18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În cazul în care aveţi în plan o călătorie, conjunctura astrală vă va avantaja. Indiferent că veţi pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pentru a rezolva chestiuni profesionale, veţi obţine ce vă doriţi. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul dumneavoastră. Cineva de pe alte meleaguri va lua legătura cu dumneavoastră.

Taur
Şansa vă va surâde în cazul în care doriţi să vă puneţi în practică un proiect mai vechi. Colaborările vă vor avantaja în această perioadă, iar ofertele vor fi oarecum surprinzătoare. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vă vor obliga la cheltuieli suplimentare. Fiinţa iubită va avea şi ea nevoie de un sprijin financiar. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi programul.
   
Gemeni
În această perioadă veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le veţi primi de la şi despre prieteni vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod mai optimist. Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva o situaţie mai delicată, dar acest lucru nu vă va obosi. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă şi pietenilor, mai ales dacă vă solicită sprijinul.

Rac
Şansele de a rezolva o chestiune cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei de acasă şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. Totuşi, nu vă asumaţi riscuri inutile în acest domeniu. Sunteţi preocupat de afaceri şi neglijaţi relaţiile sentimentale.
   
Leu
Situaţia financiară vă va interesa în mod special în această perioadă. Dialogul cu partenerul de suflet v-ar putea ajuta să puneţi lucrurile la punct. N-ar fi exclus să primiţi o propunere de colaborare ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Veţi avea o stare de agitaţie, de nelinişte pe tot parcursul zilei. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu o cunoştinţă mai veche.  
    
Fecioară
Deciziile luate în grabă vă vor aduce pagube, nu câştiguri. De asemenea, veţi fi dornic să participaţi la diverse activităţi sociale care vă vor da ocazia să cunoaşteţi persoane noi şi să vă simţiţi excelent. Situaţia financiară nu vă va crea nici un fel de probleme. Din punct de vedere sentimental, vă veţi simţi mai bine decât până acum, căci veţi reuşi să faceţi o cucerire care vă va entuziasma.

Balanţă
Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aţi făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. De asemenea, ar fi de dorit să vă ocupaţi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă. Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri.  

Scorpion
Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora în tot ce doriţi să întreprindeţi. Colaborările ar trebui evitate.

Săgetător
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu colaboratorii ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-aţi acordat atenţia cuvenită cu câteva zile în urmă.
 
Capricorn
Este posibil să aveţi şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Pe cât posibil evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi, dar şi să petreceţi clipe plăcute în compania partenerului de suflet.
    
Vărsător
Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi căci o rudă apropiată vă va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi.
 
Peşti
Popularitatea este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. La serviciu nu este cazul să vă implicaţi în activităţi deosebite, căci vă concentraţi destul de greu şi aţi putea face greşeli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS