7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţă vă treziţi obosit şi nervos, aşa că nu prea vă stă mintea la nimic. Încercaţi să vă controlaţi agresivitatea, pentru că riscaţi să declanşaţi un conflict care vă va aduce doar pierderi. Cei din jur nu sunt dispuşi să vă suporte atitudinea şi cu atât mai puţin să vă dea dreptate atunci când nu aveţi. Vă sfătuim să nu faceţi vizite, chiar dacă partenerul de viaţă insistă.

Taur
Este posibil să plecaţi într-o delegaţie, în interes de serviciu. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi din toate punctele de vedere. Aveţi foarte mare grijă la atitudinea faţă de cei din jur pentru că este posibil să vi se răspundă în aceeaşi manieră. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Gemeni
Plecaţi într-o călătorie foarte importantă, care vă poate aduce câştiguri serioase. Tot ce trebuie să faceţi este să vă puneţi în valoare calităţile intelectuale şi să fiţi foarte diplomat cu persoanele cu care intraţi în contact. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu ridicaţi tonul la o persoană mai în vârstă. Pe plan sentimental, puteţi avea probleme dacă sunteţi prea încăpăţânat.

Rac
Aveţi mare nevoie de un împrumut pentru că aţi găsit să cumpăraţi ceva ce vă doriţi de foarte mult timp. Până la urmă, reuşiţi să faceţi rost de bani, dar va trebui să fiţi foarte atent să nu cheltuiţi exagerat de mult. Este posibil să puteţi găsi acelaşi lucru, la un preţ mult mai bun. Trebuie să vă stăpâniţi mai mult dorinţele pentru că riscaţi să comiteţi greşeli pe care le veţi putea îndrepta foarte greu.

Leu
Dimineaţă aveţi dificultăţi de comunicare şi sunteţi neinspirat. S-ar putea să deveniţi agitat şi nervos pentru că simţiţi că nimic nu vă iese aşa cum vă doriţi. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile pentru că este posibil să comiteţi greşeli sau să faceţi o impresie greşită. De asemenea, este indicat să evitaţi activităţile complexe, care necesită atenţie şi concentrare. Puteţi avea succes în activităţile legate de cămin.

Fecioară
În prima parte a zilei sunteţi irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Vă recomandăm să reduceţi programul de muncă. În ritmul acesta, riscaţi să vă îmbolnăviţi. Nu este cazul să consideraţi că puteţi duce la bun sfârşit mai multe sarcini în acelaşi timp. După-amiază, s-ar putea să vă loviţi de o problemă financiară. Vă sfătuim să nu-i daţi prea multă importanță sau să cereți ajutorul unei persoane din familie, dispusă să vă ajute.

Balanţă
Astăzi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea, iar această atitudine va atrage antipatia celor din jur. Încercaţi să vă temperaţi spiritul critic şi să înţelegeţi că nu aveţi întotdeauna dreptate. Fiţi atent pe ce daţi banii pentru că este posibil să aveţi probleme. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceţi. Ca să evitaţi o ceartă, vă sfătuim să mergeţi împreună la cumpărături.

Scorpion
Este posibil să primiţi o veste proastă de la o rudă îndepărtată. Aceasta vă indispune şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Trebuie să luaţi totul cu calm şi să apelaţi la persoane care ştiu ce să facă în situaţii de acest gen, când timpul este farte limitat. Plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Vă sfătuim să fiţi atent, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident.

Săgetător
Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc astăzi, pentru că sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit. Nu călătoriţi cu maşina pentru că din cauza neatenţiei riscaţi să faceţi greşeli în trafic. Sunteţi predispus la accidente. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru că nu veţi avea suficiente argumente pentru a dovedi că aveţi dreptate. De asemenea, nu fiţi necuviincios cu o persoană în vârstă.

Capricorn
Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, pe care le-aţi tot amânat, crezând că se vor rezolva de la sine. Aveţi tendinţa să începeţi mai multe treburi deodată, iar această manieră de lucru nu va fi cea mai potrivită. Chiar dacă le veţi putea face pe toate în acelaşi timp, nu toate rezultatele vor fi de calitate. Vă sfătuim să vă organizaţi cât mai riguros. La nevoie, nu ezitaţi să cereţi ajutor celor din familie!

Vărsător
Vă recomandăm să fiţi deosebit de prudent astăzi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu vă suprasolicitaţi, iar dacă simţiţi anumite neplăceri din punct de vedere al sănătăţii, mergeţi la medic cât mai repede. Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteţi deveni irascibil şi nu este exclus să vă luaţi la ceartă. Vă puteţi încărca cu energie pozitivă în compania membrilor familiei, care vă susţin necondiţionat.

Peşti
La serviciu, sunteţi indispus în urma unei discuţii directe cu şeful. Nu vă coincid ideile, iar sarcinile suplimentare pe care le aveţi de îndeplinit vă nemulţumesc. Nu este indicat să vă exteriorizaţi nemulţumirea. Trebuie să fiţi răbdător şi să încercaţi să vă faceţi treaba. Vă recomandăm să vă menajați sănătatea pentru că nu staţi foarte bine din acest punct de vedere. Eforturile pe care intenţionaţi să le faceţi sporesc riscul de accidente cerebrale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS