici probleme sau neclarităţi în discuţiile cu familia, este important să clarificați totul, pentru a evita alte neînţelegeri sau interpretări eronate. Dacă trebuie să plecați undeva cu prietenii, se poate să apară discuţii în privinţa banilor. Fiți prevăzător. În activitatea profesională dați dovadă de creativitate. Chiar dacă sunteți foarte încântat de rezultatele muncii, se poate ca unii să nu vă aprecieze la fel de mult.

Capricorn
Sunteți destul de drastic cu cei din familie. Cu toate acestea, partenerul de viaţă are parte de un tratament mult mai blând. Vă bucuraţi împreună de momente de tandreţe şi senzualitate. Dacă nu aveți încă nici o relaţie serioasă, simțiți lipsa ei. Poate că vă distrați în ultima vreme cu tot soiul de aventuri, dar în realitate tot ceea ce vă doriți este să întâlniți persoana potrivită.

Vărsător
Chiar dacă aveți o mulţime de probleme acasă, nu trebuie să dramatizați. Luați lucrurile pe rând şi gândiți-vă că pentru aproape orice pe lumea asta există soluţii. În dragoste se poate să aveți parte de experienţe foarte frumoase, care vă fac să priviți viaţa prin lentile roz. În activitatea profesională, puteți avea progrese considerabile, dacă nu vă asumați riscuri inutile. Aveți grijă ce spuneți şi ce faceți, pentru că nu toate lucrurile pe care ați dori să le realizați se pot întâmpla peste noapte.

Peşti
Dacă au existat discuţii şi nemulţumiri în cercul de prieteni, iar vina a fost a dumneavoastră, profitați de această zi pentru a lămuri situaţia. Nu vă bazați pe faptul că o atitudine sfidătoare îi va descuraja pe ceilalţi. Deciziile pe care le luați în ceea ce priveşte activitatea profesională trebuie gândite şi luate cu mult calm. Se poate ca astăzi să fie nevoie să reglați unele facturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS