19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Trebuie să plecaţi la drum pentru a rezolva nişte sarcini de serviciu pe care vi le asumaţi cu maximă responsabilitate. Nu vă întoarceţi acasă fără treaba rezolvată, pentru că ştiţi că de felul în care vă îndepliniţi misiunea depind şi aprecierile şefilor. Nu aţi vrea să generaţi critici, de aceea faceţi tot posibilul să rezolvaţi totul pe parcursul deplasării. Nu este exclus ca, pe parcursul acestui drum, să apară şi şansa unei schimbări de direcţie în plan profesional.

Taur
Contribuţia în problemele altora se va dovedi salvatoare, pentru că aveţi o viziune mai clară asupra lucrurilor. Cine vă are în preajmă ca prieten sau confident are numai de câştigat, pentru că aveţi mereu sfaturi excelente, ponturi profitabile şi multe gesturi sincere de iubire şi apreciere. Sunteţi conştient că rezolvarea multor probleme din viaţa altora depinde cumva de dumneavoastră.  

Gemeni
Sunteţi înconjurat de multă lume şi cu fiecare aveţi alt gen de relaţii, reuşind să vă adaptaţi perfect oricărei tipologii umane. Cu unii aveţi multe lucruri interesante de discutat şi comunicarea merge ca pe roate. Alţii vă sunt apropiaţi sufleteşte ca prieteni intimi sau persoane dragi şi vă bazaţi pe un schimb reciproc de gesturi sincere de afecţiune. E o plăcere să intraţi în contact cu atâta lume.

Rac
Vă aflaţi într-un mediu ceva mai agitat, în care se spun cuvinte dure, unde certurile sunt gata să izbucnească de la orice, dar daţi dovadă de o toleranţă atât de mare, încât vă adaptaţi cel mai uşor într-o astfel de atmosferă. Nu puneţi la suflet criticile, judecăţile nedrepte sau nervii celor cu care intraţi în contact, ceea ce-i va dezarma mult mai uşor pe cei care apelează la asemenea comportament.

Leu
Nu vă retrageţi în carapace, pentru că este o zi foarte norocoasă, dar nu puteţi profita de şansele cele bune dacă vă închideţi în casă! E nevoie de oameni, de ieşiri cât mai diverse în lume, pentru că de acolo se poate ivi şi şansa mult visată. Poate întâlneşti o persoană ce va juca un rol extrem de important în planurile următoare şi, dacă refuzaţi contactul cu lumea pe motiv că sunteţ obosit, aţi putea rata şi ocazia respectivă.

Fecioară
Starea emoţională nu e deloc la înălţime, se vede că aţi ceva greu pe suflet şi nu găsiţi cuvintele potrivite pentru a împărtăşi şi altora ce e cu dumneavoastră. E o povară greu de suportat, dar e nevoie de un efort de voinţă să vă rezolvaţi problema, ori să o recunoaşteţi în faţa celor din jur. Nu înseamnă că altul vă poate rezolva situaţia încurcată, dar vă va ajuta enorm şi simpla prezenţă a celor care înţeleg prin ce treceţi.

Balanţă
A sta acasă, singur, împovărat de stres şi griji, nu e cea mai bună soluţie. Aţi avea nevoie de compania unei persoane mature – a unui părinte sau a unui frate mai mare – care să vă asculte şi să vă povestească din experienţa sa bogată. Nu vă turnaţi cenuşă în cap dacă nu e nimeni prin preajmă să vă ajute; poate nu ştiţi la uşa cui să bateţi. Gândiţi-vă cine ar fi cea mai potrivită persoană pentru a vă susţine într-un moment delicat.
 
Scorpion
Pregătiţi de pe acum o schimbare de direcţie stabilită cândva în perioada următoare, dar momentan sunteţi prins într-o situaţie neplăcută ce vă taie avântul. E mult de muncă, iar ambiţia dumneavoastră suferă o şubrezire, de parcă vă spuneţi singur în permanenţă că ceea ce vreţi să atingeţi nu e posibil. Ba este posibil, deci trebuie să luptaţi cu depresia, şi cu pesimismul.    

Săgetător
Nu vă mulţumiţi cu spaţiul strâmt în care trăiţi, ci visele vă zboară cu mult mai departe de graniţele casei, ale oraşului, ale ţării! Visaţi la o călătorie deosebită şi, poate, deja pregătiţi terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinaţie. Poate vă întâlniţi cu cineva care a fost deja acolo şi vi se face un dor nebun de ducă doar discutând despre acele locuri. Destinaţiile îndepărtate vă cheamă ca un magnet. Nu puteţi sta acasă.
 
Capricorn
Timpul trece într-un ritm care vă favorizează, pentru că vă inspiră starea necesară pentru a vă apuca serios de un plan de lungă durată ce va evolua foarte lent. De ce să vă grăbiţi, vă spuneţi, de aceea vă aplecaţi pe îndelete asupra tuturor aspectelor pe care altădată le-aţi fi tratat cu superficialitate. Probabil cineva v-a dat sfatul să o luaţi cu binişorul, fără a sări peste unele etape.    

Vărsător
Sunteţi nesigur şi ţineţi cu dinţii de cele mai mici detalii care vă inspiră cât de cât siguranţă şi stabilitate. Au intervenit unii abrupt în treburile dumneavoastră şi au tulburat apele, de aceea v-aţi pierdut încrederea şi curajul de a merge mai departe. Când lucraţi în incertitudine, ca şi cum aţi călca pe coji de ouă, e greu de crezut că veţi ajunge undeva, pentru că sunteţi influenţat negativ de mediul agresiv care împrăştie în jur doar zvonuri panicarde sau motive de ceartă.  

Peşti
Nu ascultaţi ce vă transmite persoana care vă ţine companie, pentru că interesele sale se vor dovedi a fi egoiste şi periculoase pentru dumneavoastră. Are sigur ceva de ascuns, deşi disimulează perfect ceea ce gândeşte cu adevărat, dar flerul vă va atrage atenţia la timp că nu e ceea ce pare. Simţiţi de la o poştă ipocrizia şi falsitatea celor care vi se bagă pe sub piele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS