16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu este o zi bună pentru a semna documente oficiale, nici pentru a începe o afacere. S-ar putea ca ideile dumneavoastră să nu fie apreciate la adevărata lor valoare în societate, dar asta nu vă descurajează. Este însă o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Vă sfătuim să nu semnaţi acte oficiale şi să amânaţi planurile referitoare la pornirea unei afaceri.  

Taur
Programul dumneavoastră va suferi schimbări repetate. În prima parte a zilei trebuie să faceţi mai multe drumuri în interesul partenerului de viaţă şi pentru cămin. Este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare. Pentru luarea deciziilor importante, puteţi să vă bazaţi pe intuiţie fără nici o problemă. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoanele mai tinere din familie.     

Gemeni
Fiţi prudent în tot ce spuneţi. Se pare că sunteţi nemulţumit de atitudinea celorlalţi şi riscaţi să deveniţi impulsiv. În partea a doua a zilei, primiţi o sumă mare de bani de la o rudă apropiată. Partenerul de viaţă nu este de acord cu planurile dumneavoastră cu privire la cumpărarea unui obiect de valoare. Puteţi rezolva tot ce v-aţi propus, cu condiţia să vă concentraţi asupra aspectelor cu adevărat importante.   

Rac
Este recomandabil să vă rezolvaţi toate problemele în prima parte a zilei, când dispuneţi de energia necesară. În cursul după-amiezii, manifestaţi o dorinţă exagerată de libertate, care vă poate afecta relaţiile cu persoana iubită. Există riscul să se ajungă chiar la o despărţire. Sunteţi cu capul în nori şi s-ar putea să pierdeţi din vedere probleme importante. Vă recomandăm să nu începeţi proiecte noi.

Leu
În cursul dimineţii, este posibil să fiţi indispus din cauza unor neplăceri la locul de muncă. Nu vă îngrijoraţi. Totul se va rezolva în scurt timp, cu ajutorul colegilor. După-amiază, puteţi face schimbările dorite în cămin. Membrii familiei vă susţin. S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri sau a unei discuţii în contradictoriu cu un prieten. Vă sfătuim să fiţi mai diplomat în relaţiile cu cei apropiaţi. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult!
 
Fecioară
Se pare că partenerul de viaţă vă înţelege greşit intenţiile şi propunerile. Nu este exclus să izbucnească un scandal. În partea a doua a zilei, veţi avea de făcut mai multe drumuri în interes de afaceri. Evitaţi speculaţiile financiare. Vă recomandăm să daţi dovadă de mult calm, pentru că numai astfel puteţi evita o ceartă în familie. Relaţiile cu persoana iubită pot deveni încordate.

Balanţă
S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosfera creată de un coleg la locul de muncă. Evitaţi discuţiile în contradictoriu. Dorinţa de independenţă pe care o manifestaţi într-un cerc de prieteni ar putea să-i îndepărteze pe aceştia. Păstraţi unele planuri doar pentru dumneavoastră, este mai bine aşa. S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu hotărâţi nimic astăzi în privinţa relaţiilor sentimentale, pentru că s-ar putea să regretaţi.

Scorpion
Relaţiile cu membrii familiei sunt foarte bune şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor. Partenerul de viaţă vă apreciază ideile şi vă susţine, dar ar fi bine să nu ignoraţi sfatul unei persoane mai în vârstă. Dimineaţa, sunteţi dezamăgit de un partener de afaceri în care aţi avut mare încredere.    

Săgetător
Vi se deschid noi perspective pe plan sentimental. Cu prilejul unei petreceri, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă impresionează din prima clipă. Este posibil să legaţi o prietenie de durată. În cursul serii, primiţi vizita unei rude apropiate, care vă face o surpriză plăcută. S-ar putea ca o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebaţi dacă aveţi o atitudine corectă faţă de cei din jur.
 
Capricorn
Dacă vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie, puteţi fi optimist: aveţi mari şanse ca totul să se deruleze conform planurilor. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că refuzaţi ajutorul familiei. Vă sfătuim să daţi dovadă de diplomaţie. S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform aşteptărilor şi să rămâneţi cu un gust amar. Aveţi şanse să petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită.

Vărsător
E o zi cu tot felul de situaţii enervante, chiar presupunând anumite riscuri, dar veţi reuşi să treceţi peste ele. Încercaţi să nu vă consumaţi pentru nimicuri. Faceţi diferenţa între esenţial şi neesenţial. Este una dintre cele mai bune filozofii. Dacă tot vreţi să vă enervaţi, alegeţi ceva important, nu toate nimicurile din viaţa de zi cu zi. Vă sfătuim să fiţi mai prudent, ca să evitaţi un scandal sau o decepţie pe plan sentimental. Menajaţi-vă sănătatea!
 
Peşti
Daţi dovadă de un mare spirit organizator. Chiar dacă vă concentraţi asupra serviciului sau asupra familiei, astăzi aveţi de gând să puneţi lucrurile pe drumul cel bun. Este foarte posibil să începeţi să pregătiţi o petrecere pentru sfârşitul de săptămână sau o excursie, ceva care să adune toţi prietenii. Vă veţi distra de minune. Nu este momentul să începeţi noi activităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS