Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Sunteţi irascibil şi gata în orice moment să vă ieşiţi din fire. Evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment care, mai mult ca sigur, vă va conduce pe căi greşite. Trataţi cu toată seriozitatea o eventuală răceală! Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi riscante deoarece veţi avea neplăceri. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura împreună.

Taur
Ar trebui să vă faceţi cu atenţie programul pentru această zi şi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales din punct de vedere fizic. Va trebui să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată.  
   
Gemeni
Proiectele pentru timpul liber făcute în compania fiinţei iubite vor înregistra unele modificări, ceea ce ar putea genera discuţii în contradictoriu. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă parte de un câştig material. Nu este un moment favorabil pentru a decide ce veţi face cu banii. Unul dintre prieteni vă va aduce la cunoştinţă o informaţie interesantă. Vă sfătuim să vă păstraţi realismul şi să evitaţi speculaţiile.

Rac
Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o intervenţie ce ar putea genera neînţelegeri în relaţia cu fiinţa iubită. N-ar fi exclus nici ca treburile gospodăreşti să vă împiedice să vă petreceţi timpul liber în compania persoanei iubite. Veţi avea posibilitatea să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, fără să vă simţiţi prea obosit.
   
Leu
Vă confruntaţi cu tot felul de situaţii stresante, dar, din fericire, veţi reuşi să găsiţi rezolvări convenabile. Oricum, proiectele dumneavoastră pot fi puse în practică. În cazul în care doriţi să semnaţi un contract, să obţineţi o aprobare, şansa vă va surâde. Ar fi bine să încercaţi să fiţi mai ponderat în manifestări şi, mai ales, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile. Aveţi foarte multe probleme, dar aveţi şi destulă energie pentru a le rezolva pe toate.
    
Fecioară
Dovediţi o bună robusteţe fizică, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. În plus, optimismul de care daţi dovadă va avea efecte pozitive asupra stării generale. Din punct de vedere mental, sunteţi cam împrăştiat. Nu este o perioadă bună pentru a călători. În cazul în care doriţi să faceţi mici schimbări în apartament, conjunctura astrală vă va avantaja. Singurele dificultăţi de care vă puteţi lovi sunt de natură financiară.  

Balanţă
Nu vă simţiţi prea în largul dumneavoastră şi aveţi tendinţa de a face reproşuri partenerului de suflet. Cel mai bine ar fi să dovediţi mai multă înţelegere faţă de acesta. Spre sfârşitul zilei aţi putea afla o veste care vă va însenina chipul. Răbdare şi înţelegere sunt cuvintele-cheie pentru această perioadă. N-ar fi exclus nici ca în această perioadă să apară un mic accident casnic.  

Scorpion
Este foarte posibil să fie nevoie să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat finalizate, dar care se vor dovedi a nu fi întrutotul. Programul pentru această zi va fi foarte plin şi nu veţi putea lăsa nimic pe planul al doilea. Chiar dacă energia fizică nu vă lipseşte, n-ar fi rău să vă păstraţi ceva mai mult timp şi pentru odihnă. Vă puteţi îndeplini o dorinţă mai veche, cu ajutorul financiar şi moral al unei rude mai în vârstă.
   
 Săgetător
Chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante pentru dumneavoastră în această zi. Relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi şi vă veţi bucura de aprecierea acestora. Profitaţi de această conjunctură pentru a vă consolida relaţia cu fiinţa iubită. Veţi primi o ofertă cel puţin interesantă de petrecere a timpului liber, dar înainte de a o accepta gândiţi-vă şi la cheltuieli.
 
Capricorn
Sunteţi cam irascibil şi din acest motiv aţi putea greşi cu uşurinţă în deciziile legate de activităţile în care sunteţi angrenat. Atenţie, căci impulsivitatea vă poate determina să faceţi gesturi pe care ulterior le veţi regreta. Vă veţi bucura de simpatia persoanelor de sex opus cu care veţi intra în contact. Complimentele vă vor face mare plăcere, căci vă vor reechilibra starea afectivă. Sunteţi hotărât să rezolvaţi mai multe probleme legate de cămin.
    
Vărsător
Implicarea în activităţi intelectuale vă va permite să vă remarcaţi. Reuşiţi să fiţi eficient în tot ce faceţi, ceea ce v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Orice risc asumat vă poate aduce neplăceri serioase. Relaţiile cu colaboratorii sunt excelente.
 
Peşti
Dacă până acum aţi avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Energia fizică este mare şi reuşiţi să v-o canalizaţi spre scopurile prioritare. Implicarea în activităţi sociale vă va da ocazia să vă relaxaţi. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă avantajează, aşa că nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania partenerului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...