Acasă Horoscop Horoscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

-

Berbec
Berbecii se vor bucura de o perioadă amoroasă foarte bine aspectată, mai ales în cazul celor care au relaţii stabile. Au nevoie de multă dragoste şi susţinere, pentru că vor avea nişte necazuri financiare şi conflicte de serviciu. Nu e nimic de nerezolvat, dar vor fi nevoiţi să acorde multă atenţie acestor probleme şi soluţionarea lor va dura destul de multă vreme. Banii, mai ales, le vor provoca multe insomnii.

Taur
În sfârşit, Taurii nu vor mai găsi motive de iritare şi îmbufnare. Poate pentru că proasta dispoziţie le va dispărea şi nu vor mai căuta astfel de motive. Relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase şi starea lor bună se va reflecta şi la locul de muncă. Această schimbare de dispoziţie va fi legată de o veste bună în privinţa banilor. Cei singuri vor fi din nou puşi pe flirt, însă celor cuplaţi li se va pretinde să repare nişte greşeli mai vechi.

Gemeni
Profesia îi va preocupa foarte tare pe Gemeni în această perioadă, nu atât din punct de vedere al activităţii în sine, ci privită ca sursă de venit. Sunt, în continuare, cu gândul la tot felul de metode de a-şi spori finanţele. Vor încerca să obţină o promovare, sau chiar vor aplica pentru un job mai bine plătit. Vestea bună e că, săptămâna aceasta, e foarte posibil să le reuşească: vor avea nişte ocazii de care trebuie să profite.

Rac
Se pare că săptămâna aceasta e plină de dragoste pentru multe semne zodiacale, iar Racii nu fac excepţie. Se pot îndrăgosti fulgerător, aşa cum o fac ei de obicei, dar cu mai multe şanse de stabilitate şi chiar oficializare. Un incident neplăcut le-ar putea destabiliza temporar finanţele, dar gândul la iubire îi va face să minimalizeze tot ceea ce ţine de domenii mai prozaice.

Leu
Leii vor avea parte de multe surprize plăcute în domeniul amoros. Acestea se leagă mult de relaţiile cu celelalte semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător). Asta nu înseamnă neapărat că surprizele vor veni direct de la aceste semne, dar pot, de exemplu, primi un sfat bun de la un prieten din semn de foc, care îi va încuraja să acţioneze. Dragostea se va face simţită sub forma unor tachinări, a unor conversaţii care îi vor stimula şi le vor incita imaginaţia.

Fecioară
Fecioarele vor avea ocazia să se gândească serios la viitorul lor afectiv şi familial. E posibil ca, pentru cele cuplate, să apară semne care să le pună pe gânduri în ceea ce priveşte viitorul relaţiei lor, iar cele singure se vor gândi să renunţe la singurătate pe baza unei posibilităţi concrete de a fi cu cineva. În viaţa socială se întrevăd conflicte pornite de la nişte neînţelegeri.

Balanţă
Balanţele tocmai ies dintr-o perioadă de muncă intensă, de aşteptări şi de emoţii. Acum vor fi dispuse să se ocupe şi de ele, la toate nivelurile, vor fi mai vesele şi mai răbdătoare. Nişte probleme de sănătate neglijate de ceva vreme şi potolite doar superficial, le vor cere atenţia, dar nu e vorba de nimic grav. Vor primi o propunere legată de relaţiile sentimentale care le va încânta şi chiar le va da de gândit.

Scorpion
Pasionalii Scorpioni au toate şansele să întâlnească, în sfârşit, iubirea. Acest lucru îi va face mai emotivi, mai timizi şi mai stresaţi în privinţa imaginii lor. Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire la fel ca în filme, iar cei cuplaţi îşi vor redescoperi partenerul, iar sentimentele lor şi-ar putea recăpăta intensitatea de la început. În viaţa lor vor exista în continuare discuţii şi gânduri neplăcute legate de subiectul banilor.

Săgetător
Pentru zodia Săgetătorului, dragostea va fi în prim-plan în această săptămână. Vor evalua şi vor socoti, vor trage linie şi vor aduna, se vor gândi la ceea ce au de câştigat sau de pierdut într-o relaţie. Pentru cei cuplaţi, acest lucru va avea loc, cel mai probabil, fără că partenerul să-şi dea seama. Pentru cei singuri, aceste meditaţii îi vor ajuta să decidă dacă vor sau nu să rămână neangajaţi. La muncă, vor avea numeroase ocazii de a se remarca.

Capricorn
Pe Capricorni îi poate aştepta o răsturnare majoră de situaţie în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri şi statut social. Cel mai probabil e că această răsturnare să apară sub forma unei propuneri, a unei oferte sau recomandări a cuiva din anturaj. Cu toată natura lor flexibilă, cei vizaţi vor fi destul de ezitanţi şi vor cântări foarte atent situaţia, deoarece schimbarea ar fi, într-adevăr, una de proporţii.

Vărsător
Pentru Vărsători, săptămâna va fi una a acţiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu vor fi stresaţi şi vor avea mai mult timp să se ocupe de ei şi de cei dragi. Au în continuare noroc la bani şi, ceea ce e şi mai bine, nu trebuie să facă mare lucru că să-i obţină. În dragoste, cei cuplaţi sunt puţin ameninţaţi de prezenţa unor persoane răuvoitoare în anturajul lor, aşa că li se recomandă discreţie şi loialitate faţă de partener.

Peşti
În această săptămână pot apărea călătorii aşteptate şi amânate de multă vreme. Aceste călătorii vor fi, în principal, legate de bani, afaceri şi acţiuni oficiale şi au toate şansele să se finalizeze aşa cum doresc Peştii. Totuşi, ele vor fi punctate negativ de unele emoţii legate de un proiect important şi de câteva discuţii mai grave cu un superior. În privinţa banilor, vor şi lua, vor şi împărţi în jur, însă balanţa va înclina în avantajul lor.

ȘTIRI VIDEO GdS