Berbec
Nu vă lăsaţi influenţat de nemulţumirile persoanei iubite în luarea deciziilor. Energia şi iniţiativa vor fi la nivel maxim. Şi din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Ar fi bine, totuşi, să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, care vor demonstra că superiorii ierarhici vă apreciază calităţile. Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de viaţă.  

Taur
În plan profesional veţi avea multe de făcut, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Se pare că superiorii ierarhici vă apreciază iniţiativele, chiar dacă nu întotdeauna se vede acest lucru. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Relaţia cu partenerul de viaţă nu este nemaipomenită, căci nu reuşiţi să cădeţi de acord asupra mai multor chestiuni. Nu încercaţi să obţineţi bani prin orice mijloace!      
      
Gemeni
În familie, se vor dezbate chestiuni de interes comun şi veţi avea tendinţa să vă impuneţi punctele de vedere. Nu este exclus ca în gospodărie să apară necesitatea unei reparaţii sau a unei curăţenii generale. Chiar dacă vor mai exista unele nemulţumiri, ar fi bine să vă cenzuraţi spiritul critic, altfel nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune.  

Rac
Veţi avea posibilitatea să vă implicaţi în activităţi de tot felul şi nu vă veţi simţi câtuşi de puţin obosit. Situaţia financiară vă va interesa destul de mult. Veţi munci pentru a putea face faţă tuturor cheltuielilor şi vor exista şi momente în care veţi fi nemulţumit. În această zi veţi avea parte de o mulţime de evenimente, care vor face să treacă timpul foarte repede. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie.    
   
Leu
În plan profesional, aţi putea face unele mici schimbări. Este posibil să vi se repartizeze noi sarcini de serviciu, semn că vă sunt apreciate calităţile. Iniţiativele vă vor fi apreciate cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii. Activităţile de divertisment vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi. La serviciu, vor fi foarte multe de făcut, dar veţi reuşi să vă încadraţi în timp. Aveţi ocazia să intraţi într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiţi.      
 
Fecioară
Sunteţi dinamic, vioi şi gata să luaţi startul în orice direcţie. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, cu siguranţă rezultatele vă vor satisface. Dacă aveţi de dat un examen, de susţinut o lucrare sau chiar de luat decizii, ideile dumneavoastră se vor dovedi excelente şi se vor bucura de aprecierea celor din jur. Dialogul cu fiinţa iubită vă va aduce motive de satisfacţie.    

Balanţă
Nevoia de comunicare cu fiinţa iubită va fi mare, dar nu veţi reuşi întotdeauna să ajungeţi la o concluzie comună. La slujbă puteţi avea unele realizări cu condiţia să nu vă lăsaţi condus de primul impuls. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată. Sunt posibile unele succese legate de bani. Este o perioadă în care ar trebui să evitaţi confruntările cu orice autoritate. S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă, pentru că refuzaţi să mergeţi în vizită la rude.   

Scorpion
Energia fizică şi mentală de care daţi dovadă vă susţin, permiţându-vă să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. În plan profesional, vor fi multe de făcut. Este posibil să fiţi nevoit să finalizaţi în scurt timp o lucrare dificilă. În această conjunctură, vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă relaxaţi.  
   
Săgetător
Veţi fi agitat, nu veţi avea stare să faceţi nimic. De energie fizică nu duceţi lipsă, dar veţi avea serioase probleme în a v-o canaliza spre un scop concret. Interesul pentru chestiunile legate de casă sau familie va fi mai mare decât în mod obişnuit. Este foarte posibil ca una din rude să se confrunte cu o problemă deosebită. Situaţia financiară ar putea înregistra o îmbunătăţire.  
 
Capricorn
Energia dumneavoastră fizică va fi punctul forte în această perioadă, aşa că nu este o problemă să vă treceţi cât mai multe activităţi pe ordinea de zi. Din punct de vedere financiar, nu aveţi de ce vă plânge, aşa că puteţi face unele cheltuieli pentru divertisment. De alergătură nu veţi scăpa nici în a doua parte a zilei, dar asta nu vă va deranja într-o prea mare măsură. Va indispune un eşec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost.   
    
Vărsător
Cheltuielile vor fi peste nivelul aşteptărilor, dar nici câştigurile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. De alergătură nu veţi scăpa nici în această zi. Va trebui să faceţi o mulţime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale, dar destul de plictisitoare. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate vă sunt potrivnice.  
 
Peşti
Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor din această perioadă şi chiar să vă satisfaceţi unele mofturi. Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. Nu este exclus ca un prieten să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul. S-ar putea să rataţi un obiectiv important şi să deveniţi irascibil.