8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ar fi bine să fiţi mai atent la energiile pe care le lăsaţi să se manifeste în voie, pentru că aveţi tendinţa de a fi agresiv cu cine nu trebuie. Abordaţi o atitudine autoritară care nu vă reprezintă, încât nici nu vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră. Vă daţi seama că nu ar trebui să vă comportaţi aşa, dar faceţi totuşi un efort de voinţă sperând că aşa veţi impune respect asupra celor din jur.

Taur
Banalul acestei zile nu vă displace deloc, pentru că este exact atmosfera tihnită şi plăcută după care tânjeaţi. Vă bucuraţi de prezenţa celor dragi, care vă învăluie în gesturi calde de afecţiune. Treceţi prin locuri pe care le ştiţi pe dinafară, în care vă place de obicei să vă petreceţi zilele libere şi vă ocupaţi de lucruri minore, dar tocmai prin firescul lor vă fac plăcere. Vă întâlniţi cu oameni de care vă era dor, chiar dacă nu vă aşteptaţi la discuţii savante, dar orice conversaţie face parte din programul perfect pentru această zi.    
   
Gemeni
Aţi vrea să vă odihniţi mai mult, dar nu prea aveţi parte de linişte. Ziua începe agitat, de parcă aţi avea multe de făcut în timp scurt, dar mai târziu veţi reuşi să reveniţi la starea de pace interioară mult dorită. Dacă apare vreo provocare matinală, spuneţi da imediat, pentru că aveţi suficientă energie pentru a o duce la capăt cu succes, cum ar fi o excursie, o drumeţie, poate chiar şi ceva sport.
 
Rac
Sunteţi de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, în general, pentru că azi au mai mare nevoie de dumneavoastră. Sunteţi alături de ei cu inima deschisă, preocupat de soarta lor, încercând să le oferiţi tot ce vă stă în putinţă pentru a aduce un pic de alinare la greu. Găsiţi imediat o vorbă bună sau o încurajare potrivită pentru a le distrage atenţia de la problemele lor, măcar pentru câteva minute.
   
Leu
Aşteptaţi cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţa sentimentală, faţă de care aveţi o emoţie cu totul aparte. Aveţi trac ca înaintea primei întâlniri sau ca în ziua nunţii, pentru că aveţi senzaţia că ceea ce se petrece acum în inima dumneavoastră are o conotaţie profundă, de destin, ceva ce nu trăiţi în fiecare zi. Vă pregătiţi sufleteşte pentru acel eveniment şi sunteţi de-a dreptul fericit, pentru că vedeţi şi din partea celuilalt aceeaşi trăire intensă.
 
Fecioară
O zi de linişte, în care să nu vă gândiţi la nimic din ceea ce a rămas neterminat la serviciu. Detaşat de stresul de zi cu zi, descoperiţi ce bine aţi rezolvat unele lucruri, cât de descurcăreţi aţi fost, câte ştiţi să faceţi, deci puteţi spune, cu bucurie, că munca vă este plină de satisfacţii.

Balanţă
Jucaţi rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea dumneavoastră. Aţi avut un moment de inspiraţie pe care l-aţi expus şi altora şi s-au adunat repede şi alţi adepţi care au considerat că ideea e profitabilă şi merită pusă în practică. Totul evoluează bine, aţi dat startul într-un moment potrivit şi acum vă uniţi cu toţii forţele.

Scorpion
Nu vă înţelegeţi cu nimeni, doar familia e alături necondiţionat şi vă ţine partea, orice aţi spune! Nu puneţi la suflet criticile şi afronturile care vin azi de la lume, pentru că nu puteţi fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpăţânare sau orgoliu, alţii nu sunt de acord cu punctul dumneavoastră de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie veţi primi numai aprobări şi susţinere.

Săgetător
Vă simţiţi bine, fără să ţineţi cont de nimic din ce se petrece în jurul dumneavoastră. Şi bine faceţi, pentru că azi atrageţi numai oameni obosiţi, nervoşi, pesimişti, care vor încerca să-şi elibereze necazurile pe umerii dumneavoastră. Mai bine evitaţi astfel de medii, pentru că aveţi o atitudine veselă, de parcă nici o grijă nu v-ar apasa. La asemenea bucurie de a trăi, ar fi păcat să vă stricaţi buna dispoziţie în medii în care planează supărările.
 
Capricorn
Poate că sunteţi o fire mai conservatoare şi mai prudentă, dar sunt momente în care e nevoie de ceva mai multă flexibilitate. Nu vă ţineţi cu dinţii de o idee sau stare de lucruri, pentru că acestea nu vă ajută să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Această rigiditate poate vă inspiră siguranţă şi încredere, dar nu vă lasă să evoluaţi. Staţi captiv într-o zonă care nu mai aduce nimic nou, iar şansele bune trec pe lângă dumneavoastră fără să le valorificaţi, de teama schimbării.
    
Vărsător
Lucrurile cele mai bune sunt şi cele mai simple, de aceea azi găsiţi un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări. Nu aveţi pretenţii mari de la ceea ce întâlniţi pe parcursul acestei zile, ci reuşiţi să zâmbiţi de la un fleac care apare într-un ambalaj atât de plăcut încât vi se pare fantastic! Nu pretindeţi lucruri ieşite din comun pentru a fi fericit, ci puteţi descoperi un motiv să vă simţiţi bine chiar şi în cele mai comune aspecte cu care vă întâlniţi azi.
 

Peşti
Aveţi mare grijă la declaraţiile de dragoste care vi se fac azi, pentru că există riscul să picaţi în plasa unui mare mincinos. Se foloseşte de atuurile sale fizice, de talentul de a meştesugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducţie pentru a ajunge direct în inima dumneavoastră şi, dacă vă prinde într-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-aţi putea crede.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS