13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi dominat de sentimente contradictorii, iar situaţia financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. Este timpul să vă mobilizaţi şi să găsiţi metodele necesare pentru a vă reveni. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă recomandăm să nu luaţi nicio decizie fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Dacă vă hotărâţi să acceptaţi, fiţi foarte atent la toate detaliile.

Taur
S-ar putea să fiţi încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri cu care nu reuşiţi să vă puneţi de acord. Este indicat să amânaţi orice decizie în privinţa investiţiilor, pentru că aveţi dificultăţi de concentrare. Nu trebuie să aveţi încredere în foarte multe persoane pentru că există posibilitatea să regretaţi anumite decizii luate la sfatul cuiva. Ascultaţi sfaturile unei persoane cu experienţă în afaceri!

Gemeni
Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală, iar din această cauză nu este indicat să faceţi eforturi. Trebuie să vă îndreptaţi atenţia asupra lucrurilor care vă aduc relaxare şi care vă fac să gândiţi pozitiv. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc, pentru că nu aveţi prea multe şanse de reuşită. Trebuie să staţi în preajma persoanelor care vă dau energie pozitivă pentru a putea depăşi această perioadă mai dificilă!

Rac
Neînţelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptaţi fără ezitări o ieşire cu prietenii. Vă sfătuim să nu exageraţi pozând în victimă. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă cucereşte imediat. Vă recomandăm să nu vă pripiţi şi să nu luaţi nicio decizie în privinţa relaţiilor sentimentale pentru că s-ar putea să regretaţi. De asemenea, nu vă încredeţi în orice persoană din jurul dumneavoastră pentru că este posibil să nu vă dea sfaturile cele mai potrivite.

Leu
Nu vă ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă, care îşi doreşte foarte mult o ieşire. Se pare că nu reuşiţi să-i explicaţi situaţia suficient de convingător sau pur şi simplu acesta nu poate să înţeleagă motivele pentru care nu aveţi bani. Vă sfătuim să ascultaţi şi părerile celor din jur şi să nu mai fiţi atât de cârcotaş.

Fecioară
La serviciu, s-ar putea să fiţi agitat din cauza unei decizii pripite a şefului care vă nemulţumeşte peste măsură. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea, altfel riscaţi să vă complicaţi situaţia. Lucrurile vor funcţiona mai bine dacă o să explicaţi ce anume vă nemulţumeşte, cu foarte multă diplomaţie. Discutaţi calm cu persoana iubită şi nu vă descărcaţi nervii în familie.

Balanţă
Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă veţi accepta propunerile făcute de prieteni, veţi avea parte de experienţe unice, care vă vor încărca de energie pozitivă. Dacă veţi alege să staţi retras, vă veţi afla într-o stare tensionată. Dacă nu vă controlaţi pornirile impulsive, puteţi avea probleme. O rudă mai în vârstă vă împrumută o sumă mare de bani, pe care i-aţi cerut-o mai demult şi care vă va ajuta să iniţiaţi o afacere importantă.

Scorpion
Dimineaţă s-ar putea să fiţi cu capul în nori şi să neglijaţi problemele importante. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite. Ar fi bine să vă gândiţi cu mai multă seriozitate la ce vă propuneţi să realizaţi. Trebuie să vă asumaţi responsabilitatea pentru orice activitate pe care o aveţi de îndeplinit, fără să încercaţi să daţi vina pe ceilalţi pentru lucrurile care nu merg bine.

Săgetător
Dimineaţă s-ar putea să vă pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă, care vă face reproşuri în legătură cu atitudinea pe care o aveţi faţă de cei din jur. Întrebaţi-vă dacă aveţi un comportament potrivit, iar dacă vă veţi da seama că greşiţi, încercaţi să vă schimbaţi, înainte să fie prea târziu. De asemenea, învăţaţi să nu mai judecaţi atât de mult oamenii din jur pentru că părerile dumneavoastră nu sunt întotdeauna cele corecte.

Capricorn
Plecaţi într-o călătorie în care cheltuiţi cam mult, dar puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. Nu este cazul să vă faceţi probleme pentru nimic pentru că vă aflaţi într-o perioadă în care toate lucrurile merg strună. Persoana iubită vă înţelege perfect, indiferent de situaţie, şi este dispusă să vă ajute să construiţi orice aveţi în plan. S-ar putea să vă simţiţi foarte bine într-un grup, deşi nu v-aţi fi aşteptat.

Vărsător
Sunteţi dezamăgit de o persoană în care aţi avut mare încredere. Nu este sfârşitul lumii! Trebuie doar să fiţi foarte atent, în viitor, cine merită cu adevărat să îi acordaţi încredere. Aveţi şi prieteni adevăraţi, care sunt dispuşi să vă fie alături în momentele dificile sau atunci când aveţi nevoie de sfaturi. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă.

Peşti
În prima parte a zilei sunteţi confuz şi riscaţi să aveţi probleme atât pe plan social, cât şi financiar. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi astăzi de afaceri. Ar fi cel mai indicat să luaţi o pauză şi să vă puneţi ordine în gânduri pentru a putea demara o activitate de succes. Gândiţi-vă foarte bine la ceea ce vă doriţi şi nu fiţi indiferent faţă de niciun aspect care ar putea să vă nemulţumească ulterior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS