13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar cum şansa este de partea dumneavoastră, reuşiţi să vă descurcaţi cu bine. Este posibil să apară unele schimbări la nivelul instituţiei la care lucraţi. De asemenea, în cazul în care doriţi să vă schimbaţi serviciul, aţi putea primi o ofertă care să vă tenteze. Totuşi ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre.

Taur
Tot ceea ce ţine de călătorii vă favorizează din toate punctele de vedere. În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie în străinătate, aveţi toate şansele să primiţi aprobările sau actele necesare. Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor astăzi, când vi se va oferi ocazia să faceţi o investiţie tentantă. Totuşi, nu este momentul să vă asumaţi riscuri.
   
Gemeni
În apartament aţi putea face unele mici schimbări, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Pentru un eventual schimb de locuinţă ar fi bine să mai aşteptaţi. Interesul pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie sau să semnaţi actele pentru o afacere pe care o aveaţi în plan de ceva timp. Se pare că astăzi nu aveţi succes nici în afaceri.  

Rac
Va trebui să munciţi din greu, dar cum rezultatele vă vor satisface, efortul nu vă va obosi. Din punct de vedere financiar, puteţi spera la o reuşită. Sunt posibile probleme de sănătate pe fond nervos, aşa că ar fi bine dacă v-aţi trece în program ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Interesul pentru chestiunile profesionale va fi destul de mare în această perioadă. După-amiază, s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu partenerul de viaţă.
   
Leu
N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii şi să vă faceţi un control de rutină. Veţi avea parte de o zi extrem de agitată, cu evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu vă vor privi personal. Iniţiativele din această perioadă se vor bucura de aprecierea celor din jur, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate spectaculoase. Intuiţia vă ajută să aflaţi adevărul în legătură cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastră.  
    
Fecioară
Este posibil să aveţi ocazia să obţineţi un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele dumneavoastră vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de dragoste.

Balanţă
Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta într-o bună măsură. N-ar fi exclus nici să fiţi obligat să plecaţi la un drum. Sunteţi dornic să vă implicaţi în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că inima vă este ceva mai sensibilă în această perioadă şi nu exageraţi.

Scorpion
Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere. Din păcate, programul dumneavoastră pentru timpul liber nu va fi cel pe care vi-l doriţi. Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. Traversaţi o perioadă în care aveţi toate şansele să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită.

Săgetător
Relaţia cu colegii este bună şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează. Relaţia cu partenerul de viaţă este în continuare tensionată. Ar fi bine să evitaţi călătoriile, deoarece în acest context aţi putea avea o problemă de sănătate. În cursul dimineţii aflaţi şi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie.
 
Capricorn
Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. Călătoriile vă vor avantaja, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. În această perioadă sunteţi cam impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să vă încurce lucrurile.
    
Vărsător
N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii şi să vă faceţi un control de rutină. Veţi avea parte de o zi extrem de agitată, cu evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu vă vor privi personal. Iniţiativele dumneavoastră din această perioadă se vor bucura de aprecierea celor din jur, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate spectaculoase.
 
Peşti
Este posibil să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la o petrecere. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să nu exageraţi! Vă sfătuim să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu prietenii. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu experienţă în acest domeniu şi, mai ales, să vă ascultaţi intuiţia. S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vreţi să renunţaţi la o excursie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS