24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi ar fi bine să rezolvaţi lucrurile importante înainte de prânz, pentru că după aceea nu veţi mai fi avantajat de conjunctură. Veţi avea ocazia să finalizaţi o activitate începută cu ceva timp în urmă, ceea ce v-ar putea aduce mai mult echilibru. Nu forţaţi mersul lucrurilor şi nu încercaţi să îl influenţaţi. Intuiţia vă va sugera direcţia corectă în care trebuie să vă îndreptaţi. Seara o veţi petrece alături de familie.

Taur
În plan profesional, vă veţi bucura de recunoaştere şi respect din partea colegilor şi superiorilor. Eforturile vă vor fi apreciate şi răsplătite aşa cum se cuvine şi veţi avea un sentiment de împlinire şi satisfacţie. Şansa pare a fi de partea dumneavoastră astăzi. Nu vor lipsi oportunităţile de a realiza mai multe planuri. De asemenea, activităţile de tip intelectual vă vor da posibilitatea de a ieşi în evidenţă.   

Gemeni
Astăzi pot să apară certuri cu persoana iubită din cauză că priorităţile voastre nu coincid. Ceea ce vi se pare urgent sau important, partenerului de cuplu i se va părea lipsit de sens. Încercaţi să cădeţi de acord şi să vă stabiliţi nişte obiective comune. Este posibil ca în această zi să vă rezolvaţi probleme care v-au solicitat mult la începutul acestei săptămâni. Balanţa financiară va fi influenţată pozitiv de aceste soluţionări, astfel că problemele legate de bani vor dispărea.

Rac
Câţiva prieteni s-ar putea să vă facă o scurtă vizită în cursul acestei seri şi să vă povestească nişte întâmplări care vă vor uimi. Încercaţi să priviţi cu obiectivitate veştile pe care le veţi afla. Încet, dar sigur, lucrurile se aranjează aşa cum v-aţi dorit. Pentru că sunteţi realist şi aveţi multă răbdare, veţi reuşi să vă realizaţi planurile.   

Leu
Chiar dacă astăzi vă veţi simţi în formă, nu este cazul să exageraţi cu munca şi să vă epuizaţi energia pe care o aveţi. Nu vă implicaţi în activităţi care vă solicită foarte tare şi încercaţi să aveţi mai multă grijă de sănătate. Se poate ca o persoană apropiată să vă preseze prea mult, în mod neintenţionat. Nu vă grăbiţi să luaţi vreo decizie, dacă simţiţi că nu este cea mai bună. În plan sentimental, lucrurile stau mai bine, pentru că reuşiţi să creaţi o atmosferă romantică în această seară.

Fecioară
Sunteţi puţin îngrijorat din cauză că o rudă apropiată se confruntă cu unele probleme şi nu puteţi să o ajutaţi. Încercaţi măcar să o susţineţi moral. Sigur va însemna mult, pentru persoana respectivă, să ştie că este cineva care o susţine. Dacă în zilele trecute v-aţi abţinut să spuneţi ce gândiţi, astăzi veţi avea oportunitatea să o faceţi.   

Balanţă
La serviciu nu este nevoie să cereţi aprobarea superiorilor pentru orice lucru, deoarece aceştia au deja încredere în ceea ce faceţi. Nu pierdeţi ocazia să îi surprindeţi cu fiecare ocazie care se iveşte. Nu fiţi surprins dacă se întâmplă o serie de evenimente care vă vor schimba ordinea zilei. Cel mai bun lucru pe care puteţi să îl faceţi este să vă acomodaţi cu situaţia şi să nu vă enervaţi. De altfel, veţi primi ajutor din partea unei persoane apropiate.

Scorpion
Vă va fi destul de greu să vă împărţiţi între familie şi serviciu astăzi. Cel mai bine ar fi să nu daţi prea multe explicaţii sau să nu vă justificaţi în faţa nimănui şi veţi vedea că lucrurile vor merge mai bine. Astăzi aveţi parte de un program mai lejer la serviciu şi profitaţi din plin de acest lucru. Veţi reuşi să vă relaxaţi în compania prietenilor şi a celor dragi în a doua parte a zilei.    

Săgetător
Deși astăzi veţi da dovadă de multă tandreţe şi afecţiune, persoana iubită se va plânge că este neglijată. Cu siguranţă că nu are motiv să se simtă aşa, iar reproşurile pe care vi le va face sunt o formă de răsfăţ şi nu ar trebui să le luaţi în seamă. V-aţi hotărât să vă împăcaţi cu o persoană care nu vă place pentru că face tot timpul insinuări. Aveţi parte de susţinere din partea celor apropiaţi şi veţi fi apreciat şi mai mult pentru gestul dumneavoastră.

Capricorn
Astăzi veţi încerca să îi împăcaţi pe cei care au nevoie de dumneavoastră, dar oboseala se va acumula şi veţi avea nevoie de o perioadă de destindere. Cel mai indicat ar fi să staţi acasă, departe de agitaţie, şi să vă închideţi telefonul ca să nu vă deranjeze nimeni. Este o zi excelentă pentru a cumpăra câte ceva util în cămin. Romantismul şi problemele legate de sentimente vor fi puse la încercare azi.   

Vărsător
Nu vă enervaţi dacă lucrurile nu vor merge aşa cum v-aţi propus. Încercaţi să vă adaptaţi oricărei situaţii, indiferent cât de dificilă vi s-ar părea aceasta. Nu vă faceţi probleme pentru persoana iubită deoarece aceasta vă va înţelege. Vă gândiţi la viitor şi la drumul spre care ar trebui să vă îndreptaţi. Dacă veţi avea parte de linişte, veţi găsi răspunsurile pe care le căutaţi.

Peşti
S-ar putea ca astăzi să fie nevoie să staţi peste program şi acest lucru vă va deranja, deoarece acasă aveţi multă treabă de făcut. Încercaţi să nu vă enervaţi din această cauză şi să faceţi în aşa fel încât să vă rezolvaţi problemele de serviciu cât mai repede. Problemele de care vă loviţi azi sunt de lungă durată, dar veţi fi nevoit să rezolvaţi multe dintre aceste probleme până la sfârşitul zilei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS