16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O lovitură neaşteptată venită din partea unei persoane apropiate le va strica începutul săptămânii. O vorbă mai dură, o bârfă despre ei care le ajunge într-un final la urechi, poate chiar refuzul acordării unui ajutor. Cert este că Berbecii se vor simţi trădaţi şi jigniţi şi îşi vor reevalua toate relaţiile de prietenie. Partea bună este că se vor găsi persoane care să-i asculte şi să le întindă o mână.

Taur
Starea uşor melancolică în care se află Taurii le sporeşte farmecul personal şi le dă un aer enigmatic. Vor fi curtaţi intens, vor primi invitaţii sau chiar propuneri directe, complimente, posibil cadouri. Cei care se simt singuri şi neglijaţi vor fi tentaţi să cedeze, iar cei cuplaţi riscă să comită nişte indiscreţii amoroase care le pot întoarce relaţia cu susul în jos. Ar fi bine să se abţină în faţa ispitelor.  

Gemeni
Aerienii Gemeni tind să neglijeze unele probleme de sănătate care le dau mici semnale de alarmă de ceva vreme, în special problemele digestive, migrenele şi afecţiunile dentare. Cineva din familie îi va convinge să se ocupe şi de aceste lucruri. Un conflict profesional minor îi aşteptă pe la mijlocul săptămânii, dar vor ieşi cu fruntea sus. E cazul să înceapă să facă nişte economii.

Rac
Racii se pregătesc intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: învaţă pentru un examen, fac economii, ţin cură de slăbire, îşi repară maşina, îşi schimbă garderoba şi aşa mai departe. Energie au destulă, viaţa socială nu le oferă prea multe variante de distracţie, aşa că se pot concentra asupra unor lucruri serioase. Eforturile lor nu vor fi lipsite de roade.  

Leu
Zilele acestea, Leii vor fi predispuşi la visare, la fantezie, îşi vor face planuri măreţe doar de dragul de a le face, vor dori să citească mai mult sau să vadă mai multe filme, se vor apuca de orice activitate care le-ar putea stimula creativitatea. Din acest motiv, vor fi nişte parteneri de conversaţie încântători şi tonici, aşa că e o perioadă bună să iasă mai mult în lume şi să comunice. Valul de fantezie se va reflecta şi asupra domeniului sentimental.    

Fecioară
Pentru Fecioare se anunţă o săptămână a aşteptărilor momentan neîmplinite: călătorii amânate, mesaje care nu mai vin odată, telefoane care nu sună, deşi ar trebui, discuţii importante întrerupte în doi peri, răspunsuri care întârzie. Această suspendare le va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur.

Balanţă
Balanţele nu renunţă la programul şi viaţa lor echilibrată: îşi văd de serviciu, merg la cumpărături, îşi vizitează prietenii şi îşi planifică timpul liber, fără să se lase perturbate de nimic. S-ar putea spune chiar că orice obstacol întâlnit în cale le ambiţionează să demonstreze că pot funcţiona la capacitate optimă în orice condiţii. În domeniul sentimental, ocaziile nu le ocolesc şi nici ele nu ocolesc ocaziile, mai ales că şarmul lor funcţionează perfect.
 
Scorpion
Scorpionii vor fi un pic lipsiţi de energie în această perioadă, mai puţin organizaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Totuşi, va fi de ajuns un gest de tandreţe, un compliment, o surpriză făcută de partener ca să-i scoată din această apatie. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare de anvergură, aşa că ar fi bine să se mulţumească o vreme cu situaţia prezentă.    

Săgetător
Săgetătorii vor fi foarte înclinaţi spre reverii romantice şi nu vor şti ce să mai facă pentru a-şi mulţumi partenerii. Eforturile lor vor fi observate şi apreciate, iar recompensele vor fi deosebit de picante. Viaţa socială va fi destul de plictisitoare, lucru în general supărător pentru Săgetători, dar acum vor fi prea preocupaţi de dragoste ca să le mai pese. Starea financiară va fi destul de echilibrată şi nici cu munca nu se vor stresa cine ştie ce.
 
Capricorn
Ar fi timpul ca încăpăţânaţii Capricorni să-şi pună un pic gândurile şi viaţa în ordine. E vorba de lucruri mici care contează, fie că sunt legate de look, locuinţă sau profesie. Femeile sunt cele vizate, în principal, dar şi bărbaţii vor simţi nevoia de a-şi condimenta un pic existenţa cu nişte detalii plăcute. Vestea bună este că se vor putea baza pe un buget solid care să le permită aceste schimbări.      

Vărsător
E o perioadă în care Vărsătorii sunt puşi în faţa unor decizii: acum este cazul să se întrebe foarte serios dacă sunt sau nu mulţumiţi de jobul lor, dacă să aprofundeze sau să întrerupă o relaţie amoroasă, dacă să se mute sau să-şi schimbe maşina, adică să ia nişte hotărâri importante care vor avea consecinţe pe termen lung. Ceva bani le vor intra în buzunar la sfârşitul perioadei, dar nu este vorba de sume importante. Vor avea parte de o surpriză plăcută în dragoste.

Peşti
Săptămâna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi mulţumitoare. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate destul de bune şi însemnată mai mult cantitativ decât calitativ. Lucrul acesta are şi partea lui bună: deşi vor avea multe de făcut, nu va fi nevoie să-şi stoarcă prea tare creierii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS