16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aprecierile care vin de la cei din jur vă stimulează să daţi ce aveţi mai bun, pentru că e o plăcere să vă dedicaţi unor oameni care au încredere în dumneavoastră. Toţi vă privesc ca pe eroul zilei şi dumneavoastră deţineţi toate resursele unui succes deplin, deci încărcaţi-vă cu laudele şi încurajările lor, pentru că aşa vă veţi extrage energia necesară victoriei finale. Lăsaţi modestia la o parte, faceţi un pas în faţă şi spuneţi că sunteţi cel care ştie cel mai bine ce e de făcut.

Taur
Aveţi convingerea unui viitor sigur şi solid alături de persoana iubită. Aceasta vine cu promisiuni şi angajamente credibile, şi dumneavoastră sunteţi pregătit să vă asumaţi responsabilităţi de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discuţiile voastre despre o posibilă căsătorie, despre o relaţie de durată sau despre întemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme.
   
Gemeni
Un final de drum demult anunţat se materializează şi, pe moment, vă lasă fără direcţie. Nu priviţi acest sfârşit ca pe un eşec, ci ca pe o ocazie bună de a lua o pauză şi de a vă detaşa de toate, pentru ca mai apoi să gândiţi o strategie nouă. Nu vă ies toate lucrurile aşa cum aţi spera, mai întâmpinaţi şi piedici, dar din toate aveţi de învăţat. Cel mai mult regretaţi că cineva v-a atras atenţia că se apropie acest moment, dar nu aţi ţinut cont de avertismente.
 
Rac
Aveţi nevoie de ceva care să vă liniştească, să potolească furtuna de emoţii şi gânduri care vă copleşeşte. Vă aflaţi în faţa unui eveniment care generează o stare psihică greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrării în scenă. Cum singur nu găsiţi cârligul de care să vă agăţaţi pentru a vă relaxa, profitaţi de prezenţa unor persoane care au acest efect asupra dumneavoasrtră. Cu atitudinea lor detaşată, acestea vă pot ajuta să reveniţi la o stare mai bună.  
   
Leu
Vă simţiţi ciudat în propria piele, având mereu impresia că cei din jur vă privesc cu ostilitate şi nu au încredere în dumneavoastră. Dacă aţi fi mai atent, v-aţi da seama că ceea ce simţiţi e doar o reflectare a părerii pe care o aveţi despre propria persoană. Nu ceilalţi vă găsesc atâtea defecte, nu ceilalţi vă judecă aspru, ci vă luaţi singur pe umeri o vină care nu vă reprezintă.
 
Fecioară
Astăzi vă aflaţi în faţa unei rupturi. Poate că veţi suferi o zi, sau poate o lună, pentru că un prieten face o eroare colosală faţă de dumneavoastră şi este greu de crezut că i-o veţi ierta uşor. Numai de dumneavoastră depinde dacă puteţi trece cu vederea gafa sa. A trage la nesfârşit de o relaţie doar din lipsă de altceva mai bun nu e benefic pentru nimeni.

Balanţă
V-aţi putut baza o perioadă pe ajutorul unor persoane care au contribuit la unul dintre planurile care vă preocupă, dar orice relaţie ajunge şi la un sfârşit. E vremea să puneţi punct acestei asocieri din care aţi avut multe de câştigat şi de învăţat, dar de acum fiecare merge pe drumul său. Nimic nu e veşnic, de aceea azi trebuie să vă luaţi rămas bun de la cineva care v-a stat, o perioadă, alături cu sinceritate şi cu dorinţa de a vă ajuta.

Scorpion
Veştile care vin de departe sună excelent şi simţiţi nevoia să sărbătoriţi evenimentul. Poate auziţi despre viitoare căsătorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunţă musafiri bineveniţi de la o oarecare distanţă. Şi călătoriile ar putea fi favorizate acum, deci mergeţi oriunde vedeţi cu ochii. Adunaţi-vă familia sau prietenii şi plimbaţi-vă prin împrejurimi, mai ales dacă vremea de afară vă inspiră la excursii.

Săgetător
O binefăcătoare gură de aer proaspăt apare datorită unei sume de bani care intră astăzi în posesia dumneavoastră. Parcă vă mai liniştiţi, scăpaţi de un stres care vă apasă şi chiar aveţi curajul să faceţi planuri cu acei bani, pentru că vin exact când aveaţi mai mare nevoie de ei. Fiţi totuşi cumpătat în administrarea banilor, pentru că aveţi de ales între a-i canaliza pe toţi într-o singură direcţie sau spre mai multe, care ar putea fi echilibrate dintr-un foc.
 
Capricorn
Contactul cu reprezentanţii puterii – fie că este vorba despre un părinte autoritar, un profesor sever sau un şef aspru – este dificil şi vă dă numai motive de nemulţumire de câte ori vă adresaţi acestora. Bateţi cu oarecare smerenie şi teamă la poarta lor, ca la un for suprem de la care aşteptaţi un răspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine în forma pe care aţi fi sperat-o. Sunteţi dezamăgit, dar de data aceasta trebuie să vă supuneţi lor.
    
Vărsător
Veştile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra dumneavoastră, de parca aţi afla că s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care v-au îngrijorat în ultima perioadă şi pentru care ar fi trebuit să vă deplasaţi personal la faţa locului. Nici nu mai e nevoie să plecaţi la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, departe, semn că orice problemă poate fi rezolvată şi prin telefon.
 

Peşti
Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit şi neconstructiv în care lucraţi. Aveţi alături doar colegi negativişti, nepricepuţi, nemulţumiţi, persoane care văd numai pericole la tot pasul. Cum să înaintaţi când ei vă trag permanent înapoi cu teama de a nu greşi, cu refuzuri încăpăţânate, cu critici mai mult sau mai puţin meritate?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS