16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Primiţi musafiri din altă localitate şi sunteţi nevoit să vă schimaţi complet programul. Oaspeţii vă roagă să-i însoţiţi pentru rezolvarea unor probleme urgente de sănătate. În partea a doua a zilei, un prieten apropiat vă dă o veste neplăcută. Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare. Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri şi să evitaţi deciziile importante. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă şi cu persoanele vârstnice din familie!

Taur
În prima parte a zilei sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Dacă vi se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu o refuzaţi. Cu eforturi mici şi riscuri minime, puteţi obţine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Ţineţi cont şi de opinia partenerului de viaţă! Începeţi o lucrare grea, care vă poate aduce câştiguri serioase.
   
Gemeni
Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. Seara s-ar putea să aflaţi depre problemele grave de sănătate ale unei cunoştinţe şi să vă schimbaţi programul pentru zilele următoare. Dacă prietenii vă invită într-o excursie, vă recomandăm să nu staţi pe gânduri. Aveţi nevoie şi de relaxare.

Rac
Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă şi în relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că starea dumneavoastră are drept cauze un eşec în afaceri şi pierderea unei sume de bani. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, altfel riscaţi să faceţi gesturi necontrolate şi să tensionaţi relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi colegii. Spre seară, vă simţiţi mai bine în compania unor prieteni şi a persoanei iubite.
   
Leu
Şeful vă anunţă că s-a amânat plecarea în concediul de odihnă, din cauza unor lucrări importante care trebuie finalizate urgent. Dacă nu reuşiţi să vă temperaţi nervozitatea, există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări foarte neplăcute. Păstraţi-vă calmul şi la serviciu, şi în discuţiile cu membrii familiei! S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste.
 
Fecioară
Partenerul de afaceri vă reproşează că nu vă implicaţi suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt şi ele tensionate. Din fericire, aveţi o excelentă capacitate de comunicare şi puteţi lămuri toate neînţelegerile. Situaţia financiară începe să se îmbunătăţească după-amiază, după ce primiţi o sumă importantă de la o rudă mai în vârstă.      

Balanţă
Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie cu consecinţe grave. Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise! Situaţia financiară se va îmbunătăţi în scurt timp. Se pare că vi se măreşte salariul sau primţi o primă. Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, dimineaţa s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unui bărbat mai în vârstă. Dacă doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru locuinţă, ar fi bine să nu faceţi nimic fără să vă consultaţi cu familia.

Scorpion
Vă manifestaţi în mod exagerat dorinţa de libertate sentimentală, iar partenerul de viaţă va înţelege greşit. Vă sfătuim să fiţi ponderat în afirmaţii şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale. Astăzi se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Exprimaţi-vă clar, pentru a evita neînţelegerile. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Descoperiţi noi oportunităţi de afaceri.

Săgetător
În cursul dimineţii survin evenimente neprevăzute care vă obligă să întârziaţi faţă de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. Riscaţi un eşec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Ascultaţi cu atenţie sfaturile oferite de o persoană cu experienţă! Dimineaţă aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitatea de efort.
 
Capricorn
S-ar putea să pierdeţi o afacere avantajoasă din cauza întârzierii mijlocului de transport. Nu merită să vă consumaţi, pentru că astăzi sunteţi predispus la accidente vasculare, care ar putea să vă afecteze grav sănătatea. O veche cunoştinţă vă propune să vă schimbaţi locul de muncă. Vă sfătuim să nu daţi un răspuns definitiv. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă!
    
Vărsător
În cursul dimineţii, aveţi multe drumuri de făcut şi s-ar putea să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei. Nu luaţi în tragic cele petrecute şi nu vă descărcaţi nervii pe familie! Vă preocupă găsirea unor noi surse de venituri, dar vă sfătuim să mai aveţi puţină răbdare. O femeie pe care aţi ajutat-o mai demult vă întoarce astăzi serviciul. Deşi aveţi nevoie de bani şi tentaţia este mare, vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.
 
Peşti
Sunteţi indispus din cauză că aţi pierdut o colaborare sau aţi făcut o investiţie nerentabilă. Aveţi senzaţia că nimic nu vă reuşeşte şi că toţi sunt împotriva dumneavoastră. Pentru a ieşi din starea de pesimism care v-a cuprins, vă sfătuim să vă relaxaţi. Nu refuzaţi invitaţiile prietenilor! Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante în grabă, pentru că riscaţi să suferiţi o mare dezamăgire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS