Berbec
În anturajul apropiat vor fi tot felul de neînţelegeri şi ar fi bine să nu vă implicaţi în nici un fel; nu de alta, dar s-ar putea ca lucrurile să nu iasă chiar aşa cum vă doriţi. Veţi avea parte de tot felul de cheltuieli în compania prietenilor, dar nu are de ce să vă pară rău. Chestiunile financiare se vor dovedi prioritare pentru dumneavoastră, dar riscul de a avea probleme în această direcţie este mic.   

Taur
Situaţia materială va reprezenta un interes major pentru dumneavoastră în această zi. Aţi putea face o investiţie importantă, dar nu este cazul să pierdeţi din vedere nici un detaliu. Orice greşeală ar putea să vă coste mai mult decât vă închipuiţi, aşa că fiţi cu ochi-n patru. Ocaziile de a vă distra în compania prietenilor nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Astăzi aveţi un randament foarte bun şi puteţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus.  
   
Gemeni
Energia mentală este punctul forte pentru această perioadă, aşa că puteţi să vă implicaţi în activităţi intelectuale dintre cele mai diverse. Călătoriile v-ar putea crea unele mici neplăceri, fie legate de actele necesare, fie partenerii de drum se vor confrunta cu o situaţie neprevăzută. Spre seară veţi avea toate motivele să fiţi mulţumit. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

Rac
Starea de agitaţie care vă caracterizează vă determină să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur. În pericol este mai ales relaţia cu partenerul de viaţă, care s-ar putea deteriora serios dacă nu veţi fi mai atent. În plan material veţi avea unele câştiguri, dar acestea nu vă vor rămâne prea mult în buzunar, căci se vor ivi tot felul de necesităţi mai mult sau mai puţin aşteptate.  
   
Leu
Pe cât posibil, încercaţi să vă implicaţi mai degrabă în activităţi de rutină, cărora vă va fi mai uşor să le faceţi faţă. Deciziile luate în grabă vă vor aduce pagube, nu câştiguri. De asemenea, veţi fi dornic să participaţi la diverse activităţi sociale, care vă vor da ocazia să cunoaşteţi persoane noi şi să vă simţiţi excelent. Situaţia financiară nu vă va crea nici un fel de probleme.  
    
Fecioară
Astăzi aţi putea lua decizii în chestiuni mai dificile, dar nu este cazul să vă grăbiţi nici măcar un pic. Din punct de vedere fizic nu aveţi de ce vă plânge, veţi da dovadă de suficientă putere pentru a face faţă tuturor activităţilor pe care le aveţi în plan. Acasă aţi putea avea o surpriză mai puţin plăcută, dar îi veţi face faţă cu brio. Relaţiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce vă întăreşte moralul.  

Balanţă
Energia de care dispuneţi, canalizată spre activităţile legate de divertisment, vă va aduce o îmbunătăţire a stării de spirit. În plan sentimental, situaţia evoluează cel puţin mulţumitor; n-ar fi exclus ca, datorită sprijinului partenerului de suflet, să obţineţi un câştig bănesc. Oricum, problemele financiare cu care v-aţi confruntat până acum şi-ar putea găsi rezolvarea.  

Scorpion
Fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care vă urmăreşte fiecare mişcare. În plan profesional există toate condiţiile pentru a avea o realizare. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Oricum, relaţia cu colegii se va îmbunătăţi, ceea ce vă va face mai optimist şi mai încrezător.
   
Săgetător
Veţi avea de făcut faţă unei activităţi dificile la serviciu, dar inteligenţa vie şi capacitatea de concentrare vă vor permite să vă descurcaţi cu brio. Este posibil ca unul dintre proiectele pe care le aveţi în plan de mai mult timp să se concretizeze într-o reuşită. Noile iniţiative se vor bucura de succes, ceea ce v-ar putea aduce şi unele aprecieri din partea celor din jur. În partea a doua a zilei, plecaţi într-o călătorie neplanificată.
 
Capricorn
Veţi avea posibilitatea să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Poate fi vorba de o afacere. Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în activităţi la limita legalităţii, deoarece este posibil să aveţi parte de tot felul de încurcături. Pe acasă va fi agitaţie, căci veţi avea de făcut faţă unor activităţi cât se poate de diverse. În prima parte a zilei aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social.
    
Vărsător
Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante deoarece este posibil să aveţi parte de un eveniment neplăcut. În ceea ce priveşte activităţile de divertisment, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiecte pe care le aveaţi în minte de mai mult timp. Dacă aţi nevoie de o aprobare, aceasta ar putea să apară, ceea ce vă va permite să vă mai relaxaţi. Este bună pentru a începe studiul, pentru comunicarea cu persoanele mai tinere.
 
Peşti
Forţa fizică şi psihică de care daţi dovadă vă vor permite să faceţi faţă tuturor problemelor pe care le veţi avea de înfruntat. Rezolvarea unor probleme mai delicate vă va preocupa în mod special. Noi posibilităţi de colaborare se vor înregistra, acestea putându-vă aduce şi o creştere a veniturilor. Nu este cazul să luaţi decizii înainte de a vă sfătui cu o persoană de încredere.