30.3 C
Craiova
sâmbătă, 8 august, 2020

Horoscop

Berbec
Proiectele pe care le-aţi început pentru casă au toate şansele de reuşită atâta timp cât vă bazaţi pe prieteni sau pe sprijinul partenerului de viaţă. Dacă aveţi nevoie de bani, prietenii sunt cei care vă sar în ajutor. Berbecii sunt preocupaţi de viaţa de cuplu, pe care o resimt cumva banalizată. Îi puteţi reda prospeţimea cu puţină strădanie. Eforturile vor avea rezultatele dorite. Dacă aveţi o carenţă de calciu, luaţi măsuri în acest sens.

Taur
Chiar dacă aveţi câţiva prieteni foarte buni, felul de a vă purta, tendinţa de a critica îi descurajează. Încercaţi să-i acceptaţi aşa cum sunt, pentru că exigenţa nu vă apropie de oameni, mai ales de cei dragi. Astăzi este un moment bun pentru a vă face ordine în contul bancar şi a lua câteva decizii. Unii nativi se hotărăsc să facă o achiziţie importantă, cum ar fi o maşină sau chiar o locuinţă.
   
Gemeni
Reuşiţi să readuceţi armonia în viaţa de familie, folosindu-vă de tact. Întâlniţi astăzi o persoană pe care o admiraţi pentru cultura sa generală vastă şi cu care aveţi parte de discuţii deosebit de interesante. Unii nativi ar putea avea probleme digestive, de circulaţie sau pot să aibă colesterolul mărit. Renunţaţi la mesele copioase şi faceţi mişcare. Deşi aveţi spirit de iniţiativă, astăzi nu prea vă surâde şansa.

Rac
O nouă idilă se anunţă la orizont, cu tot felul de aventuri romantice şi erotice, dar care nu au prea multe şanse de durata. Unii nativi sunt mai individualişti ca de obicei şi s-ar putea să-şi ignore partenerul de viaţă. Angajamentele pe care vi le-aţi luat în faţa cuiva trebuie onorate. Vi se oferă unele avantaje, în viaţa socială, pe care le puteţi pierde dacă nu vă păstraţi luciditatea. Problemele numeroase de la serviciu vă extenuează.
   
Leu
Aveţi tendinţa să vă faceţi pe plac, uitând de nevoile partenerului de viaţă. S-ar putea schimba roata, până la urmă, el fiind cel care refuză să mai comunice. Încercaţi să vă exteriorizaţi sentimentele şi să-i arătaţi persoanei iubite cât de importantă este pentru dumneavoastră. Unii nativi au de lucru acasă, cu tot felul de proiecte legate de amenajare, şi se bucură de sprijinul familiei în acest sens.
 
Fecioară
Vi se solicită sprijinul din toate părţile, însă trebuie să începeţi să vă gândiţi şi la dumneavoastră. Numai având grijă de propria persoana veţi putea să-i ajutaţi şi pe alţii. Nativii nu au o condiţie fizică excelentă, unii pot să facă febră sau inflamaţii. Staţi departe de locurile poluate şi protejaţi-vă de frig. Nativii au parte astăzi de satisfacţii în plan sexual, sunt senzuali şi dornici de experienţe.     

Balanţă
Ziua vă aduce întâlniri interesante şi complet neaşteptate. Pe de altă parte, relaţiile cu prieteni sunt destul de tensionate. Nativii care amestecă banii în chestiunile sentimentale au parte de neplăceri. Se poate să vi se facă reproşuri din partea unei persoane la care ţineţi. Deciziile privind viaţa sentimentală trebuie gândite bine în prealabil. Acţiunile impulsive sunt nerecomandate.

Scorpion
O persoană de sex opus îşi manifestă sentimentele pentru dumneavoastră, lucru care vă oferă satisfacţii. O nouă idilă se anunţă la orizont. Pentru cei în cuplu, este un moment bun să-şi facă ordine în viaţa sentimentală şi să înlăture posibilele conflicte, abordând situaţia într-o manieră lucidă. Aveţi posibilitatea să reduceţi cheltuielile, făcând un plan detaliat în contul bancar.  

Săgetător
Nevoia de independenţă este privită cu neîncredere de către cei din familie. Cu toate că faceţi eforturi să le explicaţi, aceştia nu par dispuşi să vă asculte sau să vă înţeleagă. Săgetătorii au tendinţa să se închidă în ei, stând departe de prieteni şi cunoştinţe. Au impresia că toată lumea îi dezamăgeşte într-un fel sau altul. Nativii simt nevoia de mai multă stabilitate în viaţa afectivă.  
 
Capricorn
Cu toate că sunteţi mai indulgent ca de obicei şi vă stăpâniţi tendinţa de a critica, relaţiile cu prietenii sunt lipsite de armonie. Fiecare spune ceea ce gândeşte şi nu ţine cont de celălalt. Atâta timp cât rămâneţi ferm pe poziţii, şansa unei comunicări se reduce considerabil. Nativii se bucură de o viaţă liniştită de cuplu, fără evenimente care să le tulbure existenţa.
    
Vărsător
Deşi nu mai sunteţi dispus să vă implicaţi sentimental şi nici măcar să vă amuzaţi cu o simplă aventură, puteţi cunoaşte astăzi pe cineva care să vă schimbe părerea. Aveţi parte de satisfacţii în domeniul sentimental, vă simţiţi mai relaxat şi mai dornic să vă deschideţi către posibilităţile oferite. Chiar şi nativii care au fost trişti în ultima vreme îşi regăsesc pofta de viaţă.
 
Peşti
În dragoste Peştii sunt mai posesivi ca de obicei, însă nu este o tactică bună dacă vor să-şi păstreze aproape partenerul de viaţă. Pe de altă parte, cei singuri îşi oferă şansa de a cunoaşte persoana potrivită numai dacă reuşesc să-şi înfrângă timiditatea. Situaţia financiară este satisfăcătoare, mai ales că vă intră nişte bani în cont, poate ca urmare a unei prime sau măriri de salariu. Aveţi posibilitatea să faceţi o investiţie avantajoasă, dar fiţi atent!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Coronavirus: Rusia raportează peste 5.200 de noi cazuri de...

Autorităţile ruse au raportat sâmbătă 5.212 de...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecO nouă etapă domestică se conturează la orizont. Există momente armonioase, altele mai puţin, însă toate au rolul de a reorganiza ambientul...

Horoscop

BerbecDupă o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Vă recomandăm să nu...

Horoscop

BerbecAzi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar...

Horoscop

BerbecEste bine să fiți cât mai discret. Nu prea aveți chef de nimeni şi de nimic, pentru că sufletul are nevoie de...

Horoscop

BerbecManifestați interes deosebit pentru investigaţii şi cunoaştere, sunteți atras de secrete, mistere şi preferați să vă reculegeți în intimitate, ferit de ochii...

Horoscopul de weekend

BerbecO nouă etapă domestică se conturează la orizont. Există momente armonioase, altele mai puţin, însă toate au rolul de a reorganiza ambientul...