10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ajungeţi la capătul unei acţiuni care v-a solicitat la maximum, iar finalul e de-a dreptul relaxant. Vă puteţi recăpăta liniştea pentru că totul ajunge la un nivel în care puteţi să vă detaşaţi de tot iureşul evenimentelor din ultima perioadă. Poate să nu fie chiar finalul aşteptat, ci o soluţie de sacrificiu doar pentru a termina odată şi-odată tot stresul.

Taur
Singur, nu ştiţi cum să ieşiţi din situaţia în care vă aflaţi, de aceea veţi avea nevoie de o părere din afară, de la o persoană imparţială. Găsiţi un astfel de prieten căruia vă puteţi confesa, iar ideile pe care vi le oferă sunt demne de încredere şi merită puse în aplicare. Trebuie să recunoaşteţi că nu le ştiţi dumneavoastră chiar pe toate şi, în astfel de momente, vă daţi seama cât de important e să aveţi prieteni.
   
Gemeni
Lipsa mijloacelor materiale de a vă îndeplini un scop vă obligă să reduceţi ritmul de înaintare pentru că, momentan, nu aveţi cum să ajungeţi unde v-aţi propus. Poate depindeţi de un document pe care nu-l deţineţi încă, de o sumă de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un om la care încă nu aveţi acces sau pe care nu l-aţi întâlnit încă.

Rac
Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile dumneavoastră cade ca un trăsnet, pentru că vă strică toate planurile. Dacă nu aţi depinde de nimeni, lucrurile ar merge ca pe roate, dar mai sunt şi alte persoane implicate şi care mai mult vă încurcă. Nu priviţi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile dumneavoastră, pentru că veţi descoperi că au şi un efect benefic asupra dumneavoastră.
   
Leu
Este o zi excelentă, în care pot avea loc doar evenimente deosebite. Vă simţiţi centrul universului, pentru că în jurul dumneavoastră gravitează numai veşti bune, oameni cu care aveţi ce vorbi, evenimente speciale. Aveţi numai motive de bucurie pentru că orice problemă anterioară se poate rezolva azi ca prin minune. Puteţi întâlni o persoană cu care vă simţiţi pe aceeaşi lungime de undă.
    
Fecioară
Când sunteţi convins că aveţi dreptate, sunteţi capabil să luptaţi până în pânzele albe, pentru că nu suportaţi ca altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înaintea dumneavoastră. Azi sunteţi convins că dumneavoastră deţineţi dreptatea absolută şi faceţi tot posibilul să-l detronaţi de pe locul nemeritat pe cel ce a câştigat prin căi incorecte.

Balanţă
Nimic nu e veşnic, deci aşteptaţi-vă ca un proiect cu care v-aţi obişnuit de mai multă vreme să se termine curând. Azi deja întrevedeţi capătul acestui drum şi consideraţi că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, binemeritate. Dacă mai puteţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbiţi-vă, dar dacă sunteţi mulţumit de ceea ce aţi construit, trageţi concluzia finală şi pregătiţi-vă să-i puneţi punct.

Scorpion
Perspectivele sunt foarte promiţătoare privite din acest moment şi veştile bune care sosesc din partea celor cu care vă întălniţi astăzi vă motivează să mergeţi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care aveţi mari aşteptări, se conturează tot mai clar la orizont, căci nu mai e mult până acolo. Aveţi în preajmă colegi care cred în scopul dumneavoastră cel mare şi pot contribui şi ei la atingerea acestuia.
   
Săgetător
E o plăcere să vă bucuraţi cât mai mult timp de liniştea din jurul dumneavoastră, deci nu vă doriţi să treacă acest moment de tihnă, chiar aveaţi nevoie de o pauză. Pentru că nu se întâmplă nimic, se poate spune că e o zi pe placul dumneavoastră. Chiar dacă păreţi pasiv şi dezinteresat de tot ce se petrece în jur, este exact atmosfera pe care o doreaţi, pentru că aşa vă puteţi odihni un pic.
 
Capricorn
Veştile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situaţie tensionată sau de a restabili ordinea în treburile dumneavoastră. Vă liniştiţi ca prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atâta timp cât sunteţi agitat şi nervos, nu vă puteţi concentra eficient la ce aveţi de făcut, dar dacă scăpaţi de stres, descoperiţi soluţiile mai rapid decât înainte.
    
Vărsător
Participaţi la un fel de curs în care acumulaţi informaţii noi şi o experienţă superioară în domeniul în care vă pregătiţi temeinic. Discuţia pe care o aveţi cu un profesor sau cu un specialist clarifică o serie de întrebări care vă macină şi simţiţi că lucrurile devin din ce în ce mai limpezi. Acum ştiţi mai bine ce aveţi de făcut şi priviţi cu multă recunoştinţă la cel care v-a împărtăşit din experienţa sa bogată.
 
Peşti
În inima dumneavoastră s-a infiltrat o speranţă nouă, dar pe care vă e teamă să o spuneţi cu voce tare şi altora. O mărturisire de acest fel ar scoate la iveală latura dumneavoastră sensibilă, or, în situaţia de faţă, nu e în avantajul dumneavoastră să arătaţi că aveţi slăbiciuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS