15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Aşteptând energia unui nou ciclu lunar, este indicat să vă drămuiți forţele fără să vă risipiți energia în prea multe direcţii. Este necesar să alocați mai mult timp pentru a vă relaxa în compania prietenilor. Deşi vă trec prin minte destule planuri reformatoare, încă nu este momentul de start, ci mai degrabă unul bun pentru meditaţie. Întrebați-vă detaşat care sunt calităţile prin care puteți câştiga notorietate în cercurile sociale frecventate.

Taur
Este foarte posibil să simţiți deja că anumite lucruri se vor schimba în cariera dumneavoastră, însă trebuie să învățați şi lecţia acceptării, a unor repere ce nu pot fi controlate, oricât v-ați dori. Aşa că nu demarați proiecte importante, ci luați în calcul un mod diferit de gândire sau de abordare a situaţiilor, fapt ce vă va spori pe viitor şansele ca meritele dumneavoastră să fie recunoscute.

Gemeni
Tiparele de gândire nu vă par uşor de acceptat, cu atât mai mult cu cât acestea stau la baza unor tensiuni legate de realizarea planurilor dumneavoastră, planuri care cuprind inclusiv aspecte financiare sau nevoia de control. Este vremea să reflectați la reperele fixe de mentalitate care vă limitează accesul la un nivel superior de cunoaştere. Vă puteți folosi de inteligența pentru a-i putea ajuta pe cei apropiați.

Rac
Vă gândiți serios să analizați sursele din care provine anxietatea emoţională pe care o resimțiți de foarte multe ori în ultima perioadă. Reflectați la tot ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Simțiți unde greșesc cei din jur față de dumneavoastră, atât în sfera relaţiilor personale, cât şi a celor profesionale. Ziua este propice desprinderii de tipare învechite şi de promovare a originalităţii.

Leu
Vă îndreptați atenţia către interacţiunile sociale, indiferent dacă sunteți sau nu în compania persoanei iubite. De asemenea, aveți idei bune pentru a organiza ieșiri cu prietenii. Aveți nevoie să fiți înconjurat de oameni cât mai diverşi şi nonconformişti, care vă provoacă să luați în calcul schimbarea stilului de viaţă şi concepţiile personale de până acum. Totuşi, nu este momentul ideal pentru a decide implicarea în parteneriate sau alte tipuri de asocieri.

Fecioară
Locul de muncă şi colegii alături de care lucrați, stilul de viaţă pot fi subiecte de interes pentru dumneavoastră pentru că simţiți nevoia să aduceți un aer proaspăt, să ieşiți din anumite tipare. Dacă veți reuși să vă debarasați de unele probleme, veți putea avea parte de câteva zile perfecte. Gândiți-vă la situații în care puteți fi inovativ şi eventual de folos celorlalţi.

Balanţă
Nu duceți lipsă de inspiraţie creativă, ceea ce vă ajută să găsiți metode originale pentru chestiunile de rutină, luând totul mai detaşat. În această perioadă este indicat să vă ocupați de ceea ce este deja în derulare, fără să vă aventurați către noi experimente. În relaţia cu copiii sau cu persoana iubită, programul fără restricţii pare să vă priască de minune. Puteți organiza o ieșire într-un loc care este pe placul tuturor.

Scorpion
Sunteți într-o perioadă în care atenția dumneavoastră va fi dirijată către cei dragi, dar şi către cămin. Sunteți dispus să faceți câteva schimbări în interiorul locuinței și chiar să cumpărați un lucru pe care îl așteaptă de mult timp întreaga familie. Nu veți putea ignora valul de romantism ce vă va cuprinde încet, încet și veți pune accent, în principal, pe crearea unei senzaţii de unicitate privind relaţiile dumneavoastră.

Săgetător
Este o perioadă favorabilă acţiunilor altruiste, implicarea în activităţi sociale. De asemenea, puteți face o mică vizită surpriză unor rude pe care nu le-ați văzut de mult timp. Setea de cunoaştere, de a fi informat, dar şi de a avea acces la ultimele tehnologii se face uşor remarcată, însă dacă doriți să demarați acţiuni importante, să vă înscrieți la anumite cursuri sau examene, să susţineți interviuri, este bine să mai aşteptați câteva zile.

Capricorn
Zona banilor ar trebui analizată cu atenţie, cu atât mai mult cu cât stările contradictorii interioare pot fi sursa unor decizii nu tocmai inspirate. Sunteți tentat să faceți unele cheltuieli neprevăzute, care v-ar putea afecta situația financiară pe termen lung. În schimb, sunteți într-o perioadă benefică meditaţiei asupra valorilor şi talentelor personale care vă fac unic.

Vărsător
Luna şi ultimele raze de energie ale Soarelui în propriul dumneavoastră semn reprezintă un mesaj de concentrare asupra tot ceea ce în viaţă vă defineşte şi vă evidenţiază în cadrul unui grup. Acest aspect vă dă ocazia să împărtăşiți din cunoaşterea dumneavoastră şi chiar de a schimba mentalităţi învechite. Trebuie doar să găsiți cuvintele potrivite, în funcție de persoanele cu care intrați în contact.

Peşti
În această perioadă este indicat să vă gândiți, în primul rând, la refacerea rezervelor de energie, la relaxare şi meditaţie. Dacă veți lua o mică pauză, veți simți imediat rezultatele. Anumite tipare emoţionale ar trebui revizuite sau eliminate, însă mai întâi va trebui să treceți de provocarea de a înţelege că lucrurile pot sta şi altfel. În acest fel, veți putea accepta totul cu detaşare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS