13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În programul pentru timpul liber vor interveni unele schimbări majore, la care ar fi bine să încercaţi să vă adaptaţi. Dacă îi veţi face prea multe reproşuri fiinţei iubite, riscaţi o discuţie obositoare cu aceasta. Ideile dumneavoastră vor fi sclipitoare, mai ales la începutul intervalului. Totuşi, veţi fi cam împrăştiat şi n-ar fi rău să cereţi sfaturile celor apropiaţi dacă doriţi să luaţi o decizie. Activităţile sociale vă vor interesa în mod special.

Taur
Veţi fi tentat să încercaţi unele schimbări şi, dacă veţi proceda cu diplomaţie, acestea ar putea fi primite cu entuziasm de partenerul de suflet. Oricum, puteţi miza pe sprijinul fiinţei iubite pentru punerea în practică a proiectelor dumneavoastră. Un eveniment oarecum neaşteptat vă va pune nervii la grea încercare, dar numai pentru puţin timp. Veţi avea ocazia să participaţi la diverse întâlniri.
   
Gemeni
Cu banii staţi destul de bine şi, în plus, veţi avea ceva câştiguri venite din activităţi extraprofesionale. În continuare, relaţia cu familia va fi prioritară. Veţi avea parte de tot felul de discuţii legate de proiecte comune şi ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. O mulţime de activităţi domestice vor deveni urgente, astfel încât va trebui să vă schimbaţi puţin programul.
 
Rac
Implicarea în chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Dacă aveţi de luat decizii, ar fi bine să o faceţi la începutul zilei, când veţi da dovadă de o inspiraţie deosebită. Este posibil să vi se facă o ofertă pentru o colaborare. Dacă aveţi de semnat un document oficial, şansa va fi de partea dumneavoastră. Un prieten v-ar putea fi de un real folos pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare.  
   
Leu
Veţi avea parte de multă alergătură şi obstacole de tot felul. Prietenii vă vor oferi sprijinul atunci când veţi avea nevoie, dar, totuşi, relaţia cu aceştia va fi ceva mai tensionată. Este posibil şi să câştigaţi o sumă suplimetară din colaborări sau prin intermediul partenerului de viaţă. Evitaţi să semnaţi documente oficiale deoarece aţi putea comite unele greşeli. Faceţi eforturi financiare mari pentru a vă petrece în mod plăcut timpul liber.  
 
Fecioară
Unele din nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Şi în plan social veţi avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor. Dacă aveţi de făcut cumpărături substanţiale, şansa va fi de partea dumneavoastră. Partenerul de viaţă va avea o realizare pe care o veţi sărbători în familie.   

Balanţă
Un proiect de mai mare anvergură ar putea fi demarat astăzi, cu condiţia să nu vizaţi investiţii deosebite. Efortul pe care îl veţi depune va trebui să fie constant. Nu încercaţi un ritm alert, deoarece nu veţi obţine mare lucru şi apoi există riscul de a avea divergenţe majore cu superiorii ierarhici. Un răspuns la o cerere mai veche ar putea veni pe neaşteptate. Dorinţa de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi nici un fel de riscuri.

Scorpion
Este foarte posibil să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Nu este exclus să aveţi posibilitatea de a face investiţii interesante. Oricum, ziua aceasta vă va aduce o şansă în plus din punct de vedere financiar. Cineva din anturajul apropiat va avea o reuşită de care vă veţi bucura din toată inima. În plus, această perioadă vă va aduce unele mici câştiguri suplimentare.

Săgetător
Interesul pe care îl manifestaţi pentru relaţia cu cei din anturajul apropiat este în continuare mare, ceea ce vă permite să petreceţi în mod cât se poate de plăcut timpul liber. Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea fiinţei iubite. Mare atenţie şi la bani, deoarece ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută.
 
Capricorn
Doriţi cu tot dinadinsul să vă impuneţi punctele de vedere, dar acest lucru nu este de natură să vă îmbunătăţească relaţia cu fiinţa iubită. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus va fi nevoie de eforturi mari. Cineva va încerca să vă pună beţe-n roate, dar veţi reuşi să găsiţi soluţia cea mai potrivită. Nu veţi putea miza într-o prea mare măsură nici pe sprijinul prietenilor. Activităţile comerciale sunt avantajoase cu condiţia să nu vă cramponaţi de soluţiile clasice.
    
Vărsător
Aşa cum ne-aţi obişnuit, sunteţi plin de energie, gata în orice moment să vă implicaţi într-o nouă activitate. Sunteţi, de asemenea, mai autoritar, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. Totuşi, evitaţi să vă lăsaţi condus de primul impuls, deoarece există riscul de a greşi. Curăţenia, reparaţiile şi alte astfel de activităţi pe care le consideraţi atât de plictisitoare vă vor mânca timp preţios.

Peşti
Relaţia cu rudele mai îndepărtate va reveni în atenţie, nu pentru mult timp însă. Veţi avea ocazia să puneţi la punct, alături de ceilalţi membri ai familiei, proiecte pe care le aveaţi în minte de mai mult timp. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în jocuri de noroc sau speculaţii financiare. De asemenea, nu vă aşteptaţi ca rezultatele eforturilor să se vadă imediat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS