Berbec
Aţi putea face planuri pentru a pleca într-o călătorie care vă va da ocazia să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţă iubită. Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice şi acest lucru nu va trece neobservat. La slujbă sunt multe de făcut, iar comoditatea vă împiedică să terminaţi totul în timp util. Cineva vă bârfeşte, dar nu va reuşi să vă facă nici un rău.

Taur
Autoritatea dumneavoastră ar putea să-şi extindă aria de acţiune, dar asta v-ar putea aduce neînţelegeri cu prietenii. Veţi avea de făcut o mulţime de treburi mărunte, care vă plictisesc, dar nu veţi avea cui să le pasaţi. Sfaturile colegilor, chiar dacă sunt binevoitoare nu sunt inspirate, aşa că nu vă grăbiţi să le puneţi în practică.
   
Gemeni
În ceea ce priveşte serviciul, se poate spune că nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Veţi avea de făcut faţă unor situaţii stresante, care nu se vor rezolva nici repede şi nici uşor. Din fericire, rudele apropiate vă vor da o mână de ajutor. Nu vă aşteptaţi la rezultate imediate ale eforturilor făcute în această zi.
 
Rac
La slujbă aţi dori să faceţi ceva mai deosebit; vi se vor da o mulţime de sarcini cărora nu vă va fi uşor să le faceţi faţă. Chiar dacă nu duceţi lipsă de energie, nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să te suprasolicite. O zi de regim vă va ajuta să vă simţiți mai bine. În familie, sunt unele probleme care nu se vor putea rezolva decât dând dovadă de calm şi înţelegere.
   
Leu
Colaborarea cu colegii evoluează excelent, ceea ce vă va permite să realizaţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Activităţile în care vă veţi implica vă vor aduce satisfacţii, atât în plan profesional, cât şi în cel financiar. Finalizările vă pot aduce satisfacţii. Activităţile sociale vă avantajează, căci vă permit să vă faceţi remarcat de o persoană cu funcţie.   

Fecioară
O problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp şi-ar putea găsi rezolvarea. Surplusul de energie de care dispuneţi aţi putea să-l îndreptați spre activităţi practice. Prudenţa este necesară în această perioadă. Nu încercaţi să rezolvaţi nemulţumirile existente în familie, riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.  

Balanţă
Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă veţi duce. Cineva din anturajul apropiat ar putea da semne că vă simpatizează. O rudă apropiată va face comentarii legate de viaţa dumneavoastră sentimentală, ceea ce vă va deranja, dar nici nu are rost să comentaţi. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul dumneavoastră.

Scorpion
Veţi avea parte de o mulţime de evenimente, care vor face ca ziua să treacă precum clipa. Veţi avea mult de furcă pentru a pune la punct chestiuni financiare, dar veţi primi şi un sprijin consistent. Un succes în plan profesional ar putea aduce cu sine şi o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Unul dintre părinţi ar putea avea o problemă de sănătate; fiţi pe fază!

Săgetător
Încercările de a vă impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relaţia dumneavoastră de dragoste. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi nu veţi avea de ce să vă plângeţi. Încercaţi să evitaţi manifestările impulsive; în caz contrar veţi avea o zi obositoare. Un mic câştig suplimentar vă va face să încheiaţi ziua cu zâmbetul pe buze.
 
Capricorn
La serviciu, sunteţi suprasolicitat şi de aceea vă rămâne mai puţin timp de petrecut cu familia. N-ar fi exclus să vă treziţi cu tot felul de reproşuri. În această zi nu vă veţi bucura de vitalitatea obişnuită. Veţi obosi mai repede şi veţi simţi nevoia de mai multă odihnă. Totuşi, dacă nu vă veţi suprasolicita, veţi depăşi cu bine această perioadă. Evitaţi să vă implicaţi în prea multe activităţi!  
    
Vărsător
La serviciu, nu prea veţi avea timp să vă plictisiţi, căci se vor ivi o mulţime de lucrări. Pe cât posibil, încercaţi să daţi dovadă de ceva mai multă răbdare în relaţia cu colegii şi mai ales cu partenerii de afaceri. Financiar aţi putea avea o realizare, o primă sau chiar o mărire de salariu.

Peşti
Relaţia cu colegii va evolua mulţumitor, în ciuda unor mici neînţelegeri. Atmosfera la serviciu va fi plăcută şi aceasta vă va stimula să găsiţi noi soluţii pentru chestiunile mai delicate cu care vă confruntaţi. O lucrare începută de mai mult timp ar putea fi încheiată cu succes. Puteţi avea mai multă încredere în sfaturile colegilor.