18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024

Horoscop

Berbec
N-ar fi rău ca astăzi să aveţi o zi de meditaţie. Adică să vă uitaţi în urmă şi să vedeţi ce greşeli aţi făcut, ce nu aţi vrut să vă asumaţi. Toţi greşim, dar important este să învăţăm ceva din greşelile noastre. Altfel totul este în zadar. Nici nu trebuie să cădeţi în extrema cealaltă, să vă învinovăţiţi prea tare. Ţineţi neapărat să fiţi gospodar şi se pare că reuşiţi. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să terminaţi tot ce vă propuneţi.

Taur
Simţiţi că este ceva în neregulă, dar nu vă daţi seama ce anume. Luaţi-o de la capăt, gândiţi-vă bine la tot ce s-a întâmplat, până ajungeţi la o concluzie. Câteodată este chiar mai bine să nu ştiţi tot, dar nu veţi fi mulţumit până nu veţi ajunge la o concluzie. Nu vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza investiţiilor pentru casă! Vă recomandăm să aveţi răbdare. În curând veţi sta mai bine cu banii.    

Gemeni
Vă concentraţi de mult timp asupra unui singur lucru. Opriţi-vă puţin. Sunteţi mult prea încordat. Aţi observat cumva că a venit vara? Vă epuizaţi şi aceasta nu va duce la nimic bun. Dacă nu aveţi deloc timp pentru dumneavoastră, la ce vă foloseşte restul? Respiraţi. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste proastă în legătură cu o rudă şi să vă pregătiţi pentru o călătorie. Situaţia nu este chiar atât de gravă pe cât pare.  

Rac
Astăzi aveţi ocazia să vă arătaţi valoarea. Va apărea o provocare, pe care aveţi mari şanse să o abordaţi cum se cuvine. Trebuie doar să priviţi lucrurile cu mintea deschisă, lipsită de prejudecăţi. Veţi fi ajutat de oamenii din jur, care vă vor susţine şi vor avea încredere în potenţialul dumneavoastră. Copiii vă apreciază planurile de reamenajare a locuinţei.

Leu
Sunteţi într-o permanentă căutare, aveţi o mulţime de probleme, parcă nu mai ajungeţi la liman. Totuşi, exageraţi. Mereu vi se întâmplă ca soluţia să fie chiar în faţa dumneavoastră, dar nu o vedeţi. Aveţi marele talent de a complica lucrurile până la extrem. În fine, aveţi resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le visaţi. Pentru aceasta, trebuie să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă hotărâţi de acasă ce doriţi să cumpăraţi.
 
Fecioară
Sunteţi într-o continuă acţiune, dar poate ar trebui să vă întrebaţi dacă nu cumva rezolvaţi mai mult problemele altora decât pe ale dumneavoastră. Este foarte posibil să îi neglijaţi pe cei dragi din cauza aceasta. Gândiţi-vă bine care vă sunt priorităţile. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia şi să evitaţi orice fel de speculaţii. Puteţi să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile.

Balanţă
Este o zi în care vă puteţi bizui pe instinct ca să ieşiţi din încurcături. Nu că ar fi o zi deosebită, dar instinctul dumneavoastră se bazează pe prezent. Deşi de multe ori nu aţi avut încredere în dumneavoastră, astăzi vă veţi da seama că trebuie să aveţi. Gândiţi-vă de câte ori v-aţi lăsat influenţat de alţii şi nu a ieşit deloc bine. Sunteţi hotărât să vă ocupaţi mai mult de problemele casnice. Dimineaţa, aveţi ocazia să cumpăraţi o casă la un preţ bun sau să faceţi un schimb avantajos.

Scorpion
Nu este o zi liniştită la serviciu sau să vorbiţi în faţa unei audienţe. Ca de obicei, veţi munci mult astăzi, dar gândurile dumneavoastră se îndreaptă către ceva sau cineva care este departe. Nu-i lăsaţi pe ceilalţi să vi le citească. Evitaţi o ceartă care ar putea să afecteze relaţiile de familie. Spre seară, primiţi un cadou deosebit de la persoana iubită.   

Săgetător
Este o zi favorabilă pentru carieră. Dacă aveţi ceva serios de discutat cu colegii sau cu şeful, acum este momentul. Este posibil să primiţi o promovare. Ziua nu va fi calmă, ci agitată, dar o agitaţie benefică în final. Nu este recomandabil să vă programaţi treburi importante în ceea ce priveşte familia, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute. De dimineaţă aveţi de alergat pentru a rezolva câteva probleme ale casei. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia.
 
Capricorn
Primiţi o veste neplăcută, pentru care nu sunteţi absolut deloc pregătit. Faceţi planuri de atâta timp şi veţi avea impresia că totul se spulberă. Nu este adevărat. Nu toată lumea ia lucrurile atât de în serios ca dumneavoastră. Aveţi puţină răbdare şi veţi vedea că lucrurile se vor rezolva. Este o zi favorabilă activităţilor legate de cămin şi de afaceri.

Vărsător
Se pare că sunteţi indispus din cauza lipsei banilor. Ar fi bine să evitaţi luarea unor decizii importante. Nu este indicat să plecaţi în excursii de grup sau să participaţi la petreceri, pentru că nu sunteţi în apele dumneavoastră şi riscaţi să le stricaţi buna dispoziţie şi celor din jur. Eforturile vă sunt încununate de succes, inclusiv într-o chestiune financiară. Puteţi avea succes la lucrări de reparaţii, zugrăvit, mutat mobila sau curăţenie.  
 
Peşti
S-ar părea că nu aveţi spor în nici o activitate, deoarece vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu forţaţi lucrurile. Încercaţi să vă relaxaţi. Este un moment favorabil pentru o călătorie cu familia, chiar dacă situaţia financiară nu este strălucită. Se pare că aveţi probleme de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS