Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Veţi avea multe de făcut, mai ales că unele lucrări la care aveţi restanţe vor deveni urgente. Superiorii ierarhici vor aprecia conştiinciozitatea de care daţi dovadă, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca aceştia să vă sprijine într-o prea mare măsură. N-ar strica să încercaţi să ieşiţi puţin din tipare, chiar dacă preferaţi căile bătătorite.

Taur
Vă veţi implica într-o activitate nouă, care vă va obliga la un efort susţinut. Din fericire, starea fizică vă permite să vă puneţi ideile în practică. Veţi primi propuneri de colaborare deosebit de interesante şi ar fi păcat să nu le luaţi în seamă. Partenerul de viaţă vă va oferi sprijinul necondiţionat. Puteţi avea mai multă încredere în sfatul prietenilor, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile profesionale.
   
Gemeni
Încercaţi să vă canalizaţi energia cu precădere spre activităţile de la serviciu, altfel veţi rămâne în urmă cu multe. Dacă aveţi de semnat acte, fiţi cu mare băgare de seamă, deoarece nu este sigur că veţi obţine ceea ce vă doriţi. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu colaboratorii!
 
Rac
La serviciu, relaţia cu colegii este bună, aşa că puteţi miza pe sprijinul acestora. Dacă aveţi în vedere iniţierea unui proiect nou, şansa este de partea dumneavoastră. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale. O rudă apropiată va avea o realizare pe care o veţi sărbători împreună. O nemulţumire mai veche va reveni în atenţia dumneavoastră.
   
Leu
Situaţia financiară vă cam nemulţumeşte, dar nu este cazul să aveţi o discuţie pe această temă. Situaţia se va rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat, aşa că nu are rost să vă complicaţi. Fiţi prudent cu cheltuielile, indiferent de ce vă sugerează cunoscuţii. În rest, iniţiativele din această perioadă se vor dovedi de succes.  

Fecioară
Va fi mare agitaţie la serviciu, dar cum aveţi multă putere de muncă, veţi reuşi să faceţi faţă provocărilor. Veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Relaţia cu colaboratorii va fi tensionată. Încercaţi să faceţi totul de unul singur. Nici superiorii ierarhici nu se vor arăta prea dornici să vă susţină iniţiativele. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!  

Balanţă
Dacă lucraţi cu bani la serviciu, va trebui să fiţi mai atent decât de obicei, căci puteţi avea parte de surprize de tot felul. O persoană mai puţin cunoscută încearcă să ţeasă tot felul de intrigi în jurul dumneavoastră. Din fericire, şansa este de partea dumneavoastră şi nimic din tot ce va face nu vă va putea atinge.

Scorpion
Conjunctura astrală din această perioadă vă conferă energie şi iniţiativă. Sunteţi dornic să vă puneţi în practică proiectele, dar n-ar fi rău să vă păstraţi ceva mai mult timp şi pentru odihnă şi relaxare. Dacă doriţi să plecaţi într-o călătorie, fiţi atent, căci mijlocul de transport v-ar putea face o surpriză mai puţin plăcută. În carieră este posibil să apară unele schimbări.

Săgetător
Riscurile nu vă avantajează câtuşi de puţin, căci traversaţi o perioadă în care oportunitatea pentru accidente este mare în această perioadă. Situaţia financiară vă stresează, dar cel puţin deocamdată nu aveţi ce face în această direcţie. Neînţelegerile cu colaboratorii pot exploda în orice moment, aşa că ar trebui să vă manifestaţi cu mai multă indulgenţă.
 
Capricorn
Sunteţi mai conştiincios decât în mod obişnuit şi acest lucru va fi observat. Veţi munci mult atât la serviciu, cât şi acasă. Şefii vă vor aprecia eforturile, iar sprijinul colegilor vă va fi de un real folos. Trataţi cu atenţie orice detaliu, căci ceea ce faceţi acum va avea efecte excelente în viitor.
    
Vărsător
Dovediţi o excelentă energie mentală, ceea ce vă va ajuta în rezolvarea eficientă a lucrărilor pe care le aveți de finalizat. La slujbă vor fi foarte multe de făcut, aşa că este posibil să rămâneţi peste program. O cunoştinţă vă va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Dacă vi se va da ocazia să vă implicaţi într-o aventură sentimentală, fiţi precaut, pentru că riscaţi să fiţi prins de partenerul actual!

Peşti
Nevoia de dialog, de comunicare va fi accentuată în această perioadă, aşa că aţi putea discuta cu partenerul de suflet pe marginea proiectelor de viitor. Pregătiţi-vă să fiţi alături de fiinţa iubită, căci este posibil ca aceasta să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încercaţi să fiţi mai atent, mai conciliant!

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.