Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
În cazul în care aveţi de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui să fiţi cât se poate de atent, deoarece se pot ivi încurcături care vă vor da bătăi de cap. La serviciu, doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia propunerile şi n-ar fi exclus să mai apeleze şi altă dată la sugestiile dumneavoastră.

Taur
Reuşiţi să faceţi o bună impresie oriunde vă veţi duce, vi se vor face complimente, ceea ce ar putea genera discuţii cu partenerul. Nu sunteţi în situaţia de a forţa nota, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Aţi face bine să ascultaţi sfaturile partenerului în ceea ce priveşte chestiunile băneşti. Oricum, inspiraţia lui în această direcţie vă va fi de un real folos.
   
Gemeni
N-ar fi exclus să apară unele discuţii pe tonuri mai înalte cu rudele apropiate, în urma cărora veţi reuşi să obţineţi unele lămuriri. În plan profesional, veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. Nu este momentul să încercaţi să obţineţi o aprobare. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă!

Rac
Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul dumneavoastră liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi, astfel încât să vă mai rămână timp şi pentru propriile plăceri. Sunteţi cam impulsiv, agitat şi neliniştit şi din acest motiv aţi putea face greşeli care vă vor costa mult. Certurile, discuţiile în contradictoriu v-ar putea accentua sarea de iritare, de nesiguranţă.
   
Leu
Dacă doriţi să vă puneţi în practică planurile mai vechi, mare atenţie, căci există cineva care v-ar putea înşela aşteptările. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar până la urmă se va dovedi constructiv. Este foarte posibil să aveţi un mic succes în sfera serviciului, ceea ce vă va da un elan deosebit pentru a vă implica în activităţi pe care le-aţi tot amânat.
    
Fecioară
O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar cum munciţi cu plăcere efortul nu vă va obosi. Este posibil să rămâneţi peste program la serviciu sau să apelaţi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizaţi. Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte în mod constant.

Balanţă
Starea dumneavoastră generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. N-ar fi exclus ca o suferinţă mai veche să revină în atenţia dumneavoastră. Implicarea în activităţi intelectuale vă va face bine, căci vă va da ocazia să demonstraţi celor care nu aveau încredere în dumneavoastră de ce sunteţi în stare. Sunteţi tensionat din cauza programului încărcat de la locul de muncă.

Scorpion
Aţi dori să faceţi mai multe, dar nu reuşiţi şi acest lucru vă nelinişteşte profund. De fapt, conjunctura aceasta este de scurtă durată şi până spre seară veţi vedea totul într-o altă lumină. Un dialog cu persoana iubită v-ar putea ajuta să faceţi ordine între priorităţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil să aveţi parte de o discuţie mai tensionată. Aveţi încredere şi nu vă lăsaţi copleşit!

Săgetător
Aţi putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce vă poate aduce şi unele avantaje materiale, dar şi o poziţie mai solidă la serviciu. Eforturile dumneavoastră nu vor fi apreciate aşa cum consideraţi, cel puţin deocamdată, dar cum conjunctura astrală nu vă defavorizează nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program la serviciu, nu comentaţi.
 
Capricorn
Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. În familie, sunt unele mici probleme cărora ar trebui să le daţi o mai mare atenţie. Un prieten de care nu mai ştiaţi nimic vă va da un semn de viaţă.
    
 Vărsător
Aţi putea să revedeţi o mai veche cunoştinţă. Oricum ar fi, iniţiativele dumneavoastră în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este în creştere. Contrar obiceiului, sunteţi mai impulsiv şi din acest motiv puteţi face greşeli. Gândiţi-vă de două ori înainte de a face sau de a spune ceva, altfel aţi putea avea controverse obositoare.
 
Peşti
Este foarte posibil să apară unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Încercarea de a-i convinge că dreptatea este de partea dumneavoastră nu va face decât să accentueze tensiunile existente. Iniţiativele dumneavoastră se vor lovi de tot felul de obstacole. Impulsivitatea de care daţi dovadă vă poate determina să faceţi greşeli şi să aveţi o relaţie mai tensionată cu superiorii ierarhici sau cu altă autoritate.

ȘTIRI VIDEO GdS