16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Eforturile pe care va trebui să le faceţi la serviciu vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Aveţi de purtat discuţii referitoare la programul pentru timpul liber. Cei din anturaj vă vor susţine într-o controversă pe care o veţi avea cu o persoană mai puţin cunoscută; până la urmă, lucrurile se vor termina în favoarea dumneavoastră. Spontaneitatea de care daţi dovadă face o bună impresie celor din jur.

Taur
Veţi primi multe oferte pe care aţi face bine să le studiaţi cât se poate de atent. În anturajul apropiat vi se vor face complimente pe care nu este cazul să le credeţi în totalitate. O persoană plină de farmec este impresionată de personalitatea dumneavoastră. Încercaţi să daţi dovadă de modestie. În timpul liber aţi putea practica un sport sau pur şi simplu aţi putea schimba câteva idei cu prietenii.  
      
Gemeni
Din punct de vedere intelectual, veţi fi deosebit de eficient aşa încât, dacă aveţi de realizat o lucrare mai dificilă sau chiar de luat decizii, rezultatele vă vor satisface. În a doua parte a zilei vă veţi vedea cu nişte rude, ceea ce vă va face plăcere. Va fi un bun prilej de a depăna amintiri sau de a discuta proiecte de viitor. Este posibil să aveţi ocazia de a achiziţiona un obiect de uz casnic.  

Rac
Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu evoluează aşa cum vă doriţi. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă unele probleme de sănătate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. Aveţi multă treabă pe acasă şi nu reuşiţi să vă mobilizaţi. Ar trebui să faceţi un efort pentru a nu vă strica tot timpul liber cu astfel de activităţi. Vi se va anunţa o realizare financiară. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte vertiginos.  
   
 Leu
Aveţi de purtat unele discuţii cu rudele, iar şansa vă va surâde. Din punct de vedere sentimental, aţi putea avea o surpriză căreia vă veţi adapta chiar mai repede decât v-aţi putea închipui. În a doua parte a zilei veţi avea un dialog cu o cunoştinţă care se va încheia într-un mod care vă avantajează. O rudă ar putea pleca într-o călătorie.
 
Fecioară
Ziua de astăzi nu va fi nemaipomenită. Nu prea sunteţi în apele dumneavoastră şi asta vă împiedică să rezolvaţi ceea ce v-aţi propus. Activităţile gospodăreşti par a nu se mai termina şi asta vă accentuează starea de iritare. Până la urmă, se va găsi cineva care să vă dea o mână de ajutor. O şuetă cu prietenii v-ar putea ajuta să vededţi lucrurile şi din altă perspectivă. Aţi putea să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită, şi să faceţi o cucerire.
     

Balanţă
Nu aveţi stare să faceţi mai nimic din ceea ce v-aţi propus. Sunteţi mai agitat decât de obicei şi acest lucru v-ar putea crea unele neplăceri în cea ce priveşte sănătatea. Dacă veţi aloca mai mult timp odihnei, vă veţi simţi mult mai bine. Ideile nu vă lipsesc, dar nu este cazul să vă grăbiţi să le puneţi în practică. Nimic nu este atât de urgent încât să fie necesar un efort deosebit. Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus.

Scorpion
Situaţia bugetului este suficient de bună încât să vă permiteţi să ieşiţi la cumpărături. N-ar fi exclus ca, datorită sprijinului unui prieten, să câştigaţi o sumă de bani. Veţi afla o veste care vă va produce o emoţie puternică, dar în scurt timp veţi constata că pe dumneavoastră vă influenţează într-o prea mare măsură. Inspiraţia vă permite să faceţi faţă unor activităţi mai deosebite.
   
 Săgetător
Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul neaşteptate pentru cei din jur. Dorinţa de schimbare se va concretiza într-o oarecare măsură, ceea ce vă va entuziasma în mod deosebit. De asemenea, este posibil ca o activitate pe care aţi început-o de mai mult timp să poată fi încheiată, ceea ce vă va aduce aprecieri din partea celor ce vă cunosc. Aţi putea să vă preocupaţi mai mult de propria persoană.
 
Capricorn
Nu funcţionaţi la parametrii obişnuiţi, mai ales că aţi avut parte de o perioadă destul de agitată. Trădaţi o uşoară indispoziţie, care ar putea fi determinată de faptul că aţi avut foarte multe de făcut, iar pentru odihnă nu aţi prea avut timp. Aveţi nevoie de o societate veselă care să vă remonteze. Până spre după-amiază, starea generală se va schimba în bine.
    
Vărsător
Veţi participa la o activitate socială, care vă va da posibilitatea să vă relaxaţi. În familie aveţi de discutat probleme băneşti. Nu trebuie să fiţi îngrijorat, căci nu vă va fi greu să-i convingeţi pe ceilalţi de valabilitatea punctelor dumneavoastră de vedere. Totuşi, evitaţi dialogul în contradictoriu pe teme financiare. Chiar dacă vi se pare plictisitor, câte ceva va trebui făcut şi prin casă.
 
 Peşti
Este posibil să aveţi o discuţie cu partenerul de viaţă în legătură cu sumele ce ar trebui cheltuite în actuala perioadă. Vă bate gândul să mai schimbaţi câte ceva în viaţă. Pe de altă parte, orice reacţie impulsivă vă poate determina să faceţi greşeli cu urmări serioase pentru viitorul apropiat. Sfatul unei persoane mai în vârstă v-ar putea fi de mare folos. Cineva mai puţin cunoscut încearcă să vă obstrucţioneze iniţiativele, dar îi veţi veni de hac în cel mai scurt timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS