32.5 C
Craiova
joi, 6 august, 2020

Horoscop

Berbec
Contractul cu străinătatea vă va favoriza. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu colaboratorii vă va ridica ceva probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă.

Taur
Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu o oarecare întârziere. Posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa destul de mult. Va trebui să discutaţi cu partenerul de viaţă despre modul de utilizare a fondurilor comune.
   
Gemeni
O zi excelentă din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu persoana iubită, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună dispoziţie. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu fiinţa iubită şi călătoriile.

Rac
Este posibil să aveţi parte de un eveniment care vă va lua prin surprindere; ar fi bine să nu reacţionaţi înainte ca lucrurile să se limpezească. De asemenea, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii. La serviciu, vor fi multe de făcut. Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă rămână timp şi pentru divertisment.  
   
Leu
Nemulţumirile dumneavoastră sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Veţi cheltui destul de mulţi bani, dar până la urmă veţi face faţă situaţiei financiare.
 
Fecioară
Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi făcută cu succes. Este posibil să aveţi şansa unui câştig. Aţi putea semna un contract avantajos sau aţi putea obţine o aprobare. Dacă plecaţi la drum sunt posibile surprize din partea mijlocului de transport. Vă aflaţi într-o perioadă favorabilă contactelor sociale şi relaţiilor sentimentale.   

Balanţă
Va fi mare agitaţie la serviciu pe tot parcursul zilei. Veţi avea de făcut faţă unei mulţimi de lucrări şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Relaţia cu colaboratorii ar putea înregistra unele schimbări. Aţi putea face o investiţie sau aţi putea obţine un credit avantajos. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vă vor obliga la cheltuieli suplimentare. Aveţi sentimentul că nu vă mai ajunge timpul, dar reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus.

Scorpion
Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate, şi n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a vă pune planurile în practică. La serviciu, veţi avea parte de o zi agitată, în care va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Nici relaţia cu colegii nu va fi la nivelul aşteptărilor, aşa că nu este cazul să vă bazaţi prea mult pe sprijinul lor. Dimineaţa sunteţi decis să rezolvaţi o problemă de familie, pe care aţi tot amânat-o.

Săgetător
Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, şansa va fi de partea dumneavoastră în această perioadă.
 
Capricorn
Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie, dar nu trebuie să renunţaţi cu nici un chip la prudenţă. La serviciu, va fi multă forfotă, vor fi multe de făcut şi n-ar fi exclus să vi se repartizeze noi sarcini. Relaţiile cu colegii vor fi bune şi veţi putea miza pe sprijinul lor la nevoie. La serviciu, atmosfera este desul de plăcută, deşi totul se derulează cu încetineală. Limitaţi-vă la activităţi de rutină!
    
Vărsător
Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori ca aprecierile să nu se lase prea mult aşteptate. Puteţi spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în colaborări. Situaţia financiară nu vă satisface, dar nici nu reprezintă o problemă gravă.
 
Peşti
În această zi, se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă convine, nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea în rândul prietenilor va creşte considerabil. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Deşi sunteţi foarte aglomerat, aveţi suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Trump: „Un vaccin anti Covid ar putea fi gata...

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat,...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecDupă o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Vă recomandăm să nu...

Horoscop

BerbecAzi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar...

Horoscop

BerbecEste bine să fiți cât mai discret. Nu prea aveți chef de nimeni şi de nimic, pentru că sufletul are nevoie de...

Horoscop

BerbecManifestați interes deosebit pentru investigaţii şi cunoaştere, sunteți atras de secrete, mistere şi preferați să vă reculegeți în intimitate, ferit de ochii...

Horoscopul de weekend

BerbecO nouă etapă domestică se conturează la orizont. Există momente armonioase, altele mai puţin, însă toate au rolul de a reorganiza ambientul...

Horoscop

BerbecCapacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul de...