33.3 C
Craiova
joi, 24 iunie, 2021

Horoscop

Berbec
Daţi dovadă de suficientă energie fizică pentru a duce totul la bun sfârşit. Dacă veţi avea ceva mai multă răbdare şi modestie, nu aveţi cum să daţi greş. Partenerul de suflet ar putea avea unele nemulţumiri şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră necondiţionat. Din punct de vedere sentimental, vă veţi simţi mai bine decât până acum, căci veţi reuşi să faceţi o cucerire care vă va entuziasma. 

Taur
Nu reuşiţi să depăşiţi starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimul timp. Astăzi sunteţi chiar ceva mai pesimist şi n-ar strica să faceţi ceva care să vă relaxeze şi să vă ajute să vedeţi viaţa în culori mai deschise. La slujbă, evenimentele nu par să vă avantajeze, căci vă veţi confrunta cu tot felul de obstacole. Nici colegii nu se vor arăta prea dornici să vă ajute.
   
Gemeni
La serviciu, vor fi multe de făcut şi va trebui să faceţi eforturi deosebite pentru a realiza tot ce v-aţi propus. Colegii nu se vor arăta prea cooperanţi şi va trebui să vă descurcaţi de unul singur. Din fericire, începe o perioadă în care veţi fi susţinut de superiorii ierarhici. Răbdarea şi autodisciplina vă pot ajuta să finalizaţi tot ceea ce v-aţi propus. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme.
 
Rac
Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu, vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales dacă aveţi o suferinţă cronică.
   
Leu
Popularitatea dumneavoastră este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. Un prieten sau chiar una dintre rudele dumneavoastră apropiate v-ar putea aduce la cunoştinţă o mică realizare. Iniţiativele vă vor fi apreciate de şefi, atâta doar că nu sunt dispuşi să vă dea mână liberă.
 
Fecioară
Fiţi prudent în a vă implica în activităţi de colaborare. De asemenea, partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri; încercaţi să-i fiţi alături. Chiar dacă nu va avea probleme deosebite, are nevoie mai mult ca oricând să ştie că poate miza pe sprijinul dumneavoastră. Iniţiativele pe care le aveţi în vedere se vor dovedi rentabile, cu condiţia să nu vă lăsaţi pradă primului impuls.

Balanţă
Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie situaţiei materiale şi, mai ales, investiţiilor pe termen lung pe care intenţionaţi să le faceţi. La serviciu, va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut. Ar trebui să vă faceţi o listă de priorităţi, altfel vă veţi risipi în activităţi minore, care nu vă vor aduce nici o satisfacţie. O călătorie v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia materială.

Scorpion
Vă concentraţi destul de greu, aşa că ceea ce veţi avea de făcut vă va lua mai mult timp decât de obicei. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi.

Săgetător
În plan sentimental, n-ar strica să faceţi unele reevaluări. Dacă veţi reuşi să vă autodepăşiţi, să lăsaţi să triumfe înţelepciunea, realizările pe care le aşteptaţi nu vor întârzia să apară. La slujbă, reuşiţi să fiţi eficient, iar implicarea în activităţi financiare va avea rezultate mulţumitoare. Relaţia cu colegii de serviciu va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii dintre cele mai diverse.
 
Capricorn
În relaţia cu partenerul, veţi avea o zi destul de tensionată, în care vă veţi enerva pentru că nu veţi reuşi să ajungeţi la un acord asupra unor chestiuni de interes comun. Ofertele de distracţii se pare că nu vor lipsi şi vor veni, mai ales din partea prietenilor. Activităţile intelectuale vă vor avantaja, aşa încât dacă veţi avea de dat un examen sau de luat o decizie nu trebuie să aveţi nici o emoţie.
    
Vărsător
Implicarea în relaţia cu partenerul este profundă şi tocmai de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă şi acest lucru poate genera controverse în familie. Pe cât posibil, ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, căci există un mare risc de a avea probleme cu autorităţile. Unii dintre aceştia vă vor ajuta să vă puneţi proiectele în practică.
 
Peşti
Starea psihică nu este nici pe departe dintre cele mai fericite, dar, dacă v-aţi implica în activităţi practice, v-aţi simţi ceva mai bine. În plan profesional, veţi avea parte de o perioadă extrem de agitată, în care lucrurile nu vor ieşi decât cu mare greutate. Nu trebuie să vă grăbiţi şi, mai ales, nu trebuie să încercaţi vreo afacere de dimensiuni mai mari, căci în scurt timp lucrurile vor reveni la normal. Iniţiativele se vor bucura de succes cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Povestea femeii care a născut zece copii este fake...

Povestea femeii din Africa de Sud care a născut 10...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecClarifici anumite lucruri ce țin de sfera vieții personale, vei căuta să-ți înțelegi mai bine emoțiile, ideile, părerile, dar și perspectivele. Îți vei reanaliza...

Horoscop

BerbecS-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă cucerește imediat și care va putea juca un rol important în viața dumneavoastră....

Horoscopul de weekend

BerbecLa începutul săptămânii este posibil să fiţi tentat să încercaţi orice mod posibil să câştigaţi bani. Deşi mijloacele neetice par uşoare, ele mereu aduc...

Horoscop

BerbecTe așteaptă o zi cu mult spor, o zi productivă în ceea ce privește sfera muncii. Dai dovadă de concentrare, ești eficient, iar Universul...

Horoscop

BerbecFie te îndrăgostești, fie ai chef de fluturași în stomac, fie ești mai aventurier și te simți mai confortabil astăzi să flirtezi, să atragi...

Horoscop

BerbecSunt bine aspectate relațiile cu autoritățile, șefii, partenerii de afaceri, oamenii care au putere de decizie. Este un moment prielnic pentru a lua unele...